Şimdi Ara

The Order 1886 Video İnceleme (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fıs fıs caafeerrr rr rrr:)
  • Balon, balon olalı böyle patlamadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedTurkei

Yanlız oyunların grafik olarak bu standartta olması gerek çok hoşuma gitti hele o silah tepmelerindeki omuzu geriye atması,ışıklandırma 10 numara olmuş. Hikayeyi bilmem ama birçok oyuna öncü olacığı kesin.Cryengine den çok daha elastik,yumuşak ve gerçekçi duruyor benim gözüme büyük zebk yaşattı, benden 8 puan hakediyor.. Oyunlara büyük bir atlama yapacağını düşündürdüğü için. Sonuçta ilk oyun sayılır bu grafiklerde

Hocam neyin puanlamasından bahsediyorsun sizin gibi oyuncu kardeşlerimizden dolayı bu adamlar böyle güzel mi güzel oyunları heba ediyorlar kesinlikle aldığı parayı hak etmeyen bir oyun olmuş xb1 ın ryse ı neyse ps4 ün order ı o olmuş gibi duruyor şahsen oynamadan çok yorum yapmak istemiyorum ama özellikle ryse ı oynadıktan sonra bu ve bunun gibi oyunların hardcore kitle tarafından sağlam eleştiri alması gerektiğini düşünüyorum konsola özel oyunların bu denli kötü çıkmasına microsoft ve sony izin vermemeli kesinlikle en azından ryse çıkış gününe yetiştirilmeye çalışılan bir oyundu ama bu oyun birde ertelendi bana göre çok yanlış şahsen santa monica bünyesinden çıkan bir oyunu çok daha iyi görmek isterdik..

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Oyunu oynamadan görmeden salla gitsin bir oynayın bakalım oyunu kendinize gelebiliyormusunuz....

Ne PC de Nede Xboxone da bırakın bu grafikleri bu oyundaki efektleri bile göremezsiniz.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastninja

Oyunu oynamadan görmeden salla gitsin bir oynayın bakalım oyunu kendinize gelebiliyormusunuz....<br> <br> Ne PC de Nede Xboxone da bırakın bu grafikleri bu oyundaki efektleri bile göremezsiniz.....

xb1 ın varsa bir ryse a bak derim ayrıca şunu da bil ki oyunlar sadece grafikten ibaret değil ancak sizler maalesef oyunları grafikten ibaret gördüğünüzden oyun dünyası bugün bu durumda

• quote:

Verilen puan hic olmamis 6.8 nedir kesinlikle daha fazlasını hakediyor bu oyun kesinlikle mükemmel bir oyun......<br> <br> Grafik ve teknik olarak şuan dünyanın en iyi oyunu <br> <br> Video oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunu.........

Komutan Logar, bir fanboy yaklaşıyor efendim.

• neye göre bu milimetrik puanlamalar merak ediyorum, neden 6.5 değilde 6.8? veya neden 7 değil de 6.8? 0.2 puan nereden kırıldı mesela?

• pc oyuncularını grafikten başka birşey bilmiyorsunuz diyen konsolcular şimdi grafiklere sarılmış :) çok komik cidden bizde para verdik bu makinaya ama yapılan her exc çok çok iyi olacak diye birşey yok.

• ne taktınız 0.2 puana arkadaş asıl sorun oyundan çok sinematik bir filme benzemesi dar koridorlar ve aynalarda kimsenin gözükmemesi kapanın yanında dursanız bile sinematik yüzünden 10 metre geriden koşarak gelmeniz gibi bahsedilmeyen şeyleri de hesaba katınız ve diğer site incelemelerine yakın bir puan verilmiş.

• quote:

Verilen puan hic olmamis 6.8 nedir kesinlikle daha fazlasını hakediyor bu oyun kesinlikle mükemmel bir oyun......<br> <br> Grafik ve teknik olarak şuan dünyanın en iyi oyunu <br> <br> Video oyun tarihinin gelmiş geçmiş en iyi grafikli oyunu.........
    güldürdün ninja.Grafik muhteşem eee geri kalanı nerde oyunun.Grafikler bir oyunun %10 bilemedin %15ini kapsar.Senin mantıkla gitseydik oyuna 3.5 falan vermek lazımmış.

• Beyler gidin red dead redemption oynayin bir de Oyun anlayisinin ne kadar degistigi goreceksiniz sadece birkac yil icinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence puan yerinde 2.el alınacak bir oyun olmuş açıkcası Order

• Bu sony sattıracak ps4ü en sonunda.
  • 6.8 puan bile fazla bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 21 Şubat 2015; 20:54:00 >
  • Güzel inceleme eline sağlık.Oyun belli ki grafik dışında diğer yönlerden tam anlamıyla olmamış.Hala ps4 aldıracak bir oyun piyasaya çıkmadı.Gran turismo 7 ye kadar elimi sürmem büyük ihtimal.

• BSC incelerken Metacritic skorlarına bakıyor herhalde, şuana kadar Metacritic puanından farklı verdiğiniz oyun görmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berbat.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Ryse a kardeş geldi. Ucuzladıktan sonra alıp oynarım artık. Atmosfer tam benlik.

• Eskiden incelemeler uzun olurdu, yedi dakika az değil mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.