Şimdi Ara

The Mezun açıklama videosu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bilgilendirme videosu>> https://youtu.be/Z3e0Nv9zrTU

instagram: storyofmedicine

Merhabalar gençler,

Ben mezun_mf.
    Bu başlıkta elimde olan kitapları inceleyerek almayı düşündüğünüz kitaplar hakkında aklınızdaki soruları yanıtlamaya çalışıyorum. Umarım faydalı bir çalışma olur.

Üniversite yaşantısından ( hele ki Tıp) dolayı video çekme işi gerçekten çok zor oluyor ancak imkan buldukça sizlere yardımcı olacağım.

Sizlere olabildiğince güncel sınav kaynaklarını, sınav denemelerini inceleyeceğim. Özellikle Karekök Yayınları, Palme Yayınları, Nitelik Yayınları, Metin Yayınları, Karaağaç Yayınları, Eksen Yayınları, FDD ve Final Yayınları, Bülent Demir Yayınları, Acil Matematik Yayınları, PDF Yayınları ve daha birçok tyt ayt kısacası yks kaynaklarını imkanım yettikçe inceleyip deneyimlerimi paylaşacağım.

Kanala abone olmak zorunlu değildir. :)

DİKKAT !!
    BU KANAL GÖNÜLLÜLÜK ESASINA BAĞLI OLARAK SADECE ÖĞRENCİ ARKADAŞLARIN YARDIM ALABİLMESİ ADINA AÇILMIŞTIR VE VİDEOLAR BU "ESAS"A BAĞLI OLARAK HAZIRLANMAKTADIR. BU KANAL ÜZERİNDEN GELECEK adSense GELİRLERİ DARÜŞŞAFAKA KURUMUNA BAĞIŞLANACAKTIR. 7.6.2018 TARİHİ İTİBARİYLE GEÇEN 1 SENEDE ANCAK 90 TL GİBİ BİR MİKTAR BİRİKMİŞTİR. TOPLANAN MİKTARIN ÇEKİLEBİLİR UYGUNLUĞA GELMESİNİN ARDINDAN PARA YARDIM KURULUŞUNUN HESABINA AKTARILACAKTIR. BU İŞLEM DARÜŞŞAFAKA KURUMLARI ÇAĞRI MERKEZİ ÜZERİNDEN TEYİT ALINARAK UYGULANACAKTIR VE KURUM BU UYGULAMA ÜZERİNDE HERHANGİ BİR UYGUNSUZLUK OLMADIĞINA KANAAT GETİRMİŞTİR.

not: Sizlerin istediği kişisel deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz yeni bir ekip ile ayrıca kanal açılacaktır. Bu kanal hatır üzerine kapatılmayacak, misyonu ve vizyonu sonsuza dek sabit kalmak üzere yayın hayatına devam edecektir. İlerleyen günlerde (takribi 3 ay içerisinde) yeni kanalın bilgilendirilmesi yapılacaktır. 2 kanal arasında hiç bir şekilde adsense bağlantısı olmayacak ve gelirler hiçbir şekilde karıştırılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhyilmaz -- 9 Haziran 2018; 16:53:46 >

• unutulmasın.
  • up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.