< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (9. sayfa)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalaycibuLan bırak bu ayakları milletin gazıyla ossurup havaya uçma fena çakılırsın
Ajan smihtin icine girip degistirdigi fake user agzina biber surerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Efektlerin neresi ikinci sınıf Türkiye'de o efektleri yapacak insan bile bulamasınız çalışacak.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TritlumBenim tahminim Neo'yu 3. filmin bittiği yerde makineler kurtardı. Onun hafızasını sıfırlayıp başka bir Matrix'e gönderdiler. Neo orada kırmızı yerine mavi hapı seçmiş gibi yaşayıp bu hale gelmiş. Ama bir şekilde etrafının normal olmadığından kıllanıyor ve hafızası yavaş yavaş yerine geliyor. Belki de Trinity'yi görünce hafızası yerine gelmeye başlamıştır. Muhtemelen makineler onu da bir şekilde kurtarıp yine aynı Neo gibi onu Matrix'e yüklediler. Neo ne olduğunu anlayıp oradan çıkış yolu ararken muhtemelen o Matrix evreninin kendi Morpheus reisi ile karşılaşıyor. O Morpheus'ta kendi seçilmiş kişisini arıyor ama bizim Neo'yu buluyor. Sonrası olaylar olaylar işte.
Bol bol ilk filme gönderme yapmışlar. Alice harikalar diyarında, tavşan vs. Ama Neo yerine John Wick olduğundan ve efektlerde ikinci sınıf olduğundan olmamış. Eski oyuncu kadrosunu da gözler aramıyor değil.
Trinity dışında söylediklerin çok mantıklı geldi bana. Trinity ölmüştü filmde
-
quote:
Orijinalden alıntı: TritlumSati matrixde dogmus bir program..
Sevginin ürünü son sahnede baris oldugunda gokyuzunu gokkusagi yapan ve matrixde sonsuz gucleri olan program Neodan sonra en guclu satidir ..
Matrixde sıkışıp kalmis kisileri sadece sati kurtarabilir.
Bu seride gucunu gorcez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Morpheus filmin sonunda geliyor
-
Youtube de oynatma hızını 0.25 e alın gayet iyi anlaşılıyor.Benim anladığım neo yu makineler kurtarmış, hatta gözleri dahi iyileşmiş, ayrıca trinity i de makineler kurtarmış. (2.04 gibi) Lakin yeni matrixe bağlamışlar, neonun zihninide psikolog vasıtası ile mavi hapla matrix de baskılamışlar. Zenci adam Morpehus değil bence. en sondaki adam matrixin mimarı, masadaki bardakta M harfi var ordan tahmin ettim. Lakin neyin mücadelesi veriliyo onu anlamadım-)) Acaba neo, trinity ile matirx den beraber mi çıkmak istiyor. Vidyoda neonun gerçek hayata uyandığı bir an var, insan tarlalarını tekrar görüyor, orası enteresan-))
-
Vay arkadaş filmdeki ayrıntılara bak lem. Seriyi baştan bir daha şöyle izleyip bi hafızayı tazelemek gerekecek anlaşılan. SATI mati unutmuşum ben bunu.
-
Ekşici bir kardeş şöyle bir şeyler demiş bu yılın başlarında.
- kahin'in kurabiyeleri ile ele geçirdiği kişidir. (kurabiyeler ile kod transferi yapmaktadır.) ve bilmesi gerekenleri ögretmiştir. matrix 4'de matrix'in köküne kibrit suyu dökecek kişidir kanımca. insanlık için, sevgi için kendini feda edip matrix'e onarılamaz şekilde hard reset atacaktır diye umuyorum. çünkü hint inanışına göre kendini ölmüş kocasıyla yakan kişilere de sati deniyor. mimar'ı ve kahin'i kendini feda ederek yok edecektir kanımca. ajan smith'i, neo'nun seçimlerine müdahalede bulunarak, trinity'e olan aşkını kullanarak, yok etriren de kahindi hatırlayınız. matrix 3, makinelerle insanlar arasında kaçıncı olduğunu bilmediğimiz geçici bir barış ile bitmişti. sonuclç olarak sati, matrix 4'de, makineler daha olayı anlayamadan bütün insanlar matrix'den uyanacaktır diye tahmin ediyorum. yani, makinelerin egemenliği son bulacak.
- 10.02.2021 14:34 ~ 21.02.2021 13:33 cift l li entellektuel
-
Ucuz gişe aksiyon filmleri gibi duruyor hiç dönmese daha iyiydi.
-
Keanu saclari cok siritiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
seni simit yapıp okul önlerinde satarım ayık ol.
-
Trinity ajanlar gibi program da olabilir. Bu durumda ölümü de havada kalmamış olur. Neo bir şeyleri hatırlamaya başladıkça kontrol için göndermiş olabilirler.
Beğendim, jefferson airplane parçasıda tam oturmuş...
-
-
Neo herşeyi koyvermiş yerim sistemini diyerek olmuş john wick
-
hayal kırıklığı olmuş en azından fragmandan gördüklerim, ucuz yollu matrix tadı aldım hiç bulaşmasalardı keşke ya da dizi furyası bu kadar alıp başını gitmişken dizi olarak dönseydi
-
Bu kanaldan dün Merovingian karakteri üzerine yaptığı tespitleri dinledim, Hades benzetmesi yapmış. Bu Merovingian karakteri epey derinmiş. Filmde üstünde hiç durmuyorlar ama bilgiyi alınca diyaloglar epey anlam kazanıyor.
birinci filmin remake si gibi olmuş, yani illaki izlenir ama ilk 3 seriye göre matrix den ve makinelerden bilmediğimiz bir şey öğreniriz umarım tüm bu olanlar nasıl başladı mesela bu sorulara yanıt verebilirler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X