Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bitti bitmedi belirsizlik var ama suan bilinen bittiği. Yıllardır izlediğim için duygulandım finalde.
    Adamlar şaka maka süpriz yapıp Red john olayını tekrar patlatmadılar hep bi umut bekledim. Mutlu son Patrick Teresa ve bebek
  • Yılların dizisi de bitti yaşlanmaya başlıyoruz resmen . Efsaneydi . Zirvede tadında bitti bence .
  • Bir efsaneyi daha bitirdik be
  • Vay be. Favorim dizimdi, böylesi az gelir bir daha...

Ama 7 şüpheli listesinin nasıl bulunduğunu açıklamayan Bruno'ya ağır laflar ettim. Madem nasıl olduğunu sen de uyduramıcan, ne halt yemeye koyuyorsun onu. Beceremeyeceğin işe kalkışma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü son beklemiyordum ama
    Bebek
    süpriz oldu benim için
  • süper bir diziydi, keşke bitmeseydi

ancak red john sürükleyen ana senaryosu tükendikten sonra sürükleyiciliği de kalmamıştı. son bölümde patrick ve teresa öldürülseydi eski türk filmleri kıvamında daha etkileyici bir final olurdu.
  • Dizi güzel şekilde finalini yaptı.Yedi sezon boyunca her zaman beğenerek izledim.Bunun en büyük nedeni Patrick Jane karakteridir.İzlediğim diziler içinde en beğendiğim bir kaç karakterden biri.Ancak
    dizi özellikle Red John olayını pek iyi kapatamadığından o noktadan sonra seyircisinin ilgisini biraz olsun kaybetti.Yeni şeklinin de kötü olduğunu söyleyemem.Belki bu şekilde bir kaç sezon daha giderdi.

Ne olursa olsun Jane karakterini özleyeceğim.
  • final yapmasına hem üzüldüm hem sevindim. sevindim çünkü artık konu sıkıntısı çekiyorlardı üzüldüm patrick janein o hal ve tavırları çok iyiydi çok özlicem
  • Vay beunutmuşum diziyi...
    Bu hafta çekeyim de son sezonu izleyeyim hemen...
  • Bu diziyi forumda niye bu kadar az kişi izlemiş? İlginç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir günde izledim son sezonu, gerçekten çok beğendim. Herkes gibi Red John olayından sonra çerezlik niyetine izliyordum ama son sezon olanlarla beraber en beğendiğim diziler arasına girdi. Bitmesine üzüldüm, özleyeceğiz seni Patrick Jane .
  • sıradışı bir diziydi. umarım devam eder , daha çok dallandırıp budaklandırıp bknu çıkartabilirler
  • süper bi dizi mutlaka izleyin..cok eğlenceli bir dizi
  • 6 ya kadar izledim 7.sezon devam ediyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

6 ya kadar izledim 7.sezon devam ediyormu?

Yedinci sezonla final yaptı dizi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WISDOM -- 23 Nisan 2015; 19:56:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ah Ah konuyu görünce yine duygulandım. Simon Baker yeni dizi çekse de izlesek.
  • çok özleyeceğim dizilerden biri, inşallah Jane'i başka projelerde görürüz :(
  • Fena bir final yapmadı. Finali pembe dizi kıvamında ve USA kriterlerine göre iyiydi hatta.

Keşke Red John konusunda daha güzel bir bağlama yapsalardı diyenlerden oldum hep. Hatta son sezonda tekrar açarlar 5-6 bölüm diye hayalini bile kurdum. Bence yanlış adamla ve yanlış şekilde kapattılar konuyu.

O kadar sağlam bir karakter çizip; ezik bir son yaptılar adama. Kurtlar Vadisi gibi oldu. Önce karakteri çok övüp, büyütüp öldürürken yerin dibine soktular.

İnşallah Simon Baker özletmez kendini. Dizi genel olarak başarılıydı. Hatta bir ara efsane olmak üzereydi...

• Ben yeni izlemeye başladım bu diziyi de şuanda 7. bölümdeyim ama her bölümde farklı bi konuyu işlemesi bölümler arasında bağlantı olmaması pek hoşuma gitmedi açıkçası internetten sadece red johnun olduğu bölümlerin listesini buldum sadece bu bölümleri izlesem olayları anlayabilirmiyim yoksa çok mu şey kaçırırım ?
  • Red John olayı neredeyse 6 sezon boyunca işlendiği için olayı kapattıklarından sonra biraz zorladı ama bence 1 sezon daha devam ederdi gene de güzel bittiğini düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.