Şimdi Ara

The north face %30 indirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.843
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.thenorthface.com.tr
    The North Face
    https://www.thenorthface.com.tr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Seçili ürünlerde !
    Çok cins firma bunlar. Bir iki tane dahi sattığı ürünlerin hiçbirini indirime sokmaz tutuldu seviliyor diye. En berbat hiç sartımayan urunlerine indirim yapar. Fiyatlar zaten uçuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En ucuz bere 100tl, zamaninizi bosa harcamayın işe yarar indirim yok

• Bu marka hakkında biri bir şey yazdı. Benim tüm heyecanımı aldı götürdü ya.
    Diyor ki" Geri dönüşüm den Üretiliyormuş. Kesinlikle tavsiye etmiyordu.
    Şu işin aslı nedir Yorum yapabilecek varmı.
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı ürünlerde kalite düştü..

2016 da yine fırsatla hatta ispanyadan trekkinn sitesinden aldığım Resolve yağmurlukların kalitesi artık yok..

2019 da resolve yağmurluk alan arkadaşla karşılaştırdık su geçirme yok ama nemli kalıyor yağmurluk 2016 da aldığım ürün mükemmel arkadaşın normalde sert cisim temasında zarar görmeyecek bu yağmurlukta sökük mini yırtıklar var.. ben dikenlerin içinden geçtim buz saçakları çizdi hiçbişey olmadı.. (Bu durumu birazda şans olarak değerlendiriyorum)

Ama türkiyede üretilen TNF ler var.. bunlar kalitesiz.. trekinn den aldıklarım ispanyadan gelmişti orjinaldi vergi ödemedim.. Türkiyede hepsiburada 2017 muhteşem cumada almıştım o da kaliteli çıktı..

bi ara Türkiyede bunlara izmirdeki VF ege bakmıştı ama şuan onlarda değil sanırım.. ayrıca bunlar %50 indirimde yapsa şu zamanda alamayız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 7 Şubat 2020; 0:5:16 >
  • YouTube da Yiğitcan /Nepal de Bu markanın ürünlerini aldı. Hepsi haşat oldu ve yırtıldı.Yepyeni Ürünler. Orijinal mi değil mi bilmiyorum ama, sonuçta oralarda üretiliyor diye biliyorum. Aynı üretim ürünleri eminim Ülkemize geliyordur. Kafamda bir kaç ürün var ama kararsız kaldım.

• www.thenorthface.com.tr
    ERKEK LITEWAVE FASTPACK II GORE-TEX® DOĞA YÜRÜYÜŞÜ AYAKKABISI
    https://www.thenorthface.com.tr/erkek-litewave-fastpack-ii-gore-tex-doga-yuruyusu-ayakkabisi_125984?gender=erkek

www.thenorthface.com.tr
    ERKEK LITEWAVE FASTPACK II MID GORE-TEX® DOĞA YÜRÜYÜŞÜ BOTU
    https://www.thenorthface.com.tr/erkek-litewave-fastpack-ii-mid-gore-tex-doga-yuruyusu-botu_126145?gender=erkek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lene

YouTube da Yiğitcan /Nepal de Bu markanın ürünlerini aldı. Hepsi haşat oldu ve yırtıldı.Yepyeni Ürünler. Orijinal mi değil mi bilmiyorum ama, sonuçta oralarda üretiliyor diye biliyorum. Aynı üretim ürünleri eminim Ülkemize geliyordur. Kafamda bir kaç ürün var ama kararsız kaldım.
    Bunun çakması çok.

• 449 TL. Allah sahibine bağışlasın. Ben 60 liralık kolunbiya alayım en iyisi.

• çok sıcak değil ama ülke şartları dolar vs malum takip ettiğim bir botu aldım

• neverktulu kullanıcısına yanıt
    Heralde 450 liranın en az 350 lirasını üzerindeki nortface logosuna veriyoruz geri kalanı polar kumaşına mı?
  • %30 una verse belki.
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Nepal'de o aldığı ürünlerin hepsi çakma bizim eminönü beyazıt gibi. Ama gördüğün gibi hepsi parçalanıyor. Çakma north face alacağına decathlondan orjinal alsa o sorunlar olmazdı. Kendisi de söylüyor zaten.
  • yancybrown Y kullanıcısına yanıt
    Aynen kendiside öyle söyledi. Alacağınız Herşeyi Türkiye den alın dedi. Büyük ihtimalle aldığı ürünler 3.sınıf kaliteydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lene

Aynen kendiside öyle söyledi. Alacağınız Herşeyi Türkiye den alın dedi. Büyük ihtimalle aldığı ürünler 3.sınıf kaliteydi.
    1600 TL'lik montu 400 TL'ye sıfır satanlar var işte bu ürünler çakma, logusu vb kısa zamanda bozuluyor oradan anlaşılır. Bir de 2. kalite çakmalar var dolayısıyla eğer marka alıyorsanız ucuzunu aldığınızda orijinali ucuz aldım sanmayın kesin çakmadır.

Bu ürünler pahalı değil Euro ve dolar yüksek. Amerika'da en ucuz 150 dolardı bu montlar yani 1000 TL, dolayısıyla 1000 TL ve üzeri ise normal demek lazım.
  • Bu ürünlerin eski kalitesi yok kesinlike.
    Ürünlerin tshirtlar Türkiye üretimli oluyor. Ülkemizde üretildiği halde çok para tshirt. Diğer mont ve yağmurlukların çoğu Çin üretimli 2 veya 3 ülkede üretimi var diye biliyorum. Bizim ülkemize gelenlerin çoğu kalitesiz kesinlikle pahalı hak etmiyor o paraları.
    Varsa net bilgi sahibi açıklasın benim araştırmam paylaştığım gibi

• Lene kullanıcısına yanıt
    Bu marka değil. Polarlarin üretimi o şekilde. İster nortface olsun ister Kinetix olsun. Tek fark belki kaliteli plastiktir.

• Ghostx kullanıcısına yanıt
    Forumda Bi Tekstil işi yapan Arkadaş şöyle yazmıştı.
    TÜRKİYE de Üretilen ürünlerin, kumaşları Çin den geliyor. Bi bant sistemde üretilip Marka isteğine göre Etiket vuruluyor demişti. Yani biz Kumaş üretimi yapmıyormuşuz. Pahalı oldu için. Çin bu konuda daha uygun oluyormuş. Benim Boyner den almış olduğum columbia Tshirt Made ın Turkey yazıyor. Aynı şekilde Jack jones Polar da. Bu tezden de Adamın dediği doğru çıkıyor..

• Diyarbakır'da çalışıyorum, kar yok ama yağmur bol, soğuk bazen sert vuruyor özellikle akşamları. İşe gidip gelirken formal kıyafet (ceket veya takım elbise) üzerine giyebileceğim aynı zamanda haftasonları da iş haricinde soğuktan korunmak için de giyebileceğim kapüşonlu bir mont arıyorum. Çok kalın ve kaba olsun istemiyorum. Bütçe max 500TL. Outdoor konusunda tecrübeli ve bilgili arkadaşlar öneri verebilirse çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 7 Şubat 2020; 21:44:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.