Şimdi Ara

The Man From U.N.C.L.E - Guy Ritchie - Henry Cavill (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
4.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tarz filmlere bayılmasam da abimle oturduk izledik. Aksiyon iyi, komedi unsurları fena değil, müzikler ise oldukça güzel.
  • Sıkılmadan izledim,müzikleri ayrı bir güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel filmdi,tavsiye ederim.
  • Devam filmi inşallah tez çıkar
    Çok güzel filmdi

• Güzel bir aksiyon filmi olmuş.Rus ajan Ryan Gosling'e çok benziyordu.
    Devam filmi umarım İstanbul'da çekilir bizde ayrı bir zevkle izlemiş oluruz.
  • Çok beğendim.Müzikleri de çok hoştu.Kingsman'ıda çok sevmiştim.Bu tarz filmleri daha cok seviyormuşum ben onu anladım
  • Beğenmedim saçma ve herşey cok basitmiş gibiydi filmde tavsiye etmem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli bir film olmuş. Armie ve Henry güzel bir ikili olmuş. Karakterler ve müzikler çok iyiydi ama bazı şeyler çok basit atlandı sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Candaroglu37

ağa bu Napeloen Solo karakteri ne kadar karizmatikti be hasta oldum herife ulan 25 yılık erkeğim benim bile içim titredi ama elizabeth debicki'nin güzelliği of anam offf

Havalarda ılıdı hocam :D
  • Film çizgisini bozmadan bitti, oldukça başarılıydı.

Artık 1080p filmi sparks ya da dts tag'li yerlerden alıp izliyorum.

bir film 8-12 gig ama değiyor. Artık çamur gibi kaliteden bıktım.
  • Filmi ilk kez şimdi izledim. Gerçekten çok eğlenceli, akıcı bir film. İlk 10 dakikadaki giriş sahneleri hariç güzel film. Film saf ajan/dedektiflik filmi değil. Detaylı ajanlık şeyleri bekleyen varsa izlemesin çünkü detaya inersek mantık hataları var ama dediğim gibi film kendini izlettiriyor zevkli, vakit geçirmelik bir film. Komedi + polisiye + aksiyon şeklinde hepsinden var ama çok güzel işlenmiş hiç sıkmıyor.

Puanım 8/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 21 Eylül 2018; 4:51:2 >
  • Konusunu burada gördüm 2 saat önce ve şimdi izledim. Benim gibi sinema sever biri bu filmi nasıl kacirmisim şaşırdım doğrusu. Film cidden çok keyifli. Aksiyon abartı değil ve tam tadında. Kurgu ve senaryoda on numara. Son zamanlarda izlediğim en keyifli filmlerden birisi.

Devam filmi umarım filmde de söyledikleri yerde geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 21 Eylül 2018; 21:49:6 >
  • 10 numara 5 yıldız film . 1 ay önce falan izlemistim ben de . Salt sıkıcı ajan filmi değil zaten . Komedisinden drama birçok türle harmanlanmış, izlemesi zevkli bir film .

Rus ve Amerikan ajanı bir araya gelirse ne olur ? Bunu merak edenler ve biraz da komedi sevenler izlemeli .

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.