The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (10. sayfa)
-
-
Bir yorum yazdım ama nereye yazdığımı bulamadım iyi mi :) Onun için bir daha yazacağım artık.
Yeşil tonu bırakıp daha net ve keskin efektler kullanılmış. Daha modern duruyor en azından.
Ayrıca güzel bir hikaye çıkacağını düşünüyorum ve devamını da yaparlar büyük ihtimal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyni tekrar tazelemek için 3lemeyi izlemek istiyorum. Şuan hangi dijital platformda var bilen varmı?
-
Netflixte vardı diye hatırlıyorum..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
netflixte var ama hd 4k değil o yüzden sırada bir abonelik yeterli olur
-
Yeni nesil matrix filminin ilki. O yüzden Thomas Anderson deniliyor fragmanda. Ve yine matrix de olduğunu sorguluyor. Fakat bu kez bir fark var , güçleri kaldığı yerden devam etmiyor, daha kısıtlı. Filmin sonunda yine evrim geçirecek mi göreceğiz.
Merovingian yeni matrixte daha derin olacak gibi geliyor bana.
Olabilir, karakterin derinliğini biraz ortaya çıkarsala yeter. Zira sadece üçlemeyi izlediğinizde bu karakter çok da bir şey ifade etmiyordu. Yani evet bir şeyler söylüyor ama şifreli gibi, bilmece gibi. Bir anlamı var ama o an anlam ifade etmiyor. Karakteri araştırınca söylediklerinin ne kadar anlamlı olduğu ortaya çıkıyor. Yani bu karaktere biraz yüklenseler güzel olur gibi. Aynısı sati için de geçerli. Filmde öylesine figüran gibi duruyordu halbuki hikâye yazılsa filmin bel kemiği olabilecek potansiyellerde. Gerçi biz insanları memnun etmek kolay değil. Böyle yapsalar bu sefer bu karakterleri bu kadar çok dikkate almayacaktık bu da var tabi. İnsan göz önündeki şeyi pek umursamıyor.
Hocam sadece filmin ilk fragmanına bakarak nasıl bu karakterin güçlerinin sınırlı olduğu kanısına vardınız? Daha destur demeden karakter bizim Morpheus'a aduketi çakıyor, mermileri durduruyor, yetmiyor havadaki füzenin yönünü değiştiriyor. Daha sadece bunları gördük. Bence gücü yerli yerinde duruyor. Hatta yeni filmin başlangıcı için fazla bile duruyor diyebilirim. Zaten gücünü göstermesi için gücünü gösterecek bir nedenin bir ortamın olması lazım önce. Fragmanda şu an çok büyük belirsizlikler var.
@Kulak Misafiri Forumda bazen öyle saçmalıklar oluyor mesajı gönderiyorsun bir bakıyorsun yok. Teknik bir sorun da olabilir mesajındaki bir sözcük sansüre uğrayacaklar listesinde de olabilir. Bu listedeysr mesajı gönderiyorsun ama bir bakıyorsun ki mesaj yok. Dün benim de başıma gelmişti.
Bu arada evet Matrix Trilogy yeşili yok. 3. filmin sonunda Matrix yeni bir sürüme güncelleniyor o sırada o yeşil ışık gidiyor. Yeni film muhtemelen yeni bir Matrix sürümünün içinde. Aslında muhtemelen demek yanlış olur filmdeki her şey yeni sürüm Matrix'e işaret ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2021; 18:42:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şöyle ki mermileri durdurma ve füze nin yönününü değiştirdiği sahneler var ve bunları yaparken büyük çaba harcıyor, bizim bildiğimiz neo da ise herşey çok basit ve sıfır mimik. O yüzden thomas anderson dedim. İlk filmde güçlerini kazandıktan sonra yani neo ya dönüştükten sonra kişi çok cool. Şöyle düşündüm ilk filmden çok alıntı yapılmış ve fakat ilk filmdeki neo ya dönüşümünden alıntı görmedim, yani demem o ki mermi ve füze sahneleri thomas anderson ken yaptığı şeyler gibi geldi bana.
Bunlar ısınma hareketleri de olabilir. Neticede birden The One da olmadı. Zorlukları aşa aşa gücünü gösterir. Daha önce böyle bir füze sahnesi de olmamıştı ilk kez Matrix'te bunu görüyoruz. Bakalım. Bu arada IMDb'de kadroda Keanu Reeves, Neo diye geçiyor.
@Bucephalas Bence izleyecekseniz çok acele etmeyin, film vizyona girince ya da girmesine yakın başlayın. Sıcağı sıcağıns peşinde yeni Matrix'i patlatırsınız. Mis. Şahsen ben öyle yapmayı düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Eylül 2021; 20:25:13 >
Trailer da filmde kesin olacağı bilinen Jade Pinkett Smith (Niobe) ve Merovingian karakterleri gözükmedi. Bence önemli burası.
Diğer trailer larıda beklemek lazım az çok bazı şeyleri anlayabilmek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 11 Eylül 2021; 1:11:2 > -
Üçüncü filmin sonunda yeşilin kaybolduğuna hiç dikkat etmemişim. Vay be ne detaylar var ha filmde. Detayı, malzemesi bol bir film. İyi birşeyler çıkacağına inanıyorum.
Emeklilikte yaşa Matrix’de saça takıldık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 11 Eylül 2021; 11:7:19 >
Birde şöyle bişey var john wick 4 yapımı söylentileri vardı matrixden sonra galiba.. Neo ondan saçı kesmemiş olabilir :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DriveMaN -- 11 Eylül 2021; 11:44:21 > -
Ben de dikkat etmemiştim. Tekrar izleyince fark ettim. Detay bol. Merovingian karakterini de araştırabilirsin. Epey derin bir karakter olmasına rağmen Matrix Reloaded'da fazla görmedik. Karakteri araştırınca adamın filmdeki her bilmece gibi konuştuğu cümlesi anlama kavuşuyor.
White Rabbit karakteri( Jessica Henwick )harika olmuş Neoyu harikalar diyarına götürüp koruyor
-
Matrix tonlarindan ciktigi icin bana ucuz netflix filmi fragmani gibi hissettirdi. Keanue ve Carrie-Ann cikar fragmandan bildigin tv filmi oluyo. Umarim hayal kirikligi olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Batman
Matrix tonlarindan ciktigi icin bana ucuz netflix filmi fragmani gibi hissettirdi. Keanue ve Carrie-Ann cikar fragmandan bildigin tv filmi oluyo. Umarim hayal kirikligi olmaz.Matrix serisi karanlık bir havaya hakim bir film serisidir ama bu yeni filmin fragmanından bende sizin gibi Matrix havası alamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: evohanbirinci filmin remake si gibi olmuş, yani illaki izlenir ama ilk 3 seriye göre matrix den ve makinelerden bilmediğimiz bir şey öğreniriz umarım tüm bu olanlar nasıl başladı mesela bu sorulara yanıt verebilirler
Nasıl başladığı sorusunun cevabı animatrixde var zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X