Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonuçta giriş bölümüydü...tüm Trailerları izlediyseniz daha çok şey yaşanacak, savaş sahneleri bol yani ve gayet de gerçekçi gözüküyor...

Ayrıca bu bölümün son kısımları da fena değildi...

Tam randıman için 2. ve özellikle 3.bölümleri beklemek gerekiyor...

Beklentiler çok yüksek olduğundan muhakkak çok eleştirilecektir ama bence her halükarda çok etkili bir dizi olacaktır diye düşünüyorum.

http://www.imdb.com/title/tt0374463/
    Bu arada IMDB ilk puanı 9,7 almış

Bakalım dizi bu puanda istikrarlı olabilecek mi...

Bu arada Hans Zimmer cidden yine döktürmüş‚ dizinin jenerik müziği çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 16 Mart 2010; 0:51:01 >

• Pilot bölüm için iyi bir bölüm diyebiliriz. Takipteyiz bakalım...
  • Band Of Brothers ın ilk bölümü nere Pacific in ilk bölümü nere... 1 yıl bekledik neredeyse bu diziyi o yüzden beklenti yüksekti

ilk bölüm beklentimi karşılamaktan uzaktı... Dizinin ilk 30 dakikası zaten bomboştu desek yeridir... Arkadan kötü ve mantıksız bir çatışma sahnesi ve ilk bölümün sonu... Neyse artık haftaya toparlarlar inşallah... Daha taktiksel çatışmalar izleriz umarım... Birde baskın karakterlerde olur diye bekliyorum (Winters, Bull, Malarkey, Lipton, Perconte vs.)..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Pilot bölümünde pek aksiyon olmaması doğaldır . Ben de bugün izleyeceğim bakalım
  • Bu Diziyi amerikalılar çok daha fazla beğenir.Sonuçta kendi tarihleri.Kendi askerleri.
    Bizim askerlerimizi konu alan bir dizi çekilse keşke,Çanakkale savaşı gibi kıbrıs harekatı gibi..Bizde onlar kadar severiz.

Sizi bilmem ama ben o savaş psikolojisine çok iyi girdim bu dizide.Zor şey. Asker olmakta zor savaşmakta.
    Dizinin ilerleyen bölümleri,savaşın getirdiklerini irdeleyecektir.bu anlamda doyurucu olur.
  • Nerden indiriyorsunuz p.m atabilirmisiniz?
  • bob un da işk bölümü yavandı. gerçi iyi bi giriş tyapmışlardı olaya orda. bunu henü izlemedim bakalım bi nidirip izleyecem
  • Buldum iniyor.
  • pilot bölüm durağan olur, pilot bölümde aksiyon az olur, pilot bölümden birşey beklememek lazım diyenlere kesinlikle katılmıyorum... Tam tersi pilot bölüm en etkileyici bölümlerden birisi olmalısır ki reytingler tavan yapsın... Bu dizi için bu geçerli değil ama pilot bölümü beklenen ilgiyi görmedi diye her yıl birsürü dizi hiç devam etmeden iptal ediliyor...

Pacific rayına oturacaktır kesinlikle ondan şüphem yok... Bundan sonra dizileri beklerken büyük beklentilere girmeyeceğim... Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum spartacus tede aynısı oldu çünkü...

Yanlız dizi ile ilgili birşey dikkatimi çekti.. BOB deki hava indirme bölükleri tam kapasite eğitimli, çelik gibi askerlerdi... Oysa bu dizideki deniz piyadeleri daha tüyü bitmemiş çocuklar... Amerikan deniz piyadelerini seçkin askerler olarak bilirdim... Demek o dönemlerde şimdiki gibi değillermiş...

• kardeşler takımının yeri çok ayrı ya.. alman sız 2.dunya savaşı filmi olmuyor ama ne yapalım idare edicez.. fena değildi ilk bolum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Band Of Brothers ın ilk bölümü nere Pacific in ilk bölümü nere... 1 yıl bekledik neredeyse bu diziyi o yüzden beklenti yüksekti

ilk bölüm beklentimi karşılamaktan uzaktı... Dizinin ilk 30 dakikası zaten bomboştu desek yeridir... Arkadan kötü ve mantıksız bir çatışma sahnesi ve ilk bölümün sonu... Neyse artık haftaya toparlarlar inşallah... Daha taktiksel çatışmalar izleriz umarım... Birde baskın karakterlerde olur diye bekliyorum (Winters, Bull, Malarkey, Lipton, Perconte vs.)..

Ben band of brothersı film sanıyordum ama oda diziymiş.Oda 10 bölüm heralde.Ben nasıl izlemedim onu.Bende diyorum bunlar neden filmle diziyi bir tutuyorlar.Halbuki oda diziymiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Band Of Brothers ın ilk bölümü nere Pacific in ilk bölümü nere... 1 yıl bekledik neredeyse bu diziyi o yüzden beklenti yüksekti

Ben band of brothersı film sanıyordum ama oda diziymiş.Oda 10 bölüm heralde.Ben nasıl izlemedim onu.Bende diyorum bunlar neden filmle diziyi bir tutuyorlar.Halbuki oda diziymiş..

