Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

1.sezonu bulamıyorum.

Dizimag'de yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

1.sezonu bulamıyorum.

Dizimag'de yok mu?

vardır da ben online izlemiyorum. indirmek için.

• quote:

vardır da ben online izlemiyorum. indirmek için.

Ha o zaman bilemeyeceğim.
  • Ah bir de dizi tutulsa.

Genoa projesi biraz karışık bir olay. Sloan'a ne olacak orası da ayrı bir konu.
  • quote:

Ah bir de dizi tutulsa.

Cenova ile ilgili düşüncem, bunlara yanlış istihbarat verilecek. Onların davalık olması da bundan kaynaklandı bence. Amerikan hükümetini yalan bilgilerle karalamaya çalışmaktan filan suçlanıyor olabilirler. Son bölümde ajanın bıraktığı belge bu fikre daha çok kapılmamı sağladı. Ortada fol yok yumurta yok cart önüne belge koydu. Geçen sezon Çay Parti'sine yüklenmişlerdi. Belki o cephe bunları kendileri üzerinden polemik yaratacak bir olayla değilde, kendilerini gündem dışı tutarak iş çevirme peşinde olabilirler.

Ha birde ilk konuştukları askeri de hatırlayınca -çünkü verdiği bazı bilgiler tutarsızdı, çok makul bir teori olarak gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 15 Ağustos 2013; 16:13:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: marophat

quote:

Ah bir de dizi tutulsa.

Cenova ile ilgili düşüncem, bunlara yanlış istihbarat verilecek. Onların davalık olması da bundan kaynaklandı bence. Amerikan hükümetini yalan bilgilerle karalamaya çalışmaktan filan suçlanıyor olabilirler. Son bölümde ajanın bıraktığı belge bu fikre daha çok kapılmamı sağladı. Ortada fol yok yumurta yok cart önüne belge koydu. Geçen sezon Çay Parti'sine yüklenmişlerdi. Belki o cephe bunları kendileri üzerinden polemik yaratacak bir olayla değilde, kendilerini gündem dışı tutarak iş çevirme peşinde olabilirler.

Ha birde ilk konuştukları askeri de hatırlayınca -çünkü verdiği bazı bilgiler tutarsızdı, çok makul bir teori olarak gözüküyor.

Alıntıları Göster

Teoriniz mantıklı geliyor, zaten aklımdaki de oydu. O halde bu vatan hainliğine girer, durum daha da vahimleşir. Bekleyip göreceğiz artık.

Bir de yazınızı spoiler içine alın isterseniz, izlemeyen arkadaşlar sıkıntı yaşayabilir. Gerçi forumda kaç kişi izliyor orası da ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Kinross -- 16 Ağustos 2013; 13:14:06 >

• Lord Kinross kullanıcısına yanıt
    Hocam ben spoiler içine aldım da senin alıntı kaldı
  • Hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi sıçtılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can !

Şimdi sıçtılar.

Aynen öyle. Jerry'nin montaj yaptığı televizyondaki basket maçından anlaşılıyordu ama kimse dikkat etmemiş herhalde.

• Muhtemelen ileri bölümlerde bir fark eden çıkar. Ama ben Jerry'yi çözemedim, bunu mesleki hırs için mi yaptı yoksa komplonun içerisinde mi karar veremedim. Yoksa olayların bu hale geleceğini yazmıştım, zaten birçoğunuz da hissetmişsinizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Muhtemelen ileri bölümlerde bir fark eden çıkar. Ama ben Jerry'yi çözemedim, bunu mesleki hırs için mi yaptı yoksa komplonun içerisinde mi karar veremedim. Yoksa olayların bu hale geleceğini yazmıştım, zaten birçoğunuz da hissetmişsinizdir.

Bence de çıkacaktır öyle bir olay olmadığının kanıtı da o olur. Mesleki hırs için yapmıştır diye düşünüyorum. Komploda olduğunu sanmıyorum.

• Vay be Lost olsun Prison break olsun sezonlarca alışkanlıktan izledim. House bittiğinde gözlerim dolmuştu. Biraz önce newsroom un yayınlanan son bölümünü izledim de. House kadar güzel neredeyse. Teşekkürler HBO. Senelerdir alamadığım o güzel ağız tadını verdiğin için teşekkürler. Dizi dediğin böyle olur.
  • Her hafta tamamını anlamasam da önce dayanamayıp İngilizce izliyorum. Ve kesinlikle 2 kere izlediğime değiyor.
  • Başlamalımıyım beyler ? Tavsiye edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Başlamalımıyım beyler ? Tavsiye edermisiniz ?

Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi. Her şeyiyle muhteşem. Oyuncular, replikler, senaryo..
    Ben ''Lie To Me'' dışında yabancı dizi izlemeyen bir insandım. Ama bu apayrı.
    Kesinlikle izleyin, izletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sHepHeRd'

Başlamalımıyım beyler ? Tavsiye edermisiniz ?

Düşünmemelisin diyorum. He yine de bilemem. Dizide aksiyon macera yok ama kurgusu oyunculukları çok ileri safhada. İzlemeni tavsiye ederim.
  • İlk bölümü 3. izleyişim sonunda bitirebildim. Devam edebilirim artık.
  • ya çok karşılıklı konuşmadan dolayı ya da oyunculukları izlemeden hep altyazıyı kaçırıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.