Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Gençler bu ne celal,bu hız

Hele bi durun, şu Pacific'in de bi 2-3 bölümü daha oynasın...
    ondan sonra Band of Brothers daha iyiydi, Pasific kötüydü gibi değerlendirmeler daha doğru olur.

Her dizinin illa 1.bölümü çok etkili olacak diye birşey yok, sonuçta adamlar 10 bölüm için 200 Milyon Dolar gibi bir para harcamışlar ve işi yapan Tom Hanks-Steven Spielberg gibi isimler...

Bi kaç bölüm izledikten sonra kıyas yapalım derim...

Önceki seriyide aynı ekip gene aynı bütçelerle yapmıştı o yüzden kıyas yapılması normal bunda bir anormallik yok... İki dizinin ilk bölümlerine de bakarsak BOB ın ilk bölümü Pacific in ilk bölümünü kalite olarak 2 ye katlıyor. (BOB'ı 8 defa izlemiş biri olarak yapıyorum bu yorumu) Ben açıkçası Pacific ten daha şaşalı bir ilk bölüm beklerdim... İlk 30 dakika neredeyse hiçbirşey yoktu diyebilirim...

• Barbarın dediği gibi ilk bölüm vurucu olabilirdi ama bu toparlamıyacakları anlamındada gelmez izlemek lazım ,
    Tam orta şeker mesaj oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

ondan sonra Band of Brothers daha iyiydi, Pasific kötüydü gibi değerlendirmeler daha doğru olur.

Her dizinin illa 1.bölümü çok etkili olacak diye birşey yok, sonuçta adamlar 10 bölüm için 200 Milyon Dolar gibi bir para harcamışlar ve işi yapan Tom Hanks-Steven Spielberg gibi isimler...

Önceki seriyide aynı ekip gene aynı bütçelerle yapmıştı o yüzden kıyas yapılması normal bunda bir anormallik yok... İki dizinin ilk bölümlerine de bakarsak BOB ın ilk bölümü Pacific in ilk bölümünü kalite olarak 2 ye katlıyor. (BOB'ı 8 defa izlemiş biri olarak yapıyorum bu yorumu) Ben açıkçası Pacific ten daha şaşalı bir ilk bölüm beklerdim... İlk 30 dakika neredeyse hiçbirşey yoktu diyebilirim...

Önceki diziyi de aynı ekibin yaptığını biliyorum ama aynı adamlar yine bu kadar para yatırmışsalar boşa iş yapmamışlardır diye düşünüyorum...
    Pacific'in ilk bölümünün Band of Brothers'a nazaran yavan olduğu konusunda hemfikirim zaten...
    ama hani diyorum Pacific'den en azından 1-2 bölüm daha izleyelim, ondan sonra kıyas yaparsak daha sağlıklı olur, sonuçta dediğim gibi belki de Pacific de gereken etkiyi diğer bölümlere bırakmış olabilirler...

Zaten bende diyorumki kesin .ok güzel bölümler bizi bekliyor ondan şüphem yok...

@@@Sertaç

Bi git hacı ya.. Ağız tadıyla bir kavga çıkarttırmıyorsun. (şaka tabiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbar -- 16 Mart 2010; 19:40:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önceki diziyi de aynı ekibin yaptığını biliyorum ama aynı adamlar yine bu kadar para yatırmışsalar boşa iş yapmamışlardır diye düşünüyorum...
    Pacific'in ilk bölümünün Band of Brothers'a nazaran yavan olduğu konusunda hemfikirim zaten...
    ama hani diyorum Pacific'den en azından 1-2 bölüm daha izleyelim, ondan sonra kıyas yaparsak daha sağlıklı olur, sonuçta dediğim gibi belki de Pacific de gereken etkiyi diğer bölümlere bırakmış olabilirler...

Zaten bende diyorumki kesin .ok güzel bölümler bizi bekliyor ondan şüphem yok...

@@@Sertaç

Bi git hacı ya.. Ağız tadıyla bir kavga çıkarttırmıyorsun. (şaka tabiki)

Zaten hocam gör bak şu 1-2 bölümde de birşey çıkmasın daha neler söyleceğim neler,en ağır lafları hazırladım
    Sen bizi bu kadar beklentiye sok,heyecan yaptır sonra sükut-u hayal, olmaz öyle şey

Bi de ilk bölümü izlerken bana çoğu sahne çok tanıdık geldi, savaş filmlerine aşina olanlar bilir;

Saving Private Ryan
    Thin Red Line
    Windtalkers

gibi filmlerin karışımı gibi birşey olmuş 1.bölüm,
    yani birçok sahnesinde bu filmlerdeki birkaç sahne aklıma geldi...

Umarım ilerki bölümler biraz daha özgün olmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 16 Mart 2010; 21:03:37 >

• @@@Barlas

Hacı hayatımda izlediğim en iyi savaş sahnesi Band Of Brothers ın 2.bölümündeki top mevzilerinin ele geçirilidiği bölüm... Nefes almadan izlerim herzaman o kısmı... Aksiyon, taktik, mücadele, adrenalin kısaca herşey var...

