her hafta titizlikle takip ediyorum serverımdaki banlanan pislikleri gördükçe içimin yağları eriyor ohhhh bot kullananları kınamıyor bu listedeki sadece küfürü dilinden düşürmeyen ,dilenen pisliklere çok seviniyorum banlandıkları için teşekkürler joymax
Ne gerek vardı ki bu topice her hafta botların banlandığını biliyoruz zaten... - >> Sro genel/Update'ler >>
boş ver takma kafana bir sürü gereksiz topikin yanında bir tanede ben açayım dedim bu arada ne gerek vardı ki gereksiz topike cevap yazmana
quote:Orjinalden alıntı: vertus65 boş ver takma kafana bir sürü gereksiz topikin yanında bir tanede ben açayım dedim bu arada ne gerek vardı ki gereksiz topike cevap yazmana
quote:Orjinalden alıntı: vertus65 şşşt bu arada 1500 m2 çatı detayı var kaça çizersin ısı ses su izolasyon ayrıntıları isteniyor Hmm...Pm den konuşalım istersen konuyu kirletmeyelim...Anlaşırız eğer ciddi isen Planı bana gönder bir bakıyım...
quote:Orjinalden alıntı: vertus65 şşşt bu arada 1500 m2 çatı detayı var kaça çizersin ısı ses su izolasyon ayrıntıları isteniyor Hotan camisine kubbe mi diktiriyorsun.