< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Matrix Resurrections (22 Aralık 2021) | Keanu Reeves - Carrie-Anne Moss - Yahya Abdul-Mateen II (17. sayfa)
-
-
HBO sinema sektorunun icine etti.. Vizyona cikar cikmaz filmleri HBO MAX'a getirmek buyuk skandal. Hollywood neden tepki gostermiyor ? Hicbir yonetmen Warner Bros'la calismamali. Bakin Nolan'a resti cekip gitti Universal'a
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 6 Kasım 2021; 18:42:0 > -
Kesinlikle öyle. Yapımcılar ve dolayısıyla sektör malî yönden darbe yiyor. En azından 1 ay filan vizyonda kalıp sonradan platformlara dağıtılması gerekirdi. Benim için seyirci olarak bir sorun yok ama kaliteli film yapmak için yırtınan yönetmenler ve belki de kârından ödün veren yapımcılar için kötü bir gelişme. Bu sonradan gelecek olan yapımların kalitesini ya da kaderini de etkileyecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Film neden +18 olacakmış derken eski filmlerin de +18 olduğunu öğrenmiş oldum, ilginç. 18’den küçüktüm iki filme de gittiğimde kimse giremezsin dememişti.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
The Matrix Resurrectionstwitter“Déjà vu or a glitch? #TheMatrix https://t.co/X0m30t7DD4”https://twitter.com/TheMatrixMovie/status/1458485367040995331
-
-
Evet posteri dün bir Instsgram fan sayfasında görmüştüm. Fan yapımıdır filan diye atmamıştım. Bir garip olmuş. Bu arada bu siyahi kardeşimizin kıyafetinin rengi, mavi kısa saçlı bacımız, soluk beton yeşili olmayan bir renk filan, bu posterin teması bana direkt Cyberpunk 2077 oyun temasını çağrıştırıyor.
Çok fazla beklentiye girmeyin bu film için. Sonra hayal kırıklığı yaşarsınız. İzleyin geçin zamanı gelince.
-
www.instagram.comLogin • Instagramhttps://www.instagram.com/reel/CWVX71NPo3W/?utm_medium=share_sheet
Bay Anderson... N'apıyorsunuz?
3 lemeyi tekrar izledim benim beklentim düştü, bütün mevzu ilk film zaten
-
yeni fragman gelmeyecek mi ?
-
layyn ölmemiş miydi bu bizim dünyaya nasıl geçmiş
-
4'üncü filmde geliyor adam bizim dünyamıza gelmiş çok mu
-
Bu daha kesin değil teoriler var ama ajan smith ise bizim dünyaya gelmiş çok mu hakikaten
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geliyor gelmekte olan
-
Geçte olsa dün ilk filmi 468168. kez izlerken fark ettim ki o dönem için bile çok büyük eksikler var. Günümüzde Matrix daha modern bir yazılım mimarisine geçmeli.
- Matrix tek bir sunucu olarak çalışmamalı.
- Matrix Docker ile birden fazla paralel evren yada paralel insan kümeleri olarak çalışmalı. Böylece bir Ajan Smith vakası daha yaşamadan tüm ekinler ölmeden belirli miktarda ekini feda ederek robot kardeşlerimiz daha verimli elektrik üretebilir.
- Matrix'e fişi takan girmemeli: o zaman da bi firewall yok muydu kardeşim vpnsiz dışardan erişim olmasın. Matrix'e korsan yayın yapacak kişiler bi vpn ele geçirmeli yada tarlalara gidip bir kapsüle girebiliyorlarsa oradan korsan yayın yapsınlar.
Docker olayını yazılımcı olmayanlar için açıklayayım. Bir sunucuda Matrix çalıştırmak yerine n tane sunucuda aynı özelliklerde n tane Matrix çalıştırıyorsunuz. Matrix'e bağlı olan insanların hepsi hem aynı dünyayı paylaşabilir hem de ayrı dünyaları paylaşabilir.
Matrix #1 Eu server yoğun abi 2. ye gireyim demek gibi. Tabi buna insanlar karar veremez makineler otomatik yapacak bunu. Bir de Matrix'te de olsa insanlar uyuyor, uyurken offline'a düşmeli karakter böylece uykuda gerçekleşen ölümlerden mahsül kaybetmemiş olur makineler.
İlk film çekilirkern bi MMORPG yoktu muhtemelen Knight Online bile 2002'de çıkmış. Kaldıki 2. ve 3. film çekilirken Wow da yoktu.
-
Güzel fikirler. IT olmadığım için işin teknik boyutunu bilmiyorum ancak siz bunları yazarken Matrix'in dışındaki dünyayı gerçek dünya varsayımıyla yazmışsınız. Matrix'in dışını bir üst simülasyon olarak düşününce bu teknik detaylar anlamını kaybediyor.
herhalde bu mesajı yazan insan olamaz insanlığımdan utandım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X