Şimdi Ara

The Order 1886 Video İnceleme (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu mükemmel oyuna 6,8 verdiniz ya benim için bsc tarafsızlığını kaybetmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

6.8 puan bile fazla bence .

yüz kere paylaşıldı, biraz yaratıcı trolle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsc ekibinin dikkatine:
    incelemelerde mümkünse oyun içi alt yazıları kapatarak inceliyebilirseniz alt yazıları istemsizce okurken anlattıklarınızı kaçırmamış oluruz.
    saygılarımla.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kardeş ben trollemiyorum da sen şu avukatlığı bir bıraksan diyorum artık olmaz mı ?

Her PS4 haberinin altına geliyorsun açıklama yapıyorsun , savunmalar çekiyorsun yazık yani ne diyeyim .
  • Tam "konsol piğzınt"lara layık bir "zinematik ekspıriyns".
    Alın oynayın doya doya. Kendi eseriniz olan "niv cenereyşın" filmlerin... pardon oyunlarınızın tadını çıkarın.
  • quote:

Kardeş ben trollemiyorum da sen şu avukatlığı bir bıraksan diyorum artık olmaz mı ?

Her PS4 haberinin altına geliyorsun açıklama yapıyorsun , savunmalar çekiyorsun yazık yani ne diyeyim .

ben gelirim benim ps4 üm var, senin gibi boş beleş sallama yapmıyorum burada.

• Ps4 ün olduğu için mi avukatlık yapıyorsun yani ?

Ps4 ün olduğu için mi her mesajın altına savunma çekiyorsun yani ?

Bu mudur . ?

Boş beleş sallamaya da bir örnek alalım lütfen , örneğin yoksa boş beleş konuşma lütfen .
  • quote:

Ps4 ün olduğu için mi avukatlık yapıyorsun yani ?

Ps4 ün olduğu için mi her mesajın altına savunma çekiyorsun yani ?

Bu mudur . ?

Boş beleş sallamaya da bir örnek alalım lütfen , örneğin yoksa boş beleş konuşma lütfen .

sen nerenden anlıyorsun benim dediklerimi ? ps4 haberlerine yorum yapmak benim hakkımdır çünkü ben kullanıcısıyım kapiş? bana her ps4 haberine yorum atıyorsun diyemezsin yani. hala 4 günlük videoyu atıpta oynamadığın oyunu 6.8 bile bence çok yea deyip trollemek sana çok yakışıyor devam et böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 21 Şubat 2015; 23:22:56 >
  • quote:

Kardeş ben trollemiyorum da sen şu avukatlığı bir bıraksan diyorum artık olmaz mı ?

aşağılanma kompleksini yenemiyorlar kitap okumaları şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 21 Şubat 2015; 23:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastninja

Verilen puan hic olmamis 6.8 nedir kesinlikle daha fazlasını hakediyor bu oyun kesinlikle mükemmel bir oyun......<br> <br> Grafik ve teknik olarak şuan dünyanın en iyi oyunu <br> <br> Video oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunu.........

bi pc de ultralada grafikleri ondan sonra konus crysis3 grafigine yaklasamamıs bile sadece detaylı

• Bak yaşın kaç bilmiyorum fakat çocuk gibi konuşuyorsun ...

PS4 haberlerine gelip gelmemen benim zerre umurumda değil , her olumsuz mesajın altına gelip savunma çekiyorsun onun aslında tam tersi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun . Bu tutumundan vaz geçmeni öneririm çok itici duruyorsun .

Ayrıca benimle kapiş , la , lu diye konuşamazsın ! Karşında ilk okul arkadaşın yok ...

4 günlük videoda olur 40 yıllık videoda olur burada seni ilgilendiren bir şey göremiyorum ben . Ne yazık ki senin kadar boş vaktim yok videoları ilk çıktığı gün izleyemiyorum kusuruma bakma ilk güne yetiştiremedim videoyu .

Birde oynamadığın oyun yazmışsın nereden biliyorsun oynamadığı mı onuda bir söyle kardeş hadi .

