Şimdi Ara

The Nun(The Conjuring 2 Spinoff)- 07.09.2018 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
138
Cevap
2
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu film çok geç giriyo vizyona ya bekleye bekleye bi hal oldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide the nun conjuring 2 de öldü mü yoksa geri gelcek mi

• Fragmanda sağlam görünüyor gizemli mekanlar dini isimler hep korkunç olmuştur.

Korku Seansı 3 gelmiyor onun yerinde farklı bi karakterin filmi geliyor istemeyen izlemesin hele ki şu sinema piyasasında.

• abi neden bi filmin ismi böyle çevirilir ki
    filmin ismini direkt "rahibe" yapsalardı ya
  • Beklentiyi düşürdüm iyice. Yorumlar çok kötü.
  • Kötü yorumlara aldanmayın bence hiç de fena değildi film. Benim beklentilerimi karşıladı. Gerilim düzeyi de gayet iyiydi. Filme , the conjuring 3 gözüyle bakmazsanız memnun kalırsınız.

• Arkadaş 10dk cinemaximum uygulamasında filmin adını aradım, dehşetin yüzü nedir la
  • Filmde After Credits var mı ? 2 saat sonra gidiyorum boşa beklemeyelim yazıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 21 Eylül 2018; 20:18:8 >
  • Bugün altyazılı izledim. En karanlık bölüm değildi bence. Annabelle 2 kadar korkutucu değildi.

Film Korku Seansı'ndan sahneyle başladı ardından The Nun'a geçti. Hikaye hızlı başladı çok fazla bekletmediler ama çok fazla hareketlilik yoktu. Jumpscare ilk arada az vardı. İkinci yarı biraz daha idare ederdi. Rahibelerin hikayesini iyi kullanmışlar ama Valak'ı bence iyi kullanamamışlar. Birde sonda yeniden oraya gönderildi daha sonra nasıl yeniden çıktı? Orayı anlamadım. Son sahneyi Annabelle 2'deki gibi serinin filmine bağlamışlar. Korku Seansı'nda derste gösterilen kişi meğesem o Fransız adammış. Yanında bizim rahibede vardı galiba onu tam anlayamadım.

Bu filme gerek var mıydı? Belki. Ama daha iyi film olabilirmiş. Orta derecede bi film.

After sahne var mı bilmiyorum bu arada. Bitince direk çıktım.

• Filmi az önce izledim.ilk yarısında gerici sahneler gayet iyiydi.ama 2.yarının belli bir yerinden sonra aynı şeyler tekrar ettikçe zevki kalmadı.genel olarak fena değildi gizem gerilim arayanlar rahat izleyebilir.çok şey beklemeyin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmden 1 saat önce çıktım. Ben beğendim şahsen fakat daha çok gerilimdi bana göre. Korku seansına göre daha az korkuttu.

Sonunu korku seansına bağlamaları çok iyi olmuş. Meğer o fransız adam korku seansında derste videoda gösterilen içine şeytan giren adammış falan hiç tahmin etmemiştim. Valakın hikayesi bitti sanırım.

Bakalım Korku Seansı 3'te neler göreceğiz
  • Yaş sınırı bile +15 girmişler hiç korkutucu değil demek ki gidilmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4dx salonuna gidecek sahneler varmı arkadaşlar. ona göre imax ile arasında karar vereceğim..

• [/fena değildi ama beklentimin biraz altında kaldı. O dünyaya açılan geçit midir nedir saçma olmuş.rahibin mezara girdiği kısım acayip gerdi beni. Bir de ben mi yanlış gördüm acaba rahip ile rahibenin ilk gelisinde valizlerini koydukları arabanın plakasinda valak mı yazıyordu ?

• e o 2 puan vermişse 2 puanlık filmdir sağolsun yüce eleştirmenler bize yol gösteriyorlar.
  • Spinoff karşılaştırması yapmak için az önce Annabelle'i de izledim, daha önce fırsat olmamıştı. Şahsi kanaatim The Nun , konu , atmosfer ve gerilim düzeyi olarak Annabelle'i ezer geçer. Birkaç gün sonra da Annabelle 2'yi izlemeyi düşünüyorum bakalım o nasıl.

• Arkadaşlar nasıl izliyorsunuz korku filmlerini ? Conjuring 2 de 15. dk"da kactim sinemadan arkama bile bakmadan..

• Filmi beğendim. Mekanlar, atmosfer, konu işlenişi çok başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furandor

Arkadaşlar nasıl izliyorsunuz korku filmlerini ? Conjuring 2 de 15. dk"da kactim sinemadan arkama bile bakmadan..
    Küçüklükten alışmazsanız sonra sevmeniz biraz zor. Çoğu kişiye basit bir korkutma yöntemi gelse de ben her jumpscare sahnesinde mutlu oluyorum. Hortlağın birden fırlaması ve kalbin hızlı hızlı çarpması , anlayamazsınız.

• Son yıllarda elle tutulan korku serilerinden biri. Diğer favorim Işıklar Sönünce.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.