Şimdi Ara

The Old Guard (2020) | Charlize Theron

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Thebae Campus'ın prensesi Eetion’un kızı olan Andromecha ve ona eşlik eden diğer Yunan mitolojisinden çıkıp gelen insanlar, 21. yüzyılda, paralı asker olarak çalışıyorlardır. Ölümsüzlükleriyle yaşamak zorunda kalan paralı askerler, başka bir ölümsüzün varlığını keşfederler. Bu kişi ise denizcilere hizmet veren siyahi bir kadındır. Peşlerine düşen kötü niyetli bir topluluk ise onların varlıklarını keşfetmişlerdir. Ölümsüzler anlayacaklardır ki, ölümden çok daha kötü şeyler vardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Temmuz 2020; 8:11:40 >

• Ben oldukça beğendim sıkmadan izletti, aksiyon sahneleri de yeterli.

2. filme kesin gözüyle bakıyorum.

tam 2. film gelir quynh i bulurlar vs derken son sahnede kadını gösterdiler

artık villain mı olur iyi tarafta mı olur bilemiyorum, ama villain daha yatkın gibi..

ama andy
    i öldürmezler şansa bala yaşarsa acayip klişe olur

ayrıca uzun aradan sonra türkiyeyi kötülemeyen bir film izledim enteresan

8,5/10

charlize theron sen nasıl bir kadınsın ya 44 yaşına ragmen nasıl bu kadar güzel kalabiliyorsun sen şeytanla anlaşma mı yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Temmuz 2020; 8:18:8 >

• Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    Filmde Türkiye mi geçiyor da kotulemiyorlar ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gayet güzel film olmuş tavsiye ederim

• Ajin: demi-human anime serisini hatırlattı bana.

Ekleme: İzleyince editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulak Misafiri -- 12 Temmuz 2020; 12:4:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece izledim bende, beklediğimden iyi çıktı. Netflix 3-4 ayda bir güzel hit aksiyon filmleri çıkarıyor. 6 Underground, Extraction gibi. Daha Zack Synder'ın gelecek olan Army of the Dead filmi var. Ama bayağıdır ses çıkmadı.
    Film ile ilgili tek olumsuz kısım Charlize Theron'un oyunculuğu. Kadın iyice Denzel Washinghton'a benzedi. Mad Max'deki Furiosa karakterinin birebir aynısnı canlandırıyor bu filmde de. Böyle bir bezmişlik, kahramanım ama zorla yapıyorum falan.
  • gayet güzel film olmuş tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel film, ama şu gay muhabbetleri sıktı iyice.
  • Evet film oldukça güzel umarım en az 2 film daha gelir ..ama arkadaş bari böyle filme gay sokmayın ya .

• Netflix filmleri bana göre değil bir garip geliyor izlenmesine izlenirde çok birşey beklememk lazım.
  • Ekledim listeme izleyeceğim ben de

• Filmi izledim açıkçası beğendim fena değildi.
  • Film kötü değil bir baş yapıtta değil sonuna doğru toparlıyor devamı kesin gelecek ama açıkçası konusu arkadaşın dediği gibi şimdiden belli ben biraz daha yaratıcı biri beklerdim.

quynh’ın hikayesi ve gösterilmesi hakikaten rahatsız etti çocukken duyupta aşırı rahatsız olduğum masallar gibi umarım rüyalarıma girmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gun -- 15 Temmuz 2020; 2:41:11 >
  • gun kullanıcısına yanıt
    Bende çok rahatsız oldum korkunç değil mi ?

• FEna değil, klasik izle-geç filmlerinden. Daha önce işlenmemiş konular ya da olaylar değil. Ama şu ölümsüzlük olayını tam olarak anlatamadılar. Doğaüstü bir şey mi bilimsel bir şey mi belli değil.
    Hem kimin ne zaman ölecebileceği belli olmuyor hem beynine mermi yesen bile iyileşebiliyorsun hem de bunun bilimsel olarak araştırılması ele alınıyor. Biraz absürd. Bu arada şu "Türkiye", "baklava" muhabbetleri de baydı. Ne zaman böyle göndermeler görsem aklıma hep malum karikatür geliyor.
    Her şey yüzeysel kalmış.
    Ölümsüz olan bir kişinin boğularak ölüp ölüp tekrar canlanması ve 500 yıl boyunca bunun tekrarlanabiliyor olması olsa olsa doğaüstü olur. 500 yıl boyunca bir şey yemeden içmeden o hücrelerin nasıl canlı kalabilir ki? Kalamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 19 Temmuz 2020; 12:48:35 >

• Charlize Theron için izledim. Ehh yani çerezlik film. Seri yapacaklar belli ve artık her filmin sonunun devamı gelebilir şeklinde bitmesinden bıktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

FEna değil, klasik izle-geç filmlerinden. Daha önce işlenmemiş konular ya da olaylar değil. Ama şu ölümsüzlük olayını tam olarak anlatamadılar. Doğaüstü bir şey mi bilimsel bir şey mi belli değil.
    Hem kimin ne zaman ölecebileceği belli olmuyor hem beynine mermi yesen bile iyileşebiliyorsun hem de bunun bilimsel olarak araştırılması ele alınıyor. Biraz absürd. Bu arada şu "Türkiye", "baklava" muhabbetleri de baydı. Ne zaman böyle göndermeler görsem aklıma hep malum karikatür geliyor.
    Her şey yüzeysel kalmış.
    Ölümsüz olan bir kişinin boğularak ölüp ölüp tekrar canlanması ve 500 yıl boyunca bunun tekrarlanabiliyor olması olsa olsa doğaüstü olur. 500 yıl boyunca bir şey yemeden içmeden o hücrelerin nasıl canlı kalabilir ki? Kalamaz.
    Uyumaları da ilginç. Yani uykuya ihtiyaç duymaları da nasıl bir metabolizma diye düşündürttü beni :) boğulurken bünye uykuya ihtiyaç duymadı mı acaba.

• Beğenmedim. Netflix filmlerine bir türlü ısınamadım.

Dizilerinde tek tük kaliteli bir şeyler çıkıyor da filmlerde hiç mi çıkmaz yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 21 Temmuz 2020; 12:48:21 >
  • Izledim pek sarmadı açıkcası şu tak diye bitirip sonra gelir belki ehe ehe geyiği bayıyor beni

• Filmin içinde bütün Netflix starter packlar vardı gay,zenci...
    Kişisel yorumum izle geç türünde tipik bir netflix filmiydi.En fazla 6/10 alır kişisel yorumum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.