Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The Order 1886 grafikleri ve görselliği ile yıllara meydan okuyor, hala göz alıcı ve güzel. Keşke PS5 için güncelleme gelme ihtimali olsa, ama yok. Hatta PS5’i geçtim. Zamanında PS4 pro için bir güncelleme alabilmiş olsaydı keşke..

• Grafikleri güzel bir mobil oyundan fazlası değil.

• Aga be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Kanka 350 tl verilip alınmaz di mi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oculus, bünyesine geçtiğinde Ready At Dawn’ın harcanıp gideceğini biliyordum, Yazık oldu.

Bu oyun dünyasından bir Galahad reyiz geçti..THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) 

• josrdr kullanıcısına yanıt

Sıkıla sıkıla bitirmiştim, bir ara ekrana bakmayı bıraktığımı bile hatırlıyorum. Yalnız arşivciysen ve 350 tl para değil diyebiliyorsan al dursun bence kitaplığında. Ben de geçen sene o civarda bir paraya almıştım.

Alınır hocam güzel oyun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Stüdyo kapatılmış sanırım, üzdü. Devamı gelseydi keşke. THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) 

Bu oyun plusda yok mu ?

350 tl verilmez ama kotu bir oyun asla degildi sadece asiri kısaydı, grafikler film gibi muazzamdı.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

hellblade 2 içinde aşırı kısa dermisin yoksa o güzelmiydi çünkü süreleri aynı 🤔 oyuna kısa kısa diyen kitle 35 liraya bile almadı oyunu plusa bekledi sony de bu ölücü kitleyi görüp yıllardı plusa eklemedi oyunu 🤣🤣

ek olarak merakımdan soruyorum niye 350 lira verilmesin ki dışarıda 2 kahve parası veya 1 hamburger parası özetle para değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 8 Ağustos 2024; 15:23:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Hellblade 2 de kisa ama çöp.

• İndirim bitmeden alın. İndirim 15 Ağustos'ta bitiyor. Üstelik oyun Türkçe.

Hocam sen indie oyuna da 1500 tl veren adamsin ne diyim simdi

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

bağımsız yapımcılara destek olmak lazım 🤣

Ben yetisemiyorum o kadar

• PS4'te çıkan şu oyun yeni nesil AAA pek çok oyundan daha kaliteli. Oyun bugün çıksa Hellblade'in 80 aldığı Meta'dan 85-90 arası bir puan alır ve GOTY adayı olurdu. Sinematikten gameplay'e pürüzsüz geçiş yapabilen ilk oyunlardan bu arada ve bunu 2014'te başardı. Bethesda bunu bugün bile yapamıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda eski mesajları okurken Tolga'nın (defected) mesajını görünce kötü oldum. 4 yıl olmuş. Mekanın cennet olsun kardeşim :(

• Ortalama 7 saatlik oyunun 2 saati cutscenes içeriyormuş.. walktrough izlesek daha mantıklı gibi THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) 

• 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.