Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 THE NORTH FACE, NAUTICA, GAP Satın Al 27 Şubat 2019 20:19 1 1 THE NORTH FACE, NAUTICA, GAP Hocam selam. Sifir olanlari belirtiyorum geri kalanlar da inanilmaz temiz urunlerdir ve cok az kullanilmislardir1- The North Face Thermoball "S" beden. Cok az kullanildi. Kolundaki ufacik dikis haricinde bir sorunu yoktur. Ilk aldigimdan beri var o kisim ve hic sorun etmemistim ama sizin de bilginiz olsun(260 TL)2- The North Face Supercinco "S" beden. 800 dolum kaz tuyu mevcut ve cok kaliteli bir mont. Hic kullanilmadi, etiketi uzerinde zaten gordugunuz gibi.(750 TL)3- GAP kapusonlu "S" beden. Kucuk geldigi icin satiyorum. Cok az kullanildi fakat inanilmaz sicak tutuyor.(85 TL)4- Nautica Mont "S" beden. Cok az kullanildi. Rengi filan cok hosuma gidiyor fakat kucuk geliyor biraz o yuzden satiyorum.(280 TL)Alicilarina hayirli olsunSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir,Bornova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün THE NORTH FACE, NAUTICA, GAP IPHONE 5S-6-6 PLUS VEYA S4-S5 İLE TAKASLIK IPAD 3 64 GB+4G SATILIK PES 13 NBA 2K14 ORJİNAL SONY KOL ***IPHONE 6+ İLE TAKASLIK IPHONE 5***
Up fiyatlari asagi cektim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün THE NORTH FACE, NAUTICA, GAP IPHONE 5S-6-6 PLUS VEYA S4-S5 İLE TAKASLIK IPAD 3 64 GB+4G SATILIK PES 13 NBA 2K14 ORJİNAL SONY KOL ***IPHONE 6+ İLE TAKASLIK IPHONE 5***
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün THE NORTH FACE, NAUTICA, GAP IPHONE 5S-6-6 PLUS VEYA S4-S5 İLE TAKASLIK IPAD 3 64 GB+4G SATILIK PES 13 NBA 2K14 ORJİNAL SONY KOL ***IPHONE 6+ İLE TAKASLIK IPHONE 5***
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün THE NORTH FACE, NAUTICA, GAP IPHONE 5S-6-6 PLUS VEYA S4-S5 İLE TAKASLIK IPAD 3 64 GB+4G SATILIK PES 13 NBA 2K14 ORJİNAL SONY KOL ***IPHONE 6+ İLE TAKASLIK IPHONE 5***