Oyunu biraz geç temin edebildim ve bir günde bitirdim. Malum Bloodborne varken buna sıra anca geldi kısacası. İnceleme güzel ama bazı noktalarına katılmıyorum. Bir kere oyundaki QTE sahneleri abartılacak kadar değil. Yani oyunun kontrolü sizde değilmiş hissine hiç kapılmadım. Gayet oyunun tüm kontrolü elimdeymiş hissi aldım. Belli başlı bazı sahnelerde (3 tane Boss dövüşü) ve ara sahneler bazen karakterinizi kurtarmak için ekranda belirtilen tuşlara basmanız gerekiyor. Bunlarda çok insanı sıkacak kadar değil. Kısacası RE 4 den daha az QTE var. Oyunun zaten hikaye sunumuna, grafiklerine, çatışma sahnelerine diyecek yok. Grafikleri yeni neslin en iyisi, güzel silahlarla çatışma sahneleri oldukça zevkli. Bölüm geçişleri, yapımcıların da dediği gibi sinema filmi tadında. Oynanış vs çok keyif aldım. Hatta bitince üzüldüm. Hikaye sizi öylesine alıp götürüyor ki bitince boşlukta hissediyorsunuz belli bir süre. Ama devam oyunu mutlaka gelecek o oyunun sonundan belli. Oyunun bana göre iki tane eksisi var. 1-) Gerçekten oyun kısa ve çizgisel olmuş. 6.5 saatte bitirdim. 2-) Altyazılar çok küçük. Bazen okurken zorlanıyorsunuz. Onun dışında bence kesin ama kesin bu oyunu oynayın. Şu günlerde fiyatları da iyice düştü bence oynamayan varsa kaçırmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme