Şimdi Ara

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) (250. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.018
Cevap
30
Favori
152.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu oyunun hakkı fena yendi baba, ok süresi kısa ve oynanışı nispeten basitti ama grafikleri, karakterleri ve senaryosu olağanüstüydü, kesinlikle 2.si gelmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cd takasıyla almıştım taa yıllar önce bitirmiştim güzeldi valla bu oyunun yıllarca plusa gelmesini bekleyen arkadaşlar vardı :D geldi mi acaba plus deluxa merak ettim haha

• Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Oyunun en son cümlesi ““And don’t you know… I am Galahad no more!”” ile Grayson bir nevi sanki gelecegi görmüş 🚬🚬

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hikaye(Evren) ve karakterler kim bilir nerelere gidecekti. Açık dünya oyunlardan kustuğumuz bugünlerde, The Order 1886 gibi hikaye odaklı çizgisel bölüm bölüm ilerleyen sevdiğin bir bölümünü tekrar tekrar oynayabildiğin oyunları çok özlüyorum.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Gelmedi 😂

• bu oyun neden plusta yok ya?

yıllarca bekledim inat ettim plus'a gelmeden almam diye. ps4'ü sattım 5'e geçtim yine bir bakayım dedim üyelik sistemindeki oyunlar içinde var mı

yine yok yine yok valla pes THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) 

• ßLacKLioN kullanıcısına yanıt

hocam biri de benim o bekleyenlerden

taa 15 liralara kadar düştüğü zaman bile inat edip almamıştım bu oyun bedava olacak diye. 6 senedir bekliyorum

oyun da 329 tl olmuş THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) 

• BlackLead kullanıcısına yanıt

+1 (DH 2000'ler havasını da verelim.THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015) )

Ben de bekliyenlerdenim ve inadına almayanlardan. Zamanında çok Sony oyunları aldım hepsi de -az ya da çok- bir şekilde PS Plus(Essential) ile verildi ve ben kendimi enayi gibi hissettim açıkçası. O yüzden hiç satın alma topuna girmiyorum hele ki bir de yeni PLus sistemi gelince unuttum o işi. Anca çok fanı olduğum bir şey istediğim kaliteyle gelip bana çok uzun süreler oynanış ve eğlence vadedecek ki anca öyle. Bir de böyle çizgisel oynayıp kısa sürede bitirdiğin oyunu alınca oyun bittiğinde insan eee bir daha oynamayacğsım niye para verdim ki oluyor. Böyle çok satın alıp bitirip bir daha yüzüne bakmadığım oyunlar oldu.

• Geçen gün indirimde almıştım. Plus'a gelse şimdiye kadar gelirdi diye düşünüyorum. 2015'te çıkan bir oyun için muazzam grafikleri var. Keşke devamı gelse.

THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu oyunu bitirmiştim ama türkçe olmasının yüzü suyu hürmetine bitirebildim. Çok sığ oynanışı vardı, grafik demosu gibi bir şeydi.

• Harika oyun ama cok kısa hikayeyi suna benzetiyorum en kaliteli malzemelerden ellerinde var ama bi turlu o yemek yapilmiyor gbi bisey.Hikaye fena degildi ben mekanlara zaten hastayim.Kasvetli atmosferi.Binalar sokaklar bu oyunun tabi Ready at down elinden çıkması ayri bi guzeldi.Ps4 ü ilk 2015 de almıştım.Dilekolay 8 sene gecmiş ben bu zamana kadar 2.si cokdan çıkar diyordum ama hala cikmadi.Ps4 de ilk wolfenstein new order arkasina bunu oynamistim.:) çok guzel gunlerdi benim icin simdi eskisi kadar oyuna vakit ayiramiyorum.Hakettigi yere gelir ve 2.si cikar umarim.

• ps4 ü ilk aldgıımda oynadıgım muazzam oyun .. neden devamı gelmedi hakkaten ilginç...

• Şu oyundaki grafik sıçramasını hala yapamadı ne yazık ki Ps5.

• THE ORDER 1886 | Only On PlayStation 4 (2015)

Oynamayan varsa tavsiye ederim. 3-4 kere oynayıp bitirmişimdir. Platin bugüne kısmet oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt
    3 farkli hesapta 3 defa platladigim oyun. Hala ac ilk gunku gibi oyna, siritmaz. Bu oyunun kiymetini neden cok az kisi biliyor hic anlamadim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu oyunun devamı yalan oldu sanırım. Keyifli oyundu neden projeyi devam ettirmediler anlamadım

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MessiTugi M kullanıcısına yanıt

Ben de oyun resmi güncelleme falan aldı galiba diye heyecan yaptım. Meğer elamanın biri eski PS5 firmware ile oynayıp elde etmiş, Sony şu oyuna yaptığı üvey evlat muamelesini başkasına yapmadı. PS4 pro güncellemesi bile almadı..

• Kalp var bende yapmayin böyle, aklim gitti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.