|
The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (101. sayfa)
-
-
İstersen bi spoiler.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl
İstersen bi spoiler.
devam edeyim ben.. 1x11
güzeldi mesela.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BasiliKalanCtrl
Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Televizyonda bir bölümünün yarısını izledim gibi bir şey Ve başlamaya karar verdim. -
1.5 ayda 7 sezonu bitirdim yok böyle bir dizi
izlediğim en iyi dizidir açık ara
bazıları her bölüm farklı cinayet sarmıyor falan demiş herkesin kategorisi farklı tabi :D bazısı bilim kurgu ister bazısı hatun görmek için
dizi hakkında sorusu olan varsa beklerim -
quote:
Orijinalden alıntı: MessiTugi
Castle adlı diziyi tavsiye ederim. Karakter olarak benzerlik yok ve her bölüm farklı bir cinayeti ele alıyorlar belki ama en az Metalist kadar güzel
teşekkürler bakayım -
Yeni bitirdim Red John'un muridi olabilirdim ( Çok karizma bir karakter olarak çizgisini 6 sene korumuş )
ama bu kadar da zayıf bir bölümle bu iş bitmezki ya. -
Hocam bende bi kaç sene önce izledim ama finali unuttum..Bu red john sadece karısını öldürmiştü değil mi? Peki sonu nasıl bitiyor red johnun ve nasıl buluyorlar adamı. Anlatırsan sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diziyi izledim oldukça güzel ve son sezonu kaldı.
Keşke Red John ve diğer alakasız bölümlerin dengesizliği bu kadar büyük olmasaydı bir de altıncı sezonda erkenden mevzuyu bitirip
işi sıkıcılaştırmışlar.
Toplam 36 bölüm Red John mevzusu var ama diğerleri zaman zaman çok sıkıcı.
Herkese tavsiye edebileceğim bir dizi.
-
normalde dizilerde "filler" dedikleri bölümler olur. yani sezonların geneli ana hikayeden ilerler, araya da geçiştirmelik farklı olayların anlatıldığı ve genelde tek seferlik hikayeler olur.
the mentalist ise tam tersi. genelde tek bölümlük konular, araya da red john olayları.
6.sezon ortalarındayım;
bundan sonrası spoiler;
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.red john 1x2 ve 6.sezon arasında hiç yok. yani karakteri oynayan adam gerçek hayatta ölmüş olsa red john başkası çıkacaktı. bence gale bertram en iyi red john adayıydı. keşke o çıksaydı. red john'un ölçümü de iyiydi bence. ne kadar psikopat olursa olsun. ölmek istememesi, yalvarması çok normaldi. şimdi izlediğim bölümlerde ekip fbi'ya geçti. tek bölümlük hikayelerle devam edip bitecek sanırım. benim için çok ahım şahım bir dizi değil. ama severek izliyoruz.
sherlock'un yokluğunda yerini fazlasıyla dolduruyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X