Şimdi Ara

The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
10.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teşekkürler sitenize mail olarak attım iyi çalışmalar dilerim.
  • Çeviri Canavarı kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler tekrardan indirdim bu sefer.Umarım 1 Mart'ta da Darkes Dungeon yaması çıkar sorunsuzca.
  • The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI]The Messenger Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Şu münafığı 90 dakika uğraşıp yenemedim. Kimse casual'lığımı tartışmaya kalkmasın.

• saçma sapan sitelere yönlendiriyor. download yapılamıyor !!!!
  • nv gece kullanıcısına yanıt

buyur kardeşim direkt yama linki
  • İndirebilene aşk olsun.
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    Ben indirdim oynuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler reklamlardan kaçmayı nasıl başardınız?
    Adblock kullanarak. Ayrıca Opera kullanıyorum, Daha da fazla kaçıyorum.

Sizin için tekrar siteye girip indirebiliyor muyum diye baktım, Evet indiriliyor. Reklamları geçemediyseniz buyurun direkt link.

Çeviri ekibinden özür diliyorum fakat reklamlar adblock kullananlar için bile tam bir eziyet. Ben indirdiğimde bu kadar değildi.

• Teşekkür ederim.
  • Bi' bölümde diyalog atladım da ve geri de dönemiyorum rica etsem o kısımdaki diyaloğu biri Türkçe olarak atabilir mi bölüm bölüm ekran görüntüsü olarak veya çeviriyi yapan arkadaş o kısmı dosyalardan bulup gösterebilir mi?

Oyunun 2. yarısından sonra Forlorn Temple bölgesinde geçiyor diyalog. Bölüm Sonu Canavarından bir önceki kayıt noktasında Tüccar'ın sohbet kısmında Bölüm Sonu Canavarı seçeneğinde çıkması lazımdı fakat ben atladım galiba ondan dolayı bende gözükmüyor

Shopkeeper Well this is it.
    Ninja This is what?
    Shopkeeper Your shot at taking down the Demon King.
    Ninja I feel ready.
    Shopkeeper I hope you are. We lost too many Messengers to him already. Good luck.

ahanda bu kısım bana çevirisini yapmayın arkadaşlar izah ettim yukarıda bu kısmın görüntüsü ya da çeviri dosyalarındaki çevirisi lazım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Not: Eğer o dediğim bölgeye daha önceden gelip o diyaloğu okuduysanız tekrar gelip o bölgede okuduğunuz diyalogları görebiliyorsunuz eğer oraya tekrar gidip ekran görüntüsü atarsanız benim için daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruthless659 -- 21 Temmuz 2020; 1:55:14 >

• Bi' bölümde diyalog atladım da ve geri de dönemiyorum rica etsem o kısımdaki diyaloğu biri Türkçe olarak atabilir mi bölüm bölüm ekran görüntüsü olarak veya çeviriyi yapan arkadaş o kısmı dosyalardan bulup gösterebilir mi?

Oyunun 2. yarısından sonra Forlorn Temple bölgesinde geçiyor diyalog. Bölüm Sonu Canavarından bir önceki kayıt noktasında Tüccar'ın sohbet kısmında Bölüm Sonu Canavarı seçeneğinde çıkması lazımdı fakat ben atladım galiba ondan dolayı bende gözükmüyor

Shopkeeper Well this is it.
    Ninja This is what?
    Shopkeeper Your shot at taking down the Demon King.
    Ninja I feel ready.
    Shopkeeper I hope you are. We lost too many Messengers to him already. Good luck.

ahanda bu kısım bana çevirisini yapmayın arkadaşlar izah ettim yukarıda bu kısmın görüntüsü ya da çeviri dosyalarındaki çevirisi lazım. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

Not: Eğer o dediğim bölgeye daha önceden gelip o diyaloğu okuduysanız tekrar gelip o bölgede okuduğunuz diyalogları görebiliyorsunuz eğer oraya tekrar gidip ekran görüntüsü atarsanız benim için daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruthless659 -- 21 Temmuz 2020; 2:9:43 >

• çeviri için teşekkürler

• Site kapanmış sanırım link bırakıyorum The Messenger - Türkçe Yama.zip indir (dosyaupload.com)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.