Diğer mesajımda da dedğim gibi örnek ver dedim sustun garip garip cevaplar veriyorsun , cevabın yok anlaşılan kolay gelsin sana .

ÖNERİ : Zamanını böyle boş işlere harcama SONY sana para vermiyor onu savunduğun için . Ha SONY ile bir iş ortaklığın varsa helal olsun bizde destekçin olalım ha ama yoksa bence SONY ile iletişime geç derdini anlat belki mükafatlandırırlar seni çok iyi savunuyorsun çünkü .

Bir ürünü satın aldın diye onu ölümüne savunmaya gerek yok bunu da hatırlatayım sana . Ha parayı zor kazanıyorsundur o aleti erişlmez görüyorsun bir şey diyemeyeceğim fakat maalesef erişilmez bir cihazda değil .

İyi forumlar .

• quote:

Bak yaşın kaç bilmiyorum fakat çocuk gibi konuşuyorsun ...

PS4 haberlerine gelip gelmemen benim zerre umurumda değil , her olumsuz mesajın altına gelip savunma çekiyorsun onun aslında tam tersi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun . Bu tutumundan vaz geçmeni öneririm çok itici duruyorsun .

Ayrıca benimle kapiş , la , lu diye konuşamazsın ! Karşında ilk okul arkadaşın yok ...

4 günlük videoda olur 40 yıllık videoda olur burada seni ilgilendiren bir şey göremiyorum ben . Ne yazık ki senin kadar boş vaktim yok videoları ilk çıktığı gün izleyemiyorum kusuruma bakma ilk güne yetiştiremedim videoyu .

Birde oynamadığın oyun yazmışsın nereden biliyorsun oynamadığı mı onuda bir söyle kardeş hadi .

Diğer mesajımda da dedğim gibi örnek ver dedim sustun garip garip cevaplar veriyorsun , cevabın yok anlaşılan kolay gelsin sana .

ÖNERİ : Zamanını böyle boş işlere harcama SONY sana para vermiyor onu savunduğun için . Ha SONY ile bir iş ortaklığın varsa helal olsun bizde destekçin olalım ha ama yoksa bence SONY ile iletişime geç derdini anlat belki mükafatlandırırlar seni çok iyi savunuyorsun çünkü .

Bir ürünü satın aldın diye onu ölümüne savunmaya gerek yok bunu da hatırlatayım sana . Ha parayı zor kazanıyorsundur o aleti erişlmez görüyorsun bir şey diyemeyeceğim fakat maalesef erişilmez bir cihazda değil .

İyi forumlar .

feriştahın gelse onunlada böyle konuşurum yaşım 26, sana soracak değilim, hemen sıkışınca yaşa geliyor muhabbet, bir psikolog forumda bi konu açmıştı, karşındaki kişi lafı çeviremeyince ya küfüre başvurur ya da yaş muhabbetiyle aşağılar diye, tam senlik bilimsel bir teşhis. bide roman yazmış :) hadi blokla geçte uzamasın.

• Her videonun altina yazicam daying light oynamadiysaniz kesin oynayin yillardir oyun oynuyorum bole oyun gormedim

• Talha beyin canlı yayında oyunu oynaması esnasında da izledim ve kanaatim oyunun çok da iyi olmadığı yönünde. Tamam hikaye iyi olabilir, görseller ve seslendirmeler de iyi olabilir ama burada oynanacak çok fazla bişey göremiyorum. Genelde sipere dayan, ateş et, mekan temizlenince devam edersin şeklinde ilerliyordu. Ben en azından daha fazla bulmaca beklerdim şu oyunda, bu kadar detayın arasında bizi zorlayan bir unsur olurdu. Bunun yerine bolca "anlık tuşa basma" vardı. 6,8 ps4'ün ve görselliğin güzel hatrınadır bence. Ben direkt 5 verirdim.

• incelemeyi yaparken biraz daha kendinizle konuşma havasında anlatsanız. böyle çok ciddi bi ortamda konuşma yapıyor gibisiniz.

