The Order 1886 grafikleri ve görselliği ile yıllara meydan okuyor, hala göz alıcı ve güzel. Keşke PS5 için güncelleme gelme ihtimali olsa, ama yok. Hatta PS5’i geçtim. Zamanında PS4 pro için bir güncelleme alabilmiş olsaydı keşke.. |
THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (251. sayfa)
-
-
Grafikleri güzel bir mobil oyundan fazlası değil.
-
Aga be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kanka 350 tl verilip alınmaz di mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oculus, bünyesine geçtiğinde Ready At Dawn’ın harcanıp gideceğini biliyordum, Yazık oldu.
Bu oyun dünyasından bir Galahad reyiz geçti..
-
Sıkıla sıkıla bitirmiştim, bir ara ekrana bakmayı bıraktığımı bile hatırlıyorum. Yalnız arşivciysen ve 350 tl para değil diyebiliyorsan al dursun bence kitaplığında. Ben de geçen sene o civarda bir paraya almıştım.
-
Alınır hocam güzel oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Stüdyo kapatılmış sanırım, üzdü. Devamı gelseydi keşke.
-
Bu oyun plusda yok mu ?
350 tl verilmez ama kotu bir oyun asla degildi sadece asiri kısaydı, grafikler film gibi muazzamdı.
hellblade 2 içinde aşırı kısa dermisin yoksa o güzelmiydi çünkü süreleri aynı 🤔 oyuna kısa kısa diyen kitle 35 liraya bile almadı oyunu plusa bekledi sony de bu ölücü kitleyi görüp yıllardı plusa eklemedi oyunu 🤣🤣
ek olarak merakımdan soruyorum niye 350 lira verilmesin ki dışarıda 2 kahve parası veya 1 hamburger parası özetle para değil yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 8 Ağustos 2024; 15:23:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hellblade 2 de kisa ama çöp.
İndirim bitmeden alın. İndirim 15 Ağustos'ta bitiyor. Üstelik oyun Türkçe.
-
Hocam sen indie oyuna da 1500 tl veren adamsin ne diyim simdi
bağımsız yapımcılara destek olmak lazım 🤣
Ben yetisemiyorum o kadar
PS4'te çıkan şu oyun yeni nesil AAA pek çok oyundan daha kaliteli. Oyun bugün çıksa Hellblade'in 80 aldığı Meta'dan 85-90 arası bir puan alır ve GOTY adayı olurdu. Sinematikten gameplay'e pürüzsüz geçiş yapabilen ilk oyunlardan bu arada ve bunu 2014'te başardı. Bethesda bunu bugün bile yapamıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuda eski mesajları okurken Tolga'nın (defected) mesajını görünce kötü oldum. 4 yıl olmuş. Mekanın cennet olsun kardeşim :(
Ortalama 7 saatlik oyunun 2 saati cutscenes içeriyormuş.. walktrough izlesek daha mantıklı gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X