Şimdi Ara

The Martian (2015) | Matt Damon | Ridley Scott (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
8
Favori
8.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnterstellardan niye iki oyuncu oynuyor ki.Zaten uzayda geçen bir film daha yapıyorsunuz niye en büyük rakibi olacak filmden 2 oyuncuyu alırki

özel bir sebebi mi var anlamadım
  • Bi ara dünyadan pizza sipariş edecek sandım.2.bir kere izlenmeyecek bir film.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aky

Hala izlemeyen varsa izlesin, çok iyiydi. Bence 10/10'du.

Ama filmin seyri açısından çok film izleyen birisi olarak filmin dakikasına bakarak olayları tahmin edebildim, bu yönden biraz kötüydü ama olur o kadar.

Bu filme en fazla 8 verilir, tamam zevkli bir filmdi ama 10 nedir hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

quote:

Orijinalden alıntı: aky

Hala izlemeyen varsa izlesin, çok iyiydi. Bence 10/10'du.

Ama filmin seyri açısından çok film izleyen birisi olarak filmin dakikasına bakarak olayları tahmin edebildim, bu yönden biraz kötüydü ama olur o kadar.

Bu filme en fazla 8 verilir, tamam zevkli bir filmdi ama 10 nedir hocam

Keyif almak için izledim ve aldım. Neden puanını kırayım ki. Dediğim şey dışında bir eksiğini göremedim filmin. Tamam bir Interstellar değildi belki ama olsun.

• Bence filmin en büyük eksiği gerçekçilik!!! adam mars'da tek başına sanki eğlenmeye gelmiş, kafasına göre çifçilik yapıyor, müzik dinliyor, kakara kikiri!!! adam mars'da yıllarını geçirmiş tek başına, ne bir duygusal buhran,ne bir yıpran ma sanki yıllardır yaşadığı bir mekanda!! amerikan filmleri etkilerini düşünerek seneryo yazarlar, uzayla bu kadar içli dışlı olan bir ülkenin, gerçekten uzaya gidecek veya giden astronotlara gidin bakın patates bile yetiştirebiliyorsunuz, korkmanıza gerek yok mesajını verdiği, o kadar uzay boşluğunda ip'le adam yakalama nedir yaww,,şaka gibi...

puanın 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 31 Aralık 2015; 14:27:55 >
  • Bi sunum indirdim şimdi 5 GB'a yakın, görüntü güzelde ben bir şey merak ediyorum...

Bu filmlerde altta ve üstteki siyah sinematik hava katan kısmın olmadığı bir orjinal sürüm mevcut mu?

Orjinal Bluray'i de bu şekilde mi? Misal daha önce indirdiğim Insterstellar sunumunda duruma göre film içinde tam ekran ve sinematik sahneler oluyordu.

İndirdiğim Martian sunumunda bu şekilde kısımlarda yok, görüntü full sinematik gidiyor... Tam ekran orjinal 1080p sunum var mı? Varsa isim rica edebilir miyim?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Bu filmi çektikleri kameraya bağlı diye biliyorum. IMAX'e uygun kameralarla çekselerdi alttaki o siyah kısımlar olmazdı. Sonradan o siyah kısımları kaldıran bir sunum çıkamaz ne yazık ki. Film nasıl çekildiyse o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu filmi çektikleri kameraya bağlı diye biliyorum. IMAX'e uygun kameralarla çekselerdi alttaki o siyah kısımlar olmazdı. Sonradan o siyah kısımları kaldıran bir sunum çıkamaz ne yazık ki. Film nasıl çekildiyse o.

Anladım, yani Interstellar'da gördüğümüz o tam ekran kısımlar IMAX çekim mi oluyor bu bağlamda?
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Evet, The Dark Knight filminde de vardı bu tip sahneler. Nolan'ın IMAX'e uygun olarak çektiği konuşuluyordu o dönemde. Interstellar'da da buna devam etti. Ama neden tüm filmi bu kameralarla çekmiyorlar, orasını bilmiyorum.
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    inanılmaz derecede maliyetli bir işlem imax film çekimi o yüzden sadece belirli alanlarda kullanılıyor
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Intersteller'da o tam ekran çekimlerde geçerken büyülenmiştim (mısır tarlasında ki sahne, o karlı gezegene indikleri sahne...) IMAX'in kullanıldığı yerler çok çok iyiydi. Nolan işi biliyor valla yeni filmini merakla bekliyorum. IMAX'de gerçekten çok etkiliyor dandik sunumlarda bile bunu anlayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 31 Aralık 2015; 21:47:15 >
  • Kitabi superdi o hevesle izledim biraz hayal kirikliği oldu belki beklentim cok buyuktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi sonunda izledim. Güzel filmdi, kitabını okumadığım için kaçırdığım yerleri bilemiyorum. Ancak anlayamadığım noktalar var:

Oksijeni nasıl bitmedi bu arkadaşın? Filmin başlarında yaptığı ilk video kaydında "oksijen üreticim bozulursa ölürüm" diyor, nasıl üretiyor ki oksijeni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Filmi sonunda izledim. Güzel filmdi, kitabını okumadığım için kaçırdığım yerleri bilemiyorum. Ancak anlayamadığım noktalar var:

Oksijeni nasıl bitmedi bu arkadaşın? Filmin başlarında yaptığı ilk video kaydında "oksijen üreticim bozulursa ölürüm" diyor, nasıl üretiyor ki oksijeni?

Kitapta detaylı olarak anlatılıyordu onlar. Filmde belki degınilmemıstır.

http://scifi.stackexchange.com/questions/104502/how-did-mark-watney-manufacture-oxygen-in-the-martian

Şöyle bir link buldum ilginizi çekerse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 kereden fazla izlenmemesi gereken filmler arasında.
  • Güzel bir film ama keşkem çaresizlik, yalnızlık, açlık, umut vs. gibi duyguları daha iyi aktarabilseymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

1 kereden fazla izlenmemesi gereken filmler arasında.

Bence tam tersi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi izledim. Filmde ne bir konu ne bir duygusallık var. Interstellar ile kıyaslamak nedir allah aşkına... Uzaktan yakından alakası yok.
  • İnterstelların müzikleri bile bu filmden iyidir.
  • Gene konuyu Nolan'cılar basmış.

Kardeşim iki film kulvarı farklı suyunu çıkartmayın artık.

The Martian'da Interstellar'da bana göre iyi filmler.

Interstellar'ı anlamayan seyredemeyen birisi Martian'ı gayet rahat anlar.

Hadi biz anladık bütün o 5.boyut muhabbetlerini falan bazı insan anlamayacak. Bunda o kadar kafa yoracak detay yok.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.