Şimdi Ara

The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
10.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ellerine sağlık dostum. Unityex ile text dosyasını çıkarttıysan Notepad++ programı ile ctrl + h tuşu ile türkçe karakterleri rahatlıkla düzeltebilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere yamamız şu an test aşamasında. Bize bu süreçte yardımcı olmaya çalışan ve destek veren herkese teşekkür ederiz.

Yamayla ilgili son durum bilgisi vermek gerekirse, oyunun dosyalarında bazı türkçe karakterleri kullanmanın yolunu bulduk. Tüm yamayı baştan aşağıya analiz etmemiz ve gerekli karakterleri değiştirmemiz gerekiyor. Ancak tahminimizce yamanın test aşamasından çıkıp tamamen hazır olması yaklaşık 1 haftamızı alacak. O süreçte de bir yandan Picnic Panic DLC’sini de çevirmeye başlayacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda bi problem mi var bende çalışmadı da.
  • Ben oyunu sorunsuz bir şekilde bitirdim. Oyundan atma veya girmeme gibi problemler yaşamadım. Çeviriye yeni güncelleme geldi mi bilyorum.

Not:Çeviri çok başarılı. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet_cahit -- 22 Ağustos 2019; 14:35:53 >
  • Ziya Güneş Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba Ziya. Nerede problem yaşadın oyun hiç açılmadı mı yoksa Türkçe mi değildi? Eğer bildirirsen ve kurulum aşamalarının ekran görüntülerini atarsan sana yardımcı olabiliriz. İyi Oyunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çeviri Canavarı -- 23 Ağustos 2019; 3:9:37 >
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    sitenizde kurulum kısmında yazdığı gibi kurdum ama ingilizceydi
  • Ziya Güneş Z kullanıcısına yanıt
    olayı halletim the messenger dosyasına direk kurmak yerine dosyanın içindeki başka bi dosyaya kurduğum için olmamış
  • Picnic panic dlc si çevirildi mi?
  • Lolifop L kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Picnic Panic DLC'sinin çevirisine başladık. Çok yakında onu da siz oyunculara sunacağız.

İyi forumlar...
  • Elinize sağlık. DLC'yi de çevirmişsiniz. Yarın sabah oynarım. Tşkler.
  • Dosyayı indirirken windows defender virüs uyarısı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaldorgil

Dosyayı indirirken windows defender virüs uyarısı veriyor.
    Merhaba Kaldorgil,

Sorunu çözmende sana yardımcı olabilmemiz için acaba biraz daha açıklayabilir misin?

Uyarıyı indirme linkinde mi veriyor yoksa .rar dosyasından çıkartırken mi?

İyi günler...
  • İlk indirdiğimde uyarı vermişti, indirememiştim. İkincisinde ise dosyayı indirdim ama bu sefer de rar dosyasından çıkartırken veriyor.
  • Kaldorgil K kullanıcısına yanıt
    Merhaba Kaldorgil,

Yaptığımız testlerde virüs uyarısı ile ilgili bir soruna rastlamadık. Dilerseniz antivirüs yazılımınızı kapatıp Türkçe yamamızı kurmayı deneyebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • Haftaya epic game'de bu oyun ücretsiz verilecek. Duyurulur.
  • Sunduğunuz dosya bozuk, sıkıştırılmış dosya açılmıyor / ayıklanamıyor.

The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Sitenizde kısaltma linki kullanmışsınız, forumda bu şekilde referans linki barındıran linkler yasak.

İlk mesajda direkt indirme linki verin. Örneğin mevcut link (ama bahsettiğim gibi bozuk):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 11 Aralık 2019; 1:38:52 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.