Pacific te ise daha Japonlarla tam manasıyla karşılaşmadılar... Japonlar karşı saldırıya geçince çok güzel olacaktır dizi diye tahmin ediyorum...
  • quote:

@@@Barlas

Hacı hayatımda izlediğim en iyi savaş sahnesi Band Of Brothers ın 2.bölümündeki top mevzilerinin ele geçirilidiği bölüm... Nefes almadan izlerim herzaman o kısmı... Aksiyon, taktik, mücadele, adrenalin kısaca herşey var...

Pacific te ise daha Japonlarla tam manasıyla karşılaşmadılar... Japonlar karşı saldırıya geçince çok güzel olacaktır dizi diye tahmin ediyorum...

Dostum, cidden bahsettiğin sahneler acayip derecede etkiliydi, yanlış hatırlamıyorsam 30 dakikaya yakın aralıksız çatışma olmuştu ama ne çatışma!
    Sanki izleyici olarak çatışmanın biz de içindeyiz,insanın siper alıp kafasını eğesi geliyordu kurşunlardan sakınmak için
    Bombaların elden düşüp veya uzağa fırlatamayıp diplerinde patlaması...Hani anlatılmaz da yaşanır,izlenir öyle gerçekten...
    Bazı yapımlarda uzun çatışma sahnelerinde insan sıkılabiliyor ama bunda dediğin gibi bambaşka bir heyecan vardı.

Ben bir de Er Ryan'ı Kurtarmak filminin başındaki Normandiya Çıkarması bölümünde o denizde başlayıp karaya çıkışlarını hiç unutamıyorum...
    Bir dönemler Call of Duty II oyununu oynardım,birebir aynısı oyunda da vardı, hep aklımda yer etmiştir bu Normandiya olayı

Valla Pacific'te de muhakkak olmalı böyle şeyler,hepimizin malum beklentileri çok büyük...
    ki kesin olacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 16 Mart 2010; 21:38:11 >

• indiriyorum izleyeceğim bu gece
  • Bence fena değildi ilk bölüm
    , yeni bölümler geldikçe o havayı daha da verecektir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

quote:

Band Of Brothers ın ilk bölümü nere Pacific in ilk bölümü nere... 1 yıl bekledik neredeyse bu diziyi o yüzden beklenti yüksekti

ilk bölüm beklentimi karşılamaktan uzaktı... Dizinin ilk 30 dakikası zaten bomboştu desek yeridir... Arkadan kötü ve mantıksız bir çatışma sahnesi ve ilk bölümün sonu... Neyse artık haftaya toparlarlar inşallah... Daha taktiksel çatışmalar izleriz umarım... Birde baskın karakterlerde olur diye bekliyorum (Winters, Bull, Malarkey, Lipton, Perconte vs.)..

Ben band of brothersı film sanıyordum ama oda diziymiş.Oda 10 bölüm heralde.Ben nasıl izlemedim onu.Bende diyorum bunlar neden filmle diziyi bir tutuyorlar.Halbuki oda diziymiş..

Evet Band of brothers (kardeşler takımı) 10 bölümlük mini bir dizidir.

Az önce The Pacific 'ın ilk bölümünü izledim.Band of brothers daha iyiydi sanki.

Band of Brothersın 13 gblık Hdripini buldum..İndirellim bakalım...Normalde bu tarz şeyleri hiç kaçırmam ama denk gelmemişim demekki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kei$er$oZe -- 17 Mart 2010; 0:48:28 >

• quote:

Band of Brothersın 13 gblık Hdripini buldum..İndirellim bakalım...Normalde bu tarz şeyleri hiç kaçırmam ama denk gelmemiş demekki..

Her bölümü 1,5 GB olan Blu-ray Rip'inden mi bahsediyorsun?

Ben de daha önce DVDRip vardı arşivde, geçenlerde Blu-ray Rip'ini görünce indirdim, baktım görüntü müthiş,10 bölümü birden tekrar izledim, cidden özellikle bu diziyi bu kalitede izlemek gerekiyormuş, müthiş keyif aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 17 Mart 2010; 0:51:24 >
  • Evet PRoDJi nin Çift ses Blu-Ray ripi var ben de ondan indirmiştim görüntü çok iyi
  • quote:

quote:

Band of Brothersın 13 gblık Hdripini buldum..İndirellim bakalım...Normalde bu tarz şeyleri hiç kaçırmam ama denk gelmemiş demekki..

Her bölümü 1,5 GB olan Blu-ray Rip'inden mi bahsediyorsun?

Ben de daha önce DVDRip vardı arşivde, geçenlerde Blu-ray Rip'ini görünce indirdim, baktım görüntü müthiş,10 bölümü birden tekrar izledim, cidden özellikle bu diziyi bu kalitede izlemek gerekiyormuş, müthiş keyif aldım...

The Pacific (2010) | Mini-Dizi

The Pacific (2010) | Mini-Dizi

Kalitesi böyle..Bir bölümü ortalama 1.