Evet Band of brothers (kardeşler takımı) 10 bölümlük mini bir dizidir.

Az önce The Pacific 'ın ilk bölümünü izledim.Band of brothers daha iyiydi sanki.

• Gençler bu ne celal,bu hız

Hele bi durun, şu Pacific'in de bi 2-3 bölümü daha oynasın...
    ondan sonra Band of Brothers daha iyiydi, Pasific kötüydü gibi değerlendirmeler daha doğru olur.

Her dizinin illa 1.bölümü çok etkili olacak diye birşey yok, sonuçta adamlar 10 bölüm için 200 Milyon Dolar gibi bir para harcamışlar ve işi yapan Tom Hanks-Steven Spielberg gibi isimler...

Bi kaç bölüm izledikten sonra kıyas yapalım derim...
  • quote:

pilot bölüm durağan olur, pilot bölümde aksiyon az olur, pilot bölümden birşey beklememek lazım diyenlere kesinlikle katılmıyorum... Tam tersi pilot bölüm en etkileyici bölümlerden birisi olmalısır ki reytingler tavan yapsın... Bu dizi için bu geçerli değil ama pilot bölümü beklenen ilgiyi görmedi diye her yıl birsürü dizi hiç devam etmeden iptal ediliyor...

Pacific rayına oturacaktır kesinlikle ondan şüphem yok... Bundan sonra dizileri beklerken büyük beklentilere girmeyeceğim... Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum spartacus tede aynısı oldu çünkü...

Yanlız dizi ile ilgili birşey dikkatimi çekti.. BOB deki hava indirme bölükleri tam kapasite eğitimli, çelik gibi askerlerdi... Oysa bu dizideki deniz piyadeleri daha tüyü bitmemiş çocuklar... Amerikan deniz piyadelerini seçkin askerler olarak bilirdim... Demek o dönemlerde şimdiki gibi değillermiş...

BOB'ın ilk bölümünde de aman aman aksiyon yoktu diye hatırlıyorum (fazla manasında)

• quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Gençler bu ne celal,bu hız

ondan sonra Band of Brothers daha iyiydi, Pasific kötüydü gibi değerlendirmeler daha doğru olur.

Her dizinin illa 1.bölümü çok etkili olacak diye birşey yok, sonuçta adamlar 10 bölüm için 200 Milyon Dolar gibi bir para harcamışlar ve işi yapan Tom Hanks-Steven Spielberg gibi isimler...

Önceki seriyide aynı ekip gene aynı bütçelerle yapmıştı o yüzden kıyas yapılması normal bunda bir anormallik yok... İki dizinin ilk bölümlerine de bakarsak BOB ın ilk bölümü Pacific in ilk bölümünü kalite olarak 2 ye katlıyor. (BOB'ı 8 defa izlemiş biri olarak yapıyorum bu yorumu) Ben açıkçası Pacific ten daha şaşalı bir ilk bölüm beklerdim... İlk 30 dakika neredeyse hiçbirşey yoktu diyebilirim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Gençler bu ne celal,bu hız

Önceki seriyide aynı ekip gene aynı bütçelerle yapmıştı o yüzden kıyas yapılması normal bunda bir anormallik yok... İki dizinin ilk bölümlerine de bakarsak BOB ın ilk bölümü Pacific in ilk bölümünü kalite olarak 2 ye katlıyor. (BOB'ı 8 defa izlemiş biri olarak yapıyorum bu yorumu) Ben açıkçası Pacific ten daha şaşalı bir ilk bölüm beklerdim... İlk 30 dakika neredeyse hiçbirşey yoktu diyebilirim...

Önceki diziyi de aynı ekibin yaptığını biliyorum ama aynı adamlar yine bu kadar para yatırmışsalar boşa iş yapmamışlardır diye düşünüyorum...
    Pacific'in ilk bölümünün Band of Brothers'a nazaran yavan olduğu konusunda hemfikirim zaten...
    ama hani diyorum Pacific'den en azından 1-2 bölüm daha izleyelim, ondan sonra kıyas yaparsak daha sağlıklı olur, sonuçta dediğim gibi belki de Pacific de gereken etkiyi diğer bölümlere bırakmış olabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 16 Mart 2010; 17:50:39 >

• Gavur' un dizisi bile 200 milyon dolar bütçeli helal olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

Gavur' un dizisi bile 200 milyon dolar bütçeli helal olsun

• Duruma göre indireceğim lakin hdd'ler dolu notebook'da 2-3 gb yer kaldı
  • 720p olan versiyonu indiriyorum,1080i de var fakat 4 küsür gb,gereksiz büyüklükte.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.