Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
6.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşanmış, gerçek hikayelerden oluşan bir senaryo olduğu için, dizinin bitmesinin senaryo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Kanalın tercihi bu yöndedir muhtemelen.
  • Harika bir dizi ben ki 1 saatlik dizi izleyemeyen biri ( genelde bir saatlik dizilerin bir kısmında sıkılır devamını başka bir zaman izlerim) ard arda 3-4 bolum izliyorsam bu dizi olmuş demektir. Az önce 5. Bolumu bitirdim 6 yı şimdi izlicem. Oyunculuklar çok çok iyi kurgu çok iyi her şey çok iyi. Aslında siyaset haber çok fazla sevmediğim bir konu ama bunu ikili ilişkiler ve günlük hayatla öyle ilişkilendirmişler ki beni bile kendine hayran bıraktı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir dizi bu yav saat 1 de 2x3 u açarken sadece bir bolum izlicem demiştim ve bu mesajı attıktan sonra 2x7 ye başlıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi bitirdim izlediğim en iyi dizi değildi ama izlediğim en sürükleyici diziydi. 3 günde bitirdim. 3. Sezonu iple çekiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizinin final sezonu olan 3.sezon, 6 bölümden oluşacak.
  • şimdiden üzüldüm keşke bitirmeselerdi
  • İlk sezonu bitirdim, diyalog bazlı dizilerin çoğunu izlemişimdir, ama bu farklı bir boyutta.

Çok kaliteli bir dizi. House of Cards'la yarışabilir bile diyebilirim.
  • Amerika'daki The NEwsroom nefretçilerinin 1 puan oylamaları olmasaydı bu dizi 9,1'i bile aşabilirdi diyebilirim.

Harika bir dizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

İlk sezonu bitirdim, diyalog bazlı dizilerin çoğunu izlemişimdir, ama bu farklı bir boyutta.

Çok kaliteli bir dizi. House of Cards'la yarışabilir bile diyebilirim.

Dizide çok fazla diyalog var. Hemen hemen her bölüm 1100-1200 satır alt yazısı oluyor bir bölümün. Ben bir bölümü izlerken yoruluyorum şahsen, çevirmenlerde durum nasıl merak etmiyor değilim.
  • Sercann35 kullanıcısına yanıt
    Çok zor çevirmenlerin işi, Boardwalk Empire ve House of Cards'tada diyalog bol ama bu kadar değil.
    Hocam ben konsantre olmasam diziden hiç bir şey anlamam. İlk sezon izlerken yoruldumda, 2.sezon o kadarda zorlanmıyorum, sadece bir bölümde 1 kez filan sahneyi geri alıyorum

Diziyi sevenlere House of Cards ve Boardwalk Empire öneririm. Birde Scandal varmış ama ona başlamadım.
  • Ben de senin gibiyim. Bir alt yazıyı kaçırdığım zaman sahneyi geri alıyorum, zaten bu yüzden ilk bölümü bitirmem iki saati bulmuştu. Bölümler geçtikçe bu sürede azaldı tabii.

House of Cards'ın da ilk 8 bölümünü izledim, o da diyaloğu bol bir dizi ancak The Newsroom kadar değil. The Newsroom bu konuda rakiplerinden açık ara önde.
  • bu kalitede benzer konuda var mı başka dizi
  • Professional Geek kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Broadwalk u ben de öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • waybe kullanıcısına yanıt
    House of Cards var siyasi, siyasi-suç var Boardwalk Empire.
  • Teşekkürler
  • Dizinin final sezonu olan 3.sezonun 9 Kasım'da yayınlanacağı açıklandı. 3.sezon daha önceden de bu konuya yazdığım gibi 6 bölümden oluşacak.
  • İlk sezonun son bölümünü dün gece izleyerek 1. sezonu bitirdim. Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki "çok konuşuyorlar"
    Gerçekten çok fazla diyalog var ve çok hızlı geçiyor diyaloglar, bazılarını anlamıyorum geri sarıyorum falan izlerken. ABD siyasi ve politik hayatına da çok aşina olmadığımız için bazı olayları anlamıyoruz haliyle. İyice çıkılmaz bir hal alıyor. Ama genel olay örgüsüyle harika bir dizi olduğunu söyleyebilirim. İlk bölümünden son bölümüne her şeyiyle çok iyi gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İlk sezonun son bölümünü dün gece izleyerek 1. sezonu bitirdim. Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki "çok konuşuyorlar"
    Gerçekten çok fazla diyalog var ve çok hızlı geçiyor diyaloglar, bazılarını anlamıyorum geri sarıyorum falan izlerken. ABD siyasi ve politik hayatına da çok aşina olmadığımız için bazı olayları anlamıyoruz haliyle. İyice çıkılmaz bir hal alıyor. Ama genel olay örgüsüyle harika bir dizi olduğunu söyleyebilirim. İlk bölümünden son bölümüne her şeyiyle çok iyi gerçekten.

2.sezon ilk sezondan çok daha güzel.

• İzledim, bitirdim, beğendim.

Çok güzel dizi olmuş. 2. sezon gerçekten daha iyiydi ilk sezondan. MacKenzie harika bi karakter olmuş. Will de öyle ama MacKenzie bir başka oynamış gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.