Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Jane in şimdiye kadar kendisini tutmasının sebebi bence eşinin intikamını alamamış olmasıydı. Red John u öldürdükten sonra ancak çıkardı parmağından yüzüğü.
    Red John u öldürünce Jane, artık ölen eşine karşı borcunu ödemiş oldu gibi bir şey.

Bundan sonra mürüvvetlerini görürüz artık yaşları ilerledi iyice.

Bence bu dizi en az 2 sezon daha devam eder ki etmeli de. Hele ki Red John ölmemişse 5 sezon daha gideri var.

Burda haklısınız Red john da ne ulaşılmaz bir adam çıkmıştı ama. Ben hala Red john yaşadıgına inanıyorum çünkü jane ile konuşurken adamın sesi baya değişik geliyordu.. Ayrıca bu kadar cinayet işlemiş bir adam bu kadar çabuk tuzaga düşmesinede anlam veremedim. ama o senatörün ölmesine çok sevindim hep oadamdan şüpeleniyordum. jane ne zaman onunla konuşsa direk telefondan birilerini arıyordu. umarım dediğin gibi olurda minumum 2 sezon oynar hemen bitmesin. Yada 5 sezon oynasın. herhalde Abd nin en uzun dizisi ödülünü alır o sırada

• bu diziyi red jhon yüzünden bırakmıştım kaç sene olmuştu hala göstermemişlerdi. şu an nabıyor abimiz gösterdilermi yaşıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dil-hun

bu diziyi red jhon yüzünden bırakmıştım kaç sene olmuştu hala göstermemişlerdi. şu an nabıyor abimiz gösterdilermi yaşıyormu

Öldürdü Jane. Ama biz pek yemedik. Çünkü oldu bittiye getirildi...
  • Diziye yeni başladım ilk 5 bölümü izledim sardı dizi çok değil 2 aya yetişirim size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Diziye yeni başladım ilk 5 bölümü izledim sardı dizi çok değil 2 aya yetişirim size.

2 aya yetişirsen Şubat'a kadar beklemek durumunda kalırsın, o yüzden sakin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel dizi, sürdüğü sürece izlerim.Sebebi Patrick Jane dir.Gerçekten harika bir karakter.Diziyi tek başına götürüyor.Diğer karakterler de sırıtmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çekmergen

Güzel dizi, sürdüğü sürece izlerim.Sebebi Patrick Jane dir.Gerçekten harika bir karakter.Diziyi tek başına götürüyor.Diğer karakterler de sırıtmıyor.

bir +1 çekeyim.

• yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    1. sezonda 18. bölüme geldim sardı dizi bu gazla 1 aya kalmadan bitiririm ben bunu gerçi staj vs. ver rahat 2 ayı bulur.
  • 6.sezonun son 10 bölümünü izliyorum ve çok sıkıcı geliyor önceki bölümlere göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can N.

6.sezonun son 10 bölümünü izliyorum ve çok sıkıcı geliyor önceki bölümlere göre.

Eski havası yok orası kesin. Ama yine de çok da kötü değil.

Millet bunun onda biri olmayacak Blacklist'e süper diyorken...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

quote:

6.sezonun son 10 bölümünü izliyorum ve çok sıkıcı geliyor önceki bölümlere göre.

Blacklist'i çok övüyorlardı, başlamayı düşünüyordum ama balonmuş demek ki. Bu arada mesajını cevapladığın arkadaşta Blacklist izliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

quote:

Blacklist'i çok övüyorlardı, başlamayı düşünüyordum ama balonmuş demek ki. Bu arada mesajını cevapladığın arkadaşta Blacklist izliyormuş.

Atıp tutmayayım şimdi balon falan çok sevmem ama...

The Blacklist'teki elemanı bizim Jane'in bir alternatifi gibi gördüm. Çok yapmacık geldi. Birkaç bölüm izleyip bıraktım. Şahsi kanaatim tabi.

Can N. de bu konuda yorum yaparsa fena olmaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

The Blacklist'teki elemanı bizim Jane'in bir alternatifi gibi gördüm. Çok yapmacık geldi. Birkaç bölüm izleyip bıraktım. Şahsi kanaatim tabi.

Mentalist'in 1/10'i etmez deyince ben balon diye düşündüm.

• Sözümün arkasındayım canım. Ama başına bence ekledim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yaklaşık 5 6 bölüm izledim. The Mentalist gibi sarmadı ama bence kötü bir yapıt değil.

Mentaliste başladığımdan beri hiç bakmadım başka dizilere ama Blacklist'ten çabuk sıkıldım.

• Diziyi bitirince The Big Bang Theory'i de aradan çıkarttım o da bitti. Çok boşlukta kaldım var mı dizi önerisi ?

• quote:

Diziyi bitirince The Big Bang Theory'i de aradan çıkarttım o da bitti. Çok boşlukta kaldım var mı dizi önerisi ?

Mini dizi izler gibi rol yaparak 24'ün son sezonunu izleyebilirsin. İlk 8 sezonunu izlemediysen de çok sorun olmaz. Anlarsın konu farklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

ilk bölümü izledim bişey sorucam...

seri katil red jhon özel güçlere sahip olan herifin karısını çocuğunu mu öldürmüş zamanında... ondan mı öyle bunalım takılıyor... öyle anladım ben birde en sonunda yatağa yattı ve duvarda red jhon'un gülen adam işareti vardı... demekki zamanında orada bir cinayet işledi...

herif çok akıllı kendisini takdir ettim meğersem psikiyatr doktor şerefsiz katilmiş.. güzel diziye benziyor...

bende ilk bölümü şuan izledim :D 5 yıl geçmiş alıntı yapıyorum ahaha :D

karısının öldürüldüğü odada gülen surat işareti vardı demekki hala yatak odalarında yatıyor .

• Sevmedim ama ginede bakıyorum
  • İzleyeyim mi nasıl sizce?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.