Şimdi Ara

The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam açıkçası tom un eksikliğini hissetmedim. Fakat oynasa tabiki çok şey katardı. Hele ki kaliteli sahne ve espirilerle birlikte film direk 8,5 lik olurdu.
  • Arkadaşımın bedava bileti varmış. Sinemaya çağırdığında vizyonda güzel film yoktur diye pek bir umutsuzdum ama bi baktım bu film Guy Ritchie'ninmiş. Hemen gittik tabi bunu öğrenince. Normalde aksiyon filmi pek sevmem ama film çok akıcıydı. Filmdeki espriler ve çekim teknikleri de güzeldi. Farklı milletten kişiler olunca filmde bir sürü dilin kullanılması da güzel olmuş. Yani film İngilizce çekiliyor diye Almanlar ya da Ruslar da saf ve temiz bir İngilizce kullanmıyordu, kendi dillerini kullanıyorlardı. Film klişe ya da tahmin edilebilir bir senaryoya sahip olmasına rağmen kendini izletebildi. Çok duymama rağmen Guy Ritchie'nin hiçbir filmini izlememiştim, bu filmden sonra izlemeye başlayacağım.
  • Filmin devamı İstanbul'da çekilecekmiş, kesin bilgi yayalım.
  • ağa bu Napeloen Solo karakteri ne kadar karizmatikti be hasta oldum herife ulan 25 yılık erkeğim benim bile içim titredi ama elizabeth debicki'nin güzelliği of anam offf
  • Sinemada izlemeye deger mi beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değer film çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Sinemada izlemeye deger mi beyler?

Hocam çekim teknikleri ve gece olan sahneler cidden çok hoş. Sinemada izleme imkanın varsa izle derim. Ayrıca diğer filmlerde bazı renkler yapmacık gibi duruyor bu film de böyle bir durum yok.
  • Şu anda sinemadayim, araya girdik film gayet güzel. Filmden cikincada yorum yaparim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler beyler, yarin gideceğim bir aksilik olmazsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film gayet güzel.2. filmin istanbulda çekileceğinin sinyalini verdiler
  • Olur olur adamlar seri başlatıyorlar burada, ilk filmlerde genelde çok iyi hasılat beklemezler.

Escape from East Berlin müthiş.
  • Guy Ritchie sevenler kaçırmasın pek kendi tarzında olmasa da gayet güzel olmuş. 8/10'luk bir film bana göre ve Henry Cavill süperdi.
  • Guy Ritchie tüm filmlerini beğenerek izlerim,listeme aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Aksiyon yönü çok zayıf kalmış. Keşke biraz da aksiyona ağırlık verselerdi. Tam tempo yükselirken ekranı 5 parçaya bölmeleri de hiç doğru bir hareket olmamış. Film güzel ama aksiyon yetersizliğinden ötürü beklentimi tam olarak karşılayamadı.

Bu arada:

İkinci film olursa filmin İstanbul'da geçeceğini öğrendiğimde çok şaşırdım

İkinci film olur mu bilinmez. 75 milyon dolar bütçeli bir filmin şu ana kadar 72 milyon dolar hasılat yapmış olması, henüz bütçesini karşılayamamış olmasi ikinci film hakkındaki düşünceleri nasıl etkiler bekleyip göreceğiz. Umarım olur.

Film daha yeni gösterime girdi sayılır hasılatı konuşmak için henüz çok erken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metroid -- 5 Eylül 2015; 22:13:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Aksiyon yönü çok zayıf kalmış. Keşke biraz da aksiyona ağırlık verselerdi. Tam tempo yükselirken ekranı 5 parçaya bölmeleri de hiç doğru bir hareket olmamış. Film güzel ama aksiyon yetersizliğinden ötürü beklentimi tam olarak karşılayamadı.

Bu arada:

İkinci film olursa filmin İstanbul'da geçeceğini öğrendiğimde çok şaşırdım

İkinci film olur mu bilinmez. 75 milyon dolar bütçeli bir filmin şu ana kadar 72 milyon dolar hasılat yapmış olması, henüz bütçesini karşılayamamış olmasi ikinci film hakkındaki düşünceleri nasıl etkiler bekleyip göreceğiz. Umarım olur.

Bu tür filmlerde aksiyonun çok az olması gerek.
    The Man From U.N.C.L.E'de aksiyon fazla bile denilebilirdi,ancak o aksiyon da olmazsa film olmazdı.Çünkü tam bir casusluk filmi değil.
    Bu türün sevenleri kaçırmasın.

• Bugün gittim, çok beğendim, gerçekten çok eğlenceliydi film.
  • Şehirde bir tane bile Türkçe altyazılı seans yok !
  • film çok güzeldi. biterken umarım seri film yaparlar devamı gelir demiştim, geliyormuş hem de istanbul'da çekilecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi Türkiye'de mi çekecekler ikinci filmi

Keyifliydi izlemesi de
    sondaki diske ne oldu şimdi en son masada duruyordu ülkelerine teslim etmekten vaz mı geçtiler şimdi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.