Şimdi Ara

The Nun(The Conjuring 2 Spinoff)- 07.09.2018 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
2
Favori
6.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • az önce geldim filmden. gayet güzeldi fakat bazı yerleri mantığıma uymadı

filmin başında o kapıyı açan yaşlı rahibenin amacı bu şeytanı geri göndermekse neden bu kadar etkisiz kaldı. bilmiyormuydu zaten karşısındakinin ne kadar güçlü olduğunu. birde bu şeytan bizim kızı kovalarken hayali rahibelerden biri bunun ağzını tutup geri çekmişti, madem hepsi halüsinasyon, o hareket ne alakaydı ? fransız elemanında şeytani bir ölüyü kürekle öldürmesi de ayrı bir mantıksızlıktı

ama bu kadar mantık aramak tabi ki ayrıca saçma gelir amacımız korkmaktı ve güzel korktuk

• Film çok kötüydü gerçekten korku seansı serisi ile alakası yok senaryo rezalet. Valak reisin hikayesini merak edenler nedir ne değildir diyenler gidebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

4dx salonuna gidecek sahneler varmı arkadaşlar. ona göre imax ile arasında karar vereceğim..

Hocam gittiniz mi 4dx e gitmeyi düşünüyorum fark görüyorsanız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakGetiren

quote:

Orijinalden alıntı: Görkem !

4dx salonuna gidecek sahneler varmı arkadaşlar. ona göre imax ile arasında karar vereceğim..

Hocam gittiniz mi 4dx e gitmeyi düşünüyorum fark görüyorsanız?

Alıntıları Göster
    imax gittim hocam, 2d olunca imax tercih edeyim dedim görüntü daha güzel oluyor çünkü. memnun kaldım zaten korku filmi olduğu için ses sistemi fark yaratıyor

• yorumlarda genel olarak kötü olduğu yazılmış ama bu kadar kötü olacağını beklemiyordum.filmin genel atmosferini beğendim ama konu,senaryo çok zayıf.kendi içinde o kadar çok tutarsızlıklar var ki.daha iyi olmalıydı.güzel bir serinin başlangıç hikayesine yakışmamış.
  • Insidious için maalesef evren olayına girmediler hatta son film ile serinin kalitesini baya bir aşağıya çektiler.
  • Bu filmin öncesi var mı? yani bu devam filmi mi yoksa bağlantılı olduğu çekilmiş film var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

Bu filmin öncesi var mı? yani bu devam filmi mi yoksa bağlantılı olduğu çekilmiş film var mı?
    The Conjuring 1 ve 2. filmlerinde filmin başrol oyuncularının evindeki bir tablodaki karakterin filmi The Nun.

Hatta bu resimde de gösteriliyor karakter.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • The Conjuring 2'de yer alıyor direk karakter.
  • Vizyona girer girmez gitmiştim. Kaç aydır beklediğim bir filmdi ama çok beklentiye kapıldığımdan mı yoksa gerçekten kötü olduğundan mı bilemiyorum,ben beğenmedim.

Seriye göre çok-çok altta kalan bir film olmuş. Ama yine de kötünün iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosita

Vizyona girer girmez gitmiştim. Kaç aydır beklediğim bir filmdi ama çok beklentiye kapıldığımdan mı yoksa gerçekten kötü olduğundan mı bilemiyorum,ben beğenmedim.

Seriye göre çok-çok altta kalan bir film olmuş. Ama yine de kötünün iyisi
    Katılıyorum, ben de dün akşam gittim filme, kalite olarak diğerlerinden daha düşüktü bariz şekilde.
    Ayrıca
    abi yılan nedir ya, yok cocuktan yılan cıkıyo da yok öbürüne yılan giriyo da falan filan.Eyvallah kaliteli film yapıyolar da şu grafiksel şeylere pek bulaşmasınlar.Conjurıng 2 deki köpeğin crooked man olmasından sonra bu iyice batırdı bence

en begendiğim sahne de şu rahibelerin toplanıp dua etme sahnesiydi, tek başına dua etmesi ve rahibelerin yol oluşu filan güzel işlenmişti.Sonunu da iyi bağladılar gibi, valakın o adama girecegini düşünmezdim

genel olarak görüşüm, korku filmi konusunda yokluk çekilen dönemde izlenir fakat serinin kaliesine yakışmadı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    iki incelemenin de gercekten haklı oldugu baya yer var

şu valakın yerden geçitten gelmesi cok sacmaydı ve valak karakterinin altını dolduramadılar ki, yani valak bu muymuş, film rahibe üzerinden ilerledi zaten, valakın gecmişi değildi ki film sadece rahibenin başıne gelenlerden ibaretti bence de
    kesinlikle cok daha iyi olabilecek bi film bu senaryoyla harcandı bence de.Çizgi filmlerde olur ya hani bi canavar veya ruh vardır kapsülün veya şişenin içinde, o oradan bi şekilde kaçar ve sonra kahramanlar bunu yakalayı hapsetmeye çalışır.Bu da aynı böyleydi.

• Bugün gittim bence bu film conjuring 1-2 serisinin altında kalmış belli sahnelerde aniden gelen sesten filan korkuyorsun ama conjuring'te olan gerilmeyi yaşamadım maalesef bunda
  • Silinen sahneler

• Baya vasattı zerre gerilmedim 10/5

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam işlerini hala beceremiyorlar. Yine de boşlukta iyi geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • o canavarın amacı neydi filimde ne amaçla ona buna saldırıyor o rahibe kılıklı canavar- iblis- uzaylı artık her neyse

bilen varsa yazsın bulamadım internettte amacını anca milleti kokrkutup duruyor ordan burdan sarkıp böğürerek amaç ney  

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.