oyun açık arka planda çalışırken dene linux reader ntfs volume 3 olan içinde oyun dosyaları görüsün. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 29 Ocak 2021; 16:13:6 > |
The Medium (Gamepass-Gog-Steam) Türkçe Yama (- v01 -) ~%98 [OpenAI GPT-3 Translate ] (2. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam o şekilde oldu da bir şeyler ters gitti herhalde deniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eline sağlık
-
Torrent için hangisini kullanmalıyız acaba ?
büyüksün reis
hitman 3 için bi çalışman var mı
-
Adamın dibisin valla, eline koluna sağlık.
Sayende çok oyunu Türkçe oynuyoruz.
-
teşekkürler @zartzurt456
-
bu artık korsana yönlendirmek oluyor.
ilk bir gözükmedi xbox uygulamasında \Medium\Binaries\WinGDK buradaki klasörden açtım oyunu 5dk oynadım TR olarak, herhalde buradan açınca save almıyor diye kapattım. sonradan düzgün çalıştı "gamepass_mod" . oyunun ilk videolarından sonra gri ekran vererek kapatıyor. bu gri ekranı forza horizon'da da yaşıyorum. 50 tane şey denedim çözülmedi.
-----
şimdilik düzeldi gibi teşekkürler.. @zartzurt456
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 29 Ocak 2021; 22:28:48 > -
Utorrent veya Bittorrent ikisi de aynı yapıda zaten ikisi de işini görür.
-
Emeğinize sağlık.Oyunu Steam üzerinden yamanız ile birlikte sorunsuz bir şekilde oynuyorum.
Teşekkürler.
-
Adamsın reis
quote:
Orijinalden alıntı: nuwanda87bu artık korsana yönlendirmek oluyor.
ilk bir gözükmedi xbox uygulamasında \Medium\Binaries\WinGDK buradaki klasörden açtım oyunu 5dk oynadım TR olarak, herhalde buradan açınca save almıyor diye kapattım. sonradan düzgün çalıştı "gamepass_mod" . oyunun ilk videolarından sonra gri ekran vererek kapatıyor. bu gri ekranı forza horizon'da da yaşıyorum. 50 tane şey denedim çözülmedi.
-----
şimdilik düzeldi gibi teşekkürler.. @zartzurt456
kurullumda atladığın bir yer vardır adımları iyi takip et geliştirici modunu açmayı unutma windows un
-
tekrar denedim bu sefer sorun çıkmadı. teşekkürler hocam..
-
Gamepass ile oyunun klasörünü bulmak çok zor ya.
-
Bir hevesle indirdim torrentten oyunu ama bu türkçe yama torrentten indirenler için işe yaramicakmı? Üzüldüm ya -
Teşekkürler, ellerine sağlık tekrar ve yeniden @zartzurt456. Emeğin gerçekten çok büyük. Sayende Türkçe oyun oynayabiliyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: uyguna_iphone
Bir hevesle indirdim torrentten oyunu ama bu türkçe yama torrentten indirenler için işe yaramicakmı? Üzüldüm yaHayır, çalışıyor. An itibariyle birkaç saniye önce oyunu oynadım ve kapattım. Fitgirl sürümünü indirdim ve sorunsuz çalıştı. Oyunu beğendim de, indirime girdiğinde satın alıp, arşive ekleyeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizari82 -- 31 Ocak 2021; 0:20:22 > -
GAMEPASS KURULUM
aşağıdaki link den gamepass mod yükleme konusundan anlatım ile oyunun yedekleyin saha sonra
indirmiş olduğunuz .rar dosyası içindeki dosyalardan hangi sürümü kulanıyorsanız ona göre dosya içindekileri oyunun kurulu olduğu yere kopyalayın.
gamepass_mod.bat dosyasının çalıştırın sonra gamepass app üzerinden oyunun oynuya bilirsiniz.
yukarıda anlattığım yol ile oyunu yedekleyin sadece
yedekleme bitiminden sonra xbox app den oyunu kaldır sil diyoruz.
burası önemli oyunun silinmiş olması lazım pc den yapa bilmek için
yedeklediğimiz oyun klasörüne TR yama dosyası içindekileri kopyalıyoruz.
sonra sırası ile
başlat > ayarlar > günceleştirme ve güvenlik > sol yanda geliştiriciler için
tıklıyoruz geliştirici modu altında herhangi bir kaynak uyguluması yükle
seçeneyini açık konuma getiriyoruz.
herşey bitikten sonra oyun yedeklediğimiz klasörü içinedeki
gamepass_mod.bat dosyasını yönetici olarak aç diyoruz.
oyun yüklenmiş olur başlat > kısayol yada gamepass app den giriş yapa bilirsiniz
-
Yama sorunsuz çalışıyor. Teşekkürler başarılı bir çalışma olmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X