Şimdi Ara

The Newsroom (2012 - 2014) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
7
Favori
6.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Le Blanc

ya çok karşılıklı konuşmadan dolayı ya da oyunculukları izlemeden hep altyazıyı kaçırıyorum

evet bide çok uzun konuşuyorlar ve hızlı

• Şu ana kadar sezonun en iyi bölümüydü bence ve çok güzel bitti. Sonraki bölümü iple çekiyorum.
  • Beyler birşeyi mi kaçırdım?

Will neden kadına "beni alaşağı et bu konuda" dedi, ve Charlie neden öyle bağırdı?

Açıklayan olursa sevinirim.
  • Lord Kinross kullanıcısına yanıt

Genova haberi yüzünden askeriyeyle araları çok kötüydü zaten. Charlie Don'a askeriyeyle ilgili kötü bi şey olmadığı sürece sorun yok dedi. Don da asker skandallarını anlatınca Charlie hay ben böyle işin diye patladı Haber yapsa bi dert yapmasa bi dert
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lostfan

Genova haberi yüzünden askeriyeyle araları çok kötüydü zaten. Charlie Don'a askeriyeyle ilgili kötü bi şey olmadığı sürece sorun yok dedi. Don da asker skandallarını anlatınca Charlie hay ben böyle işin diye patladı Haber yapsa bi dert yapmasa bi dert

Hah şimdi oldu, peki ilki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• An itibarı ile başlıyorum diziye.
  • başlarda izlemeyi bırakmayı bile düşündüm ama ikinci sezon güzelleşti.

2.sezon boyunca süregelen genel konu ve flashback ler ile detayların işlenmesi, bölümler ilerledikçe tansiyonun artması insanı diziye bağlıyor.

bir breaking bad veya touch gibi süper mi ? hayır elbette ama yoklukta gideri var.
  • İlk bölüm bitti, bölümü izlemem 2 saatimi aldı. Çok hızlı konuşmalar var, onları da kaçırınca ister istemez geri almak zorunda kaldığım için süre çok uzadı. İlk bölümü oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Bölümün içeriğine dair yorum yapacak olursam...

Bölümde, yakın geçmişte en büyük çevre felaketlerinden olan okyanusa petrol sızıntısı çarpıcı bir şekilde anlatılmış. Bu olayın perde arkasındaki aksaklıklar, ihmaller ve daha birçok faktör dile getirilmiş. En çok da bölümün sonunda diğer kanalların haberlerinde neler gösterildiği konusu dikkatimi çekti. Aslında bu bölüm "medya"nın diğer yüzünü de göstermiş oluyor bizlere. Sanıyorum diğer bölümlerde bu şekilde olacak. Diziyi ve bölümü oldukça beğendiğimi tekrar söylemeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 19 Eylül 2013; 16:16:01 >

• Sezon finali çok iyiydi bence.
  • İlk sezon bitti. Bir bölümü izlemek bile bayağı yorduğu için yavaş yavaş ilerliyorum. Bir hafta, on güne güncele gelirim.
  • ikinci sezon da çok iyi ya
  • İkinci sezon da bitti.

Will'in evlenme teklifi neydi öyle yahu... Şaka gibiydi resmen.

Sloan'ın kitabına Don'un teklif verdiğini tahmin etmiştim. Yeni sezonda ikisi arasında bir şeyler olacaktır. Zaten ilk sezon sonu gibi bunun olacağının sinyallerini almıştık. Ayrıca Sloan karakteri favori karakterlerimden birisi. Onun hal ve hareketleri, olaylar karşısındaki tutumu, alaycı tavırları epey güldürüyor beni.

Maggie'ye ne olacağını söylemek zor, bu halinin üstesinden gelecebilecek mi, Jim ile aralarında ne olacak, bu gibi sorular yeni sezona kalmış durumda.

• Hocam dizi nasıl acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: DaLGacI

Hocam dizi nasıl acaba?

Daha ilk bölümden severek izlediğim bir dizi haline gelmişti. Detayına ve konusuna girmeyeyim. Sen ilk bölümü izle, beğenirsen devam edersin. Çünkü herkese hitap eden bir yapım değil, The Newsroom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 12 Ekim 2013; 16:54:38 >
  • İlk sezonu bitirdim sezon filani çok kaliteli olmuş cidden. Beğendim baya 3-4 bölüm biraz sıkabilir ama karakterleri tanıyınca güzelleşiyor dizi izlenmesi gerek kesinlikle.
  • Dizi, 3.sezon onayını aldı. 3.sezon, aynı zamanda dizinin final sezonu olacak.
  • Ekşide 3. sezonun son olduğuna dait bişey okudum bilgisi olan var mı ? ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Ekşide 3. sezonun son olduğuna dait bişey okudum bilgisi olan var mı ? ?

Evet. 3.sezon, son sezon olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

quote:

Orijinalden alıntı: Sensation +

Ekşide 3. sezonun son olduğuna dait bişey okudum bilgisi olan var mı ? ?

Evet. 3.sezon, son sezon olacak.

Peki hocam ben daha başlamadım da ondan soruyorum. Kanal mı bitirilmesini istiyor yokse senaryomu 3 sezonluk
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.