< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (250. sayfa)
-
-
ben cd takasıyla almıştım taa yıllar önce bitirmiştim güzeldi valla bu oyunun yıllarca plusa gelmesini bekleyen arkadaşlar vardı :D geldi mi acaba plus deluxa merak ettim haha
-
Oyunun en son cümlesi ““And don’t you know… I am Galahad no more!”” ile Grayson bir nevi sanki gelecegi görmüş 🚬🚬
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hikaye(Evren) ve karakterler kim bilir nerelere gidecekti. Açık dünya oyunlardan kustuğumuz bugünlerde, The Order 1886 gibi hikaye odaklı çizgisel bölüm bölüm ilerleyen sevdiğin bir bölümünü tekrar tekrar oynayabildiğin oyunları çok özlüyorum.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelmedi 😂
bu oyun neden plusta yok ya?
yıllarca bekledim inat ettim plus'a gelmeden almam diye. ps4'ü sattım 5'e geçtim yine bir bakayım dedim üyelik sistemindeki oyunlar içinde var mı
yine yok yine yok valla pes
-
hocam biri de benim o bekleyenlerden
taa 15 liralara kadar düştüğü zaman bile inat edip almamıştım bu oyun bedava olacak diye. 6 senedir bekliyorum
oyun da 329 tl olmuş
-
+1 (DH 2000'ler havasını da verelim. )
Ben de bekliyenlerdenim ve inadına almayanlardan. Zamanında çok Sony oyunları aldım hepsi de -az ya da çok- bir şekilde PS Plus(Essential) ile verildi ve ben kendimi enayi gibi hissettim açıkçası. O yüzden hiç satın alma topuna girmiyorum hele ki bir de yeni PLus sistemi gelince unuttum o işi. Anca çok fanı olduğum bir şey istediğim kaliteyle gelip bana çok uzun süreler oynanış ve eğlence vadedecek ki anca öyle. Bir de böyle çizgisel oynayıp kısa sürede bitirdiğin oyunu alınca oyun bittiğinde insan eee bir daha oynamayacğsım niye para verdim ki oluyor. Böyle çok satın alıp bitirip bir daha yüzüne bakmadığım oyunlar oldu.
-
Bu oyunu bitirmiştim ama türkçe olmasının yüzü suyu hürmetine bitirebildim. Çok sığ oynanışı vardı, grafik demosu gibi bir şeydi.
-
Harika oyun ama cok kısa hikayeyi suna benzetiyorum en kaliteli malzemelerden ellerinde var ama bi turlu o yemek yapilmiyor gbi bisey.Hikaye fena degildi ben mekanlara zaten hastayim.Kasvetli atmosferi.Binalar sokaklar bu oyunun tabi Ready at down elinden çıkması ayri bi guzeldi.Ps4 ü ilk 2015 de almıştım.Dilekolay 8 sene gecmiş ben bu zamana kadar 2.si cokdan çıkar diyordum ama hala cikmadi.Ps4 de ilk wolfenstein new order arkasina bunu oynamistim.:) çok guzel gunlerdi benim icin simdi eskisi kadar oyuna vakit ayiramiyorum.Hakettigi yere gelir ve 2.si cikar umarim.
ps4 ü ilk aldgıımda oynadıgım muazzam oyun .. neden devamı gelmedi hakkaten ilginç...
-
Şu oyundaki grafik sıçramasını hala yapamadı ne yazık ki Ps5.
-
3 farkli hesapta 3 defa platladigim oyun. Hala ac ilk gunku gibi oyna, siritmaz. Bu oyunun kiymetini neden cok az kisi biliyor hic anlamadim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyunun devamı yalan oldu sanırım. Keyifli oyundu neden projeyi devam ettirmediler anlamadım
-
Ben de oyun resmi güncelleme falan aldı galiba diye heyecan yaptım. Meğer elamanın biri eski PS5 firmware ile oynayıp elde etmiş, Sony şu oyuna yaptığı üvey evlat muamelesini başkasına yapmadı. PS4 pro güncellemesi bile almadı..
-
Kalp var bende yapmayin böyle, aklim gitti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X