Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acaba finali nasıl yapacaklar???
  • Ben 6x10da bırakmıştım sizce değer mi devam etmeye ?
  • Yeni bölüm yokmu?
  • yeni bölüm 13 nisanda
  • zırt pırt ara vermesi soğutacak diziden artık sıktı cidden..
  • Az önce ilk 3 sezonu indirdiğimi farkettim. Sanırım son bir kaç bölümünü kalmış. Ben bitirene kadar dizide finalini yapar. Bakalım nasılmış.
  • Keşke o malum bölümde final yapsaydı da bizi bu kadar aralarla sıkmasaydı. Konu falan mı bulamıyorlar ne
  • Pek yabancı dizilerle aram yok. Sherlock izledim daha önce. Bu türde Mentalist i gördüm ilk sezonu bitirdim az önce dizi arka sokaklar havasında gibi. ilerleyen sezonlar nasıldır? yada ben Sherlock'tan geldiğim için beklentim mi büyük?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötüydü 6x17
  • 7 bölüm izledim bana Dexter'ı çok anımsattı. Güzel ilerliyor beğendim. Ayrıca konu başlığı neden değiştirilmiyor. Dizi 6 sezonmuş ve son sezonu ben konu başlığından dolayı 4 sezon sanıyodum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktass

Pek yabancı dizilerle aram yok. Sherlock izledim daha önce. Bu türde Mentalist i gördüm ilk sezonu bitirdim az önce dizi arka sokaklar havasında gibi. ilerleyen sezonlar nasıldır? yada ben Sherlock'tan geldiğim için beklentim mi büyük?

Beklentiyi çok yüksek tutmamakta fayda var.İki dizinin seviyesi çok farklı.Ancak bu dizi sırf Jane karakteri için izlenir.İlerleyen sezonlarda da çok farklı olmuyor.Yine de çerezlik olarak izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

quote:

Pek yabancı dizilerle aram yok. Sherlock izledim daha önce. Bu türde Mentalist i gördüm ilk sezonu bitirdim az önce dizi arka sokaklar havasında gibi. ilerleyen sezonlar nasıldır? yada ben Sherlock'tan geldiğim için beklentim mi büyük?

Beklentiyi çok yüksek tutmamakta fayda var.İki dizinin seviyesi çok farklı.Ancak bu dizi sırf Jane karakteri için izlenir.İlerleyen sezonlarda da çok farklı olmuyor.Yine de çerezlik olarak izlenebilir.

Peki lisbon ve jane bir şeyler yaşıyorlar mı ? İlişki anlamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

quote:

Peki lisbon ve jane bir şeyler yaşıyorlar mı ? İlişki anlamında.

Yok hocam altıncı sezondayım.Henüz öyle bir şey olmadı.
    Ancak dizi hakkında sıkmayacağını ve Jane karakterinin diziyi tek başına götürdüğünü söyleyebilirim.

• Son sezon güzel devam ediyor mu?5. sezon 12. bölüm itibariyle çok heyecanlı ve ekşınlı bir dizi
  • Sıkı bir 6.Sezon 18.Bölümü geride bırakmıştır.
  • Başlamalı mıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendineAteist

Başlamalı mıyım ?

İlk 2 bölümü izle, Patrick Jane'i de seversen (çok büyük ihtimal) devam et, sevmezsen bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    İlk sezonların 720p'si var mıdır ?
  • Arkadaş şu Lizbon da sıfır feminen yeminle erkek gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lisbon-jane birlikte olacak mı diye izliyorum yeminle
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.