Şimdi Ara

The Order: 1886'nın Devamı Gelecek Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation 4’e özel olarak gelen ve beklendiği etkiyi yaratamayan The Order: 1886’nın geleceği için bazı açıklamalar yapıldı.

The Order: 1886'nın Devamı Gelecek Mi?

Oyunun geliştiricisi Ready at Dawn’dan Ru Weerasuriya, GameInformer’a verdiği röportajda The Order isminin devam edip edemeyeceğine yönelik birkaç söz söyledi.

“The Order için bir gelecek var. Oyun için çalışmaya başladığımız daha ilk günden gelecek için temelleri attık. The Order: 1886’da ilerleyen hikayenin dışında daha geniş çaplı bir hikaye de var. IP’nin ayakları olduğunu kesinlikle söyleyebilirim.”

The Order serisinin geleceği için Sony’den bir istek gelip gelmediği sorusunaysa Weerasuriya, “bunu Sony’ye sormanız gerek,” cevabını verdi.

Açıkçası The Order: 1886’nın başarısızlığından sonra Sony’nin isteksiz olması gayet normal olurdu. Peki siz bir devam oyununun gelmesini ister misiniz?

http://oyungezer.com.tr/haber/46496-the-order-1886-nin-devami-gelecek-mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 23 Ekim 2016; 14:43:44 >

• Ps5'in çıkış oyunlarından biri olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke gelse. Firma ilk oyunda ki hatalardan dersini alıp, 2.oyun da tekrar etmeyeceğini düşünürsek mükemmel olacaktır. İlk oyunu kötü bulmamıştım şahsen.

• Zamanında oyun elime sıfır kutulu olarak geçmişti. Cihaza takmadan direk hediye ettim arkadaşa. (Muhtemelen o da satmıştır hemen ) Grafiklere bir sözümüz yok ama oyunun videolarını izlerken bile sıkılıyor insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Ps4'e cikmis en iyi oyun bana gore.Sonu huzunlu bitti ve devamini dort gozle bekliyorum.Galahad'ın dönüşü muhteşem olacak.

Katılıyorum sana Hocam bence de çok güzel bir oyun ama birçok insan beğenmedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık bi zahmet şöyle bol içerikli aynı zaman diliminde geçen en az 20 saatlik Pro'nun nimetlerinden yararlanacak bir oyun yapsalarda bizde kaydadeğer oyunlar arasına alabilsek.3-4 saatlik oyunla bu işler olmaz,yapanda oynayanda kendini avutmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay_53

Zamanında oyun elime sıfır kutulu olarak geçmişti. Cihaza takmadan direk hediye ettim arkadaşa. (Muhtemelen o da satmıştır hemen ) Grafiklere bir sözümüz yok ama oyunun videolarını izlerken bile sıkılıyor insan.

Oyun kisa dersiniz anlarim, mukemmel oyundu hem grafik hem oynanis ama asiri kisaydi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Zamanında oyun elime sıfır kutulu olarak geçmişti. Cihaza takmadan direk hediye ettim arkadaşa. (Muhtemelen o da satmıştır hemen ) Grafiklere bir sözümüz yok ama oyunun videolarını izlerken bile sıkılıyor insan.

Oyun kisa dersiniz anlarim, mukemmel oyundu hem grafik hem oynanis ama asiri kisaydi.

Güzel oyundu ben beğenmiştim tek kötü özelliği kısa olmasıydı dünya üzerindeki ilk incelemeyi ben yayınlamıştım hey gidi günler tabi sonra Sony'den uyarı gelmişti bana

• Devamı gelmesi gereken bir oyun. Normalde shooter oyunlarını sevmem ancak; bu oyunda zerre sıkıldığımı hatırlamıyorum. Uzunluğu da son derece tatmin ediciydi. Bitmesi gereken yerde bitmişti.
  • Kısaydı ama güzel oyundu. Devamı bu sefer daha zengin bir içerikle gelmeli.

• Londra hastanesi bölümü tasarımı ve atmosfer açısından muazzam. oyun kötü diyemem ama vasat...

• Oyun da cevreyle etkilesim olup, ara videolar daha kisa olsaydi benim icin mukemmel bir oyun olabilirdi. Ayrica süre olarak ben kisa bulmadim kesinlikle gayet tadindaydi.

• Şu an oyunu oynuyorum, ikinci oyunu böyle yapacaklarsa hiç yapmasınlar. Nişan aldığın düşmanı seçemiyorsun. Duvaramı ateş ediyorsun adamamı belli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: nayifhakan

Ben çok sevdim oyunu gerçekten. Çok keyif alarak oynadım. Oyuna kısa deniyor ama bana pek o kadar da kısa gelmedi açıkçası.

Trophy ler süreyi uzatıyor abi

• Kısa olmasının haricinde mükemmel bir oyundu. Bence devamı gelmeli. Hatta bu yapısına multiplayer bile eklenebilir. Tabi yaparlarsa.
  • quote:

Eleştirileri yanlış anlamışsın sen dostum oyun kötü değil sıkıcı hiç değil. Sadece çabuk bitiyor.

• Devamı mutlaka gelmeli.

Gerek grafik gerek oynanış olarak çok beğenmiştim tek sıkıntısı kısa olması.
  • soter1907 S kullanıcısına yanıt
    Sana göre.
  • İlk oyunu üzerine çok fazla koymaları lazım. 2,5 saat gameplay 2,5 saat ara sahne. Ayrıca bu 2,5 saat gameplayde sizi çok kısıtlıyor.
  • TR Psn'de 119TL. US Psn'de 5 dolara almıştım indirimlerin olduğu zamanda oynayacak olanlar varsa indirimleri takip etsin alsın sakın 119TL vermeyin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.