Şimdi Ara

The Mentalist (2008- ) | 7.Sezon Başladı (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.012
Cevap
18
Favori
74.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The IT Crowd ve Bored to Death öneririm komedi olarak. Birde Louie
  • Vaybee 2011 de başlamıştım yanılmıyorsam çok güzeldi ilk 2-3 sezon.Helede o tanıdığı tüm kişileri ezbere alma sezonu.Yıllar geçmiş keşke o günler tekrar olsa ..
    Bu arada dizi kaç sezon daha devam edicek bilgi varmı?
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

Vaybee 2011 de başlamıştım yanılmıyorsam çok güzeldi ilk 2-3 sezon.Helede o tanıdığı tüm kişileri ezbere alma sezonu.Yıllar geçmiş keşke o günler tekrar olsa ..
    Bu arada dizi kaç sezon daha devam edicek bilgi varmı?

normalde dizi geçen sezonda
    red jhon olayıyla bitiyordu
    ama patrick reyiz dizinin yapımcılığını üstlenmiş o yüzden bu şekilde devam etti.heralde bu sezon final yapacaklar.
  • İlk bölümün ismi belli olmuş. "Orange Blossom Ice Cream"
    Bakalım ayakta durabilecek mi?
  • baya güzel dizi tavsiye ederim

• Üşüyoruz red john reyiz.. Hala yeni sezonda biryerlerden cikip gelmeni umut ediyorum..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin yeni sezonu oldukça geç kaldı.Bu sezona kadar genellikle eylül sonu başlıyordu.İMDB sayfasında ocak 2015 olarak görünüyor yeni sezon.
  • Yeni sezon 30 kasımda başlıyor. 12 bölüm olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ön Libero

Yeni sezon 30 kasımda başlıyor. 12 bölüm olacak.

18 Şubatta yapılacak finali, 2 saatlik bir bölüm olacakmış.

• Bu habere oldukça sevindim.Ay sonu yeni bölüm geliyor.12 bölüm dizinin alıştığımız bölüm sayısına göre az ama iki saatlik final bölümü güzel olur.
  • Özledik Patrick reyiz
  • Birkaç yerde dizinin başka bir kanalda devam edebileceğini okudum. Ama Simon Bakee'ın sözleşmesi yıl sonunda bitiyor ve zaten Bruno Heller'da Gotham için ayrıldı veya bu yarım sezondan sonra ayrılacak. Devam etmemesi daha iyi olur o yüzden, umarım final yapar da bu ihtimal yüzünden ucu açık bitmez dizi.

• Bence 12 bölümlük final sezonu gayet güzel olur. Hatta Red John vakasını adam gibi ele alıp; adam gibi bitirebilirler de.

1 sezon daha devam etseydi ciddi rating düşüşü yaşanabilirdi. Fazla uzatılan dizilerde her zaman sıkıntı oluyor.

Beklemedeyiz...
  • 7. SEZONA SON 13 GÜN

7. sezonun bölüm isimleri yayınlandıkça bakıyorum tek tek içinde "Red" veya kırmızıyı andıran bir şey geçecek mi diye ama nafile hep beyaz, mavi, pembe falan var ama final ve finalden önceki bölüm isimleri belli değil,
    red john'un o adam olmasını kabullenemedim ben hala

• yeni sezon başlamış.unutmuştum sevindim görünce....
  • 30 Kasım diye bekliyorduk ama yeni sezonun ilk bölümü malum yerlerde var.
  • Herhalde Kanadada falan erken yayınlandı bölüm. Ama altyazıyla ilgili bir bilgi yok. İngilizcesi dahi yok ortalarda. Bugünü boş geçicez.
  • bu nasıl beyler biri özet geçebilir mi?
  • red john olayı yok dimi beyler sezon 6 nın sonlarında bırakmıştım
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.