• Fanboycuklar basmış yine burayı ps4 olmayan konuşmuş boş boş oyun harika pc ve xbox one cılar youtube den salya sümük izlesinler gameplay leri

• Oyunu aldım ve şu ana kadar tek söyleyebileceğim şey, inanılmaz grafikler ve boş bir oynanış. Pc de bile, şu anda hiçbir oyunda göremeyeceğiniz bir grafik kalitesi var ama geri kalan herşey çok boş geliyor.

• parasını hak etmeyen bir oyuna 6,8 yüksek bir puan bence. evolve için de aynı şeyleri söylemiştim. parasını hak etmiyor diyorsunuz ama bununla çelişen puanlar veriyorsunuz. iyi oyun ile vasat oyun arasındaki çizgiyi daha net koymalısınız. bence bu oyunlara fazladan 1 puan vermişsiniz. gerçek puanları evolve 10/6,8 ve the order 1886 10/5,8 olmalıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: MALTHAEL<br><br> Bak yaşın kaç bilmiyorum fakat çocuk gibi konuşuyorsun ...<br> <br> PS4 haberlerine gelip gelmemen benim zerre umurumda değil , her olumsuz mesajın altına gelip savunma çekiyorsun onun aslında tam tersi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun . Bu tutumundan vaz geçmeni öneririm çok itici duruyorsun .<br> <br> <br> Ayrıca benimle kapiş , la , lu diye konuşamazsın ! Karşında ilk okul arkadaşın yok ...<br> <br> <br> 4 günlük videoda olur 40 yıllık videoda olur burada seni ilgilendiren bir şey göremiyorum ben . Ne yazık ki senin kadar boş vaktim yok videoları ilk çıktığı gün izleyemiyorum kusuruma bakma ilk güne yetiştiremedim videoyu .<br> <br> Birde oynamadığın oyun yazmışsın nereden biliyorsun oynamadığı mı onuda bir söyle kardeş hadi .<br> <br> Diğer mesajımda da dedğim gibi örnek ver dedim sustun garip garip cevaplar veriyorsun , cevabın yok anlaşılan kolay gelsin sana .<br> <br> <br> <font face="Times New Roman">ÖNERİ : </font> Zamanını böyle boş işlere harcama SONY sana para vermiyor onu savunduğun için . Ha SONY ile bir iş ortaklığın varsa helal olsun bizde destekçin olalım ha ama yoksa bence SONY ile iletişime geç derdini anlat belki mükafatlandırırlar seni çok iyi savunuyorsun çünkü . <br> <br> Bir ürünü satın aldın diye onu ölümüne savunmaya gerek yok bunu da hatırlatayım sana . Ha parayı zor kazanıyorsundur o aleti erişlmez görüyorsun bir şey diyemeyeceğim fakat maalesef erişilmez bir cihazda değil .<br> <br> İyi forumlar .<br></blockquote><br> feriştahın gelse onunlada böyle konuşurum yaşım 26, sana soracak değilim, hemen sıkışınca yaşa geliyor muhabbet, bir psikolog forumda bi konu açmıştı, karşındaki kişi lafı çeviremeyince ya küfüre başvurur ya da yaş muhabbetiyle aşağılar diye, tam senlik bilimsel bir teşhis. bide roman yazmış :) hadi blokla geçte uzamasın.

MALTHAEL, fiziksel yaşını değil zeka yaşını sormuş. yazdıklarından fiziksel yaşını anlamak imkansızdır ama zeka yaşını belli eder. tabi sen anlamamışsın, hiç şaşırmadım.

• En azından sony türkçe yazılım düblaj ve altyazı seçeneği sunuyor bizlere kimse sony avukatlığını yapmıyor zaten ama yıllardır konsol kullanan ve pc ile uğraşmayan insanlar için basit bir kullanışi var cd tak cikar oyuna gir oyna install crack grafik ayarlari çökme donanim yetersizliği gibi karışık şeylerle ugrasmiyorum ve birde yeni nesil konsollara laf ederken ps3 ve xbox360 ile teknik özellikleri karşılaştırılması lazim konsol pc karşılaştırılması çok saçma ve anlamsiz zaten herkese iyi oyunlar

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.