Şimdi Ara

The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
10.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XanthiN

Sunduğunuz dosya bozuk, sıkıştırılmış dosya açılmıyor / ayıklanamıyor.

Sitenizde kısaltma linki kullanmışsınız, forumda bu şekilde referans linki barındıran linkler yasak.

İlk mesajda direkt indirme linki verin. Örneğin mevcut link (ama bahsettiğim gibi bozuk):
    https://drive.google.com/file/d/1v8he-r26buYYWR2XsnFy6tu5uhQNsz_j/view
    Dosya winrar 5.50 sürümüyle sorunsuz açılıyor. Winrarınızı güncelleyin. Reklamı kendi sitesi üzerinden vermiş. Forum kurallarına aykırı olduğunu düşünmüyorum.

• XanthiN kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz Google Drive linkini indirdim hocam. Zip dosyası bozuk değil. Eksik indirmiş olabilirsiniz.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    toruntorba T kullanıcısına yanıt
    Eksik indirmedim, bir kaç kere indirip denedim zaten. Windows 10'un arşiv çıkarıcısı dosyayı bozuk olarak algılıyor.

Google Chrome'ın kendi Extractor'u da hata veriyor:

The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Arkadaş sadece Winrar ile açılabilir şekilde ayarlamış o zaman. Winrar da bende yüklü değil.

@toruntorba Dolaylı olarak referanslı linke yönlendiriyor. Araya kendi sitesini koyması bir şeyi değiştirmiyor. Bu linke tıklamadan yamaya erişmek mümkün değil. Ben yöneticilik yaparken bu yasaktı, değiştiyse bilemem. Kendi sitesini koyuyorsa ayriyeten doğrudan indirme linkini de koyması gerekli. Ben uyarayım, konusu silinirse neden silindi demesin.

Yok ben dosyanın sağlam olup olmadığını denemek için indirdim. Zaten genelde millet WinRAR kullanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba XanthiN,
    Dosyayı tekrar inceledik ancak herhangi bir hataya rastlamadık. Ayrıca Donanım Haber içerisinde herhangi bir referans linki de paylaşılmamıştır.

İyi oyunlar dileriz...
  • Sadece Steam versiyonu ile mi çalışıyor? Epic Games'ten aldım ama yamayı kuramıyorum
  • Yama üstte arkadaşın dediği gibi Epic sürümüne uygun değil. Güncellenirse çok güzel olur. İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 20 Ocak 2020; 15:18:38 >
  • The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Konu sahibinin verdiği linkteki siteden dosyayı indirdim ve tarattım.İndirenler ayık olsun
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt
    Merhaba Nickola Tesla,

Sanıyoruz bu olay setup dosyasını oluştururken kullandığımız programla alakalı bir sıkıntı. Böyle bir şey olduğu için üzgünüz ve en kısa sürede gereken düzenlemeleri yapacağız.

İyi oyunlar dileriz...

• Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bana denk gitmesi önemli değil de bu dosyayı indirip bu durumdan bihaber olanların işi sıkıntılı.Sitenizde bir duyuru paylaşmanız gerekir kanımca.İndirip kullanan birileri belki duyuruyu okur da durumdan haberdar olur.

Saygılar...
  • Sorry, this file is infected with a virus

Only the owner is allowed to download infected files.

Ben de indiremedim.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Merhaba emrebdt,

Gün içerisinde sorunu bulup yamayı güncelleyeceğiz. Güncelledikten sonra bir daha deneyebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...

• Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz üzere The Messenger oyununun Türkçe yaması virüs hatası veriyordu. Bundan dolayı yamayı güncelledik. Şu anda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Dilediğiniz gibi indirebilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...
    İndirebildim teşekkürler.Cevabınızı geç gördüm işlerin ilginçleştiği yerleri oynadım bugün keşke daha erken baksaymışım.Darkest Dungeon yamasında da başarılar umarım ertelenmez onu da taki betasından beri bekliyorum her indirimi es geçtim yamasız oynanması biraz sıkıntı olacağı için.
  • Tekrar yazıyorum ama oyunun ana hikayesini bitirdim Picnic Panic dlc'sine başladım ama bu kısımlar İngilizce.Ne yapabilirim?
  • Merhaba Power & Revolution diye bir oyun var Türkiye'den çok fazla Türkçeleştirmek için talep var ben de gönüllü olarak Türkçeleştirmek istiyorum ama sorun şu aşağıdaki resimde belirttiğim gibi dosyalar şifreli bir biçimde açılıyor herhangi bir hex editor notepad++ yardımıyla normal yazıları göremiyorum.Nickin gibi bana yardımcı olursan çok sevinirim.
    The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Merhaba emrebdt

Darkest Dungeon Türkçe çevirisi biter bitmez Picnic Panic ek paketini çevirmeye başlayacağız

İyi oyunlar dileriz...
  • 1984Zeus 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 1984Zeus,

Bize sitemizin iletişim kısmından başvurabilirsin.

İyi oyunlar dileriz...
    Konuda çevrilmiş yazıyor o yüzden sordum.Hedeflediğiniz 1 Mart'ta biterse DD'nın yaması, Picnic Panic tahmini ne kadar sürer çıkması?
    Merhaba emrebdt,

Öncelikle yanlış bilgilendirme için özür dileriz. Picnic Panic ek paketi çevrilmiştir. Sadece Drive'a eklememişiz. Şimdi Drive güncellendi, tekrar indirip ek paketi Türkçe bir şekilde oynayabilirsiniz.

İyi oyunlar dileriz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.