Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen ya bu bölüm de bitirmeleri şaşırtıcı oldu.

Ayrıca Rigsby kardeşimizi pompalı ve tabanca yıkamadı ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle_beagle

Simon Baker hem başrol hem yapımcı mi bu dizi de

5.sezondan itibaren yapımcı da oldu.
  • çok basit kaçtı son bölüm
  • nasozby kullanıcısına yanıt
    evet ben de red john gibi daha uzun soluklu bir arka hikaye bekliyordum.
    ama daha devam ettirebilirler bu daha buyuk bir komplonun bir parcasi da olabilir.

• Ulan rigsby iyiki ölmedi ya
  • red john'dan sonrası için genel yorum

FBI ve über teknolojiyle dava çözümleri çok hoşuma gitmesede Simon Baker herşeye rağmen diziyi büyük bir keyifle izlettirmeye devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

çok basit kaçtı son bölüm

Aynen öyle. Mentalist'e yakışmayan bir bölümdü.

1- Rigsby'nin ölümsüz olduğunu öğrendik.
    2- Eve kapatılmasına rağmen elleri bağlanmamış Van Pelt.
    3- Kaçmasına göz yumup sonradan ablasına yakalatması.
    4- Sadece elinde plastik kelepçe olan bir ajanın dibindeki acemi bir kadından kurtulamaması.
    5- Elemanın ablasından haberdar olmalarına rağmen bulamayışları.
    5- Jane'in elleri kesilmesin diye mal mal ağlaklaşması.
    6- Önce boş silah sonra dolu silah oyunundan sonra Haibach'a kandırıldığını neden kapıda söylenmesi (gir içeri al karını sonra havanı at)
    7- Evde ablasının olduğunu bildiği halde kadını bulmadan Van Pelt'i çözmeleri.

Bu kadar çok sıkıntı olmazdı ama bu sefer hoş olmadı.

• Yeni bölümler güzel olacak hissediyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart güzel bölümdü. Daha doğrusu PJ yi izlerken insan bi pozitif oluyor.

Lisbon bu bölüm hoştu baya 6 sezon 16 bölümdür PJ ile nünüklesinler diye bekledim. PJ bari Km ile nünüklesin
  • seyretmesi hoş bir bölümdü ama olaylar çok basit çözülüyor.insanın aklına bu kadar da değil sorusu geliyor.ayrıcana lisbon hakikaten çok hoş olmuştı
  • Bence olaylar aslında o kadar basit çözülmüyor ancak düzenli takipçiler olarak olayların nasıl çözüleceğini rahatlıkla çözebiliyoruz.

Lisbon
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiKIL

seyretmesi hoş bir bölümdü ama olaylar çok basit çözülüyor.insanın aklına bu kadar da değil sorusu geliyor.ayrıcana lisbon hakikaten çok hoş olmuştı

Tatava yapma son birkaç bölüm zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CBS gelecek sezonki programını açıkladı. Eğer 1 Nisan şakası değilse resmi olarak iptal edildi dizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

CBS gelecek sezonki programını açıkladı. Eğer 1 Nisan şakası değilse resmi olarak iptal edildi dizi.

1 sezon daha devam etseler iyi olurdu ama dizi bozmasın diye erken bitirmeyi düşünüyor olabilirler.
    o değilde dizi forumda pek izlenmiyor çok garip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

quote:

CBS gelecek sezonki programını açıkladı. Eğer 1 Nisan şakası değilse resmi olarak iptal edildi dizi.

1 sezon daha devam etseler iyi olurdu ama dizi bozmasın diye erken bitirmeyi düşünüyor olabilirler.
    o değilde dizi forumda pek izlenmiyor çok garip

Normalde 7 sezon düşünülüyordu, şimdi final yapamadan havada bitecek.

• quote:

Bugün hayatımın en kötü günü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

isabet olmuş bu gidişle dizinin sezon finalinde hiç bir şey olmayacaktı sıradan bir bölüm izletirlerdi bize ne bir olay ne bir şey var hala
  • bazen bi dizinin ötesine geçiyor the mentalist.arada sırada ögrendigimiz degerli şeyler oldu.

mesela son bölümde bar sahnesinde abbottun adamla iletişime geçmesi için adama birşey vermesi degil de birşey almasının asıl yol oldugunu, adamın ona yatırım yaptıgını düşünüp daha yakın olacagını düşünecegini gibi bişeler dedi..
    şimdi konu bilinçaltı mı oluyor psikoloji kontrolü mü oluyor ne oluyor?açıkcası merak ettim bu tür şeylerde 3-5 püf noktası ögrenip kendimi geliştirmek istiyorum..var mı fikri olan dostlar?
  • derebeyi01 kullanıcısına yanıt
    Kişisel gelişim, hitabet sanatı, arkadaş edinme yolları gibi kitaplar işini görür.

İlk olarak Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı (dale carneige) ve insan denen mechul (alexis carrel) den başlayabilirsin...
  • Arkadaşlar bu red john hezimetinden sonra dizi beni eskisi gibi sarmadı

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.