Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son Güncelleme :15-03-2010 6:51:46 "
    "Not:izlemesi kaldı. 1 saatten biraz uzun sürecek sanırım. "

Toplama çıkarma mı öğretelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Yarım saat öncede %99'du şimdide aynı.

Altyazının tamamı bitince, son kontrol için çeviren kişi filmi izler. Bu yüzden yarım saat kadar daha bekleyecez
  • Niye divxplanet bekliyorsunuz ki,indivx altyazıları da gayet iyi.Dizi tüm HBO yapımlarında olduğu gibi bomba olmuş.Band of Brothers tadında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokagé

Niye divxplanet bekliyorsunuz ki,indivx altyazıları da gayet iyi.Dizi tüm HBO yapımlarında olduğu gibi bomba olmuş.Band of Brothers tadında...

PB de indivix tam bir felekatti.O yüzden dolayı kimse indivx e iyi gözle bakamıyor..Hele altyazıyı hala indivx altyazı takımı çeviriyorsa dahada felaket..
  • quote:

Niye divxplanet bekliyorsunuz ki,indivx altyazıları da gayet iyi.Dizi tüm HBO yapımlarında olduğu gibi bomba olmuş.Band of Brothers tadında...

Lost'u ordan izliyorum gayet iyi. Ama eşekherif'i big bang ile sevdik, hem onlar not koymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

PB de indivix tam bir felekatti.O yüzden dolayı kimse indivx e iyi gözle bakamıyor..Hele altyazıyı hala indivx altyazı takımı çeviriyorsa dahada felaket..

Lost Indivx'te daha iyi
  • İndivx altyazısı ile izledim az evvel alt yazı gayet iyi geldi bana.

Diziye Gelecek olursak ilk bölüm itibari ile Savaş psikolojisini iyi vermişler.Çaresizlik hissediyor insan hakikaten.İlerleyen bölümler daha iyi olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smd

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Lost Indivx'te daha iyi

Açıkçası bana görede Pınar Batum daha iyi çeviriyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Yarım saat öncede %99'du şimdide aynı.

Altyazının tamamı bitince, son kontrol için çeviren kişi filmi izler. Bu yüzden yarım saat kadar daha bekleyecez

Bak onu hesaba katmadım, aslında ingilizcede izlerdim ama kelime yetersizliği oluyor ve iyi anlaşılmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Mart 2010; 19:56:50 >

• Altyazı çıktı, dalıyorum.
  • eşekadam yazmışım eşek herif yazacağıma kusura bakma
  • İlk bölüm giriş bölümüydü herhalde. Açıkçası beni tatmin etmedi , bakalım takip eden bölümler nasıl olacak.
  • Beklentilerimi karşılamasada gayet güzeldi. İlerde çok daha güzel olacaktır.
  • Güzel bir başlangıç yaptı.Hem duygusal hem de gerilim dolu bir bölümdü.Bakalım ileriki bölümler ne gösterecek...
  • İlk bölüm sonuçta fazla birşey beklememek lazım ama ...

Özellikle ilk çatışma pek iç açıcı değildi, gerçekcilikten uzaktı (Japonları keklik gibi avlamaları, ortada kanın hiç olmaması, ... ) Kısacası, o ortamın havasına sokamadı
     The Pacific (2010) | Mini-Dizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DijitalVisne -- 16 Mart 2010; 0:24:23 >

• İlk yorumlara bakarsak beklentinin altında kalmış..Açıkçası Er-ryanı kurtarmak filmindeki gibi bişey beklemiyorum.Sonuçta dizi bu ama vasat değildir umarım..
  • İzlemeye değer mi hikayeyi güzel anlatabilmişlermi daha çok yorum?
  • Beğenmedim. 2. bölüme göre devam edip etmeyeceğime karar veririm.
  • izlemeye değer bir diziye benzemekte tarih açısından
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.