Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atatürk'ün Askeri

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

quote:

Dizi, 7.sezon onayını aldı.

nasıl aldı yahu bu rezil şey

Ben diziyi izlemiyorum hocam, o yüzden bir şey diyemem. Kanal tercihini bu yönde kullanmış.

izleme zaten hocam gerek yok

Kardeşim şu konudan çıkta insanların moralini bozma ciddiyim tavrını hiç yakıştıramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HIT N RUN

quote:

quote:

quote:

quote:

Dizi, 7.sezon onayını aldı.

nasıl aldı yahu bu rezil şey

Ben diziyi izlemiyorum hocam, o yüzden bir şey diyemem. Kanal tercihini bu yönde kullanmış.

izleme zaten hocam gerek yok

Kardeşim şu konudan çıkta insanların moralini bozma ciddiyim tavrını hiç yakıştıramadım

sana mı soracağım arkadaşım adamlar neler yazmış cevap vermeden bırakamayacağıma göre mecburen katlanacaksın. bilip bilmeden konuşuyor arkadaşlar

• Cevap verme hocam @HIT N RUN

quote:

Orijinalden alıntı: ungalath

benzer bir dizi önerisi olan var mı ?

Hocam Sherlock'u öneririm. Ve 2009'da bitmiş olan Tim Roth(Pulp Fiction ve Reservoir Dogs ve Hulk)'un oynadığı gerçek hikayeden alınma Lie To Me var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 13 Mayıs 2014; 8:47:12 >
  • Dizi 2014-2015 sezonunun ikinci yarısında yayımlanacak, yani ocak-şubata kadar beklemek zorundayız ne yazık ki.
  • Mentalist çok sağlam ekibi olmasına rağmen(özelliklede patrick)senaryoyu bukadar kötü bağlayan senarist görmedim.
    Hayır güzelce kurgulayıp beklenmedik bir süprizle bitirebilirlerdi.
    Onun yerine yok fbı yok washington d.c.Oyuncuları izletiyor diyebilirm diziyi.

Red john bence ölmedi tekrar gelicek çünkü gerçekten bukadar basit bitemezdi rj.
  • Bugün sezon finali vardı az önce izledim.

Yıllardır beklediğimiz şey gerçekleşti sonunda Acaba önümüzdeki sezon diziyi nasıl şekillendiricek bu olay merak ediyorum
  • Gecen haftaki bolumu yarida biraktim dayanamadim .Gercekteb bu dizi artik bitmistir eskide RJ siz bolumler yine izleniyodu ama artik icine ettiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

Bugün sezon finali vardı az önce izledim.

Yıllardır beklediğimiz şey gerçekleşti sonunda Acaba önümüzdeki sezon diziyi nasıl şekillendiricek bu olay merak ediyorum

Muhtemelen gelecek bölümleri bu ikili üzerine kuracaklar.

• Oh be sonunda abi 6 sezondur beklediğim şey gerçekleşti. Benim başıma gelse bu kadar sevinmem ha. Bence diziyi burda sonlandırabilirlerdi. Başka bir beklentim kalmadı ama yine de izlemeye devam ederim. Neyse bir keyif sigarası yakayım
  • Çok güzel bir sezon finali oldu. 3. sezonunkinden sonra en iyisi bile diyebilirim. Özellikle oteldeki her sahne çok güzeldi.

8-9 aylığına vedalaşmış olduk Mentalist ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaban arısı -- 19 Mayıs 2014; 20:00:49 >

• Sonunda beklenen oldu. 6 sezondur bu anı en az RJ olayı kadar bekliyordum ama RJ ölür ve hemen gerçekleşir ve dizi biter diye düşünmüştüm hep. Ya da RJ Jane'i baya zor bir durumda bıraktığında kendini çaresiz hissettiğinde Lisbon'a söyler diye düşlemiştim. Ama RJ olayı her ne kadar berbat bir şekilde bitirseler de en azından Lisbon'a aşkını itiraf ederken işi batırmadıkları ve güzel bir sezon finali yaptıkları için çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 19 Mayıs 2014; 23:59:01 >
  • "that women in 12b, i love her!" süperdi ya koptum burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 20 Mayıs 2014; 0:53:12 >
  • Sanırım diziyi takip edenlerin %90'ının istediği oldu
    --öpüştüler--

Ben böyle bir sezon finali düşünmemiştim ama olsun en azından oteldeki "katili bulma" sahneleri çok güzeldi.
    Beni en çok güldüren ise Cho'nun ODUNLUĞU=KALASLIĞI=MANKAFALIĞI idi Abbout bile bu kadar anlayışsız (veya ruhsuz da diyebiliriz) olacağını ummuyordu galiba

Lisbon yok adam PJ havaalanına gideceğim arabayı ver diyor. Cho, halen aval aval bakınıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haviconi -- 20 Mayıs 2014; 1:27:42 >

• 4.sezonun ortalarındayım. Şu Red John olayını fazla kullansalar iyi olur. Sanırım güncel bölümlerde de pek kullanılmıyor.

• 138 bölüm bekledik sonunda Cho da çok büyük bi andaval Şimdi dizinin akibeti ne olacak cbs le anlasmaları bitti mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

138 bölüm bekledik sonunda Cho da çok büyük bi andaval Şimdi dizinin akibeti ne olacak cbs le anlasmaları bitti mi ?

CBS yeniledi diziyi son bir sezon için. Ancak ilk dönemde yayınlamayacak, bahar döneminde yani 2. yarıda 13.bölümlük sezon olarak yayınlayacak ve bitirecek diziyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

138 bölüm bekledik sonunda Cho da çok büyük bi andaval Şimdi dizinin akibeti ne olacak cbs le anlasmaları bitti mi ?

CBS yeniledi diziyi son bir sezon için. Ancak ilk dönemde yayınlamayacak, bahar döneminde yani 2. yarıda 13.bölümlük sezon olarak yayınlayacak ve bitirecek diziyi..

Heh iyi o zaman güzel hazırlanır umarım 13 bölümde yeter. Umarım RJ geri döner

• yemin ederim lisbon en sonunda gerçek kadın gibi davrandı.. Ciddi durmak hiç yakışmıyor. Opustuklerinde dedim açıkçası ben mutlu oldum ama pj ağlaması yakismamis onun o fırlama gülüşü güzel oluyordu... Yeni sezonda pj ile lisbon arasında kıskançlık krizleri falan başlar lisbon "uff snne be slk.s" der

• I love her, that women it's 12b, i love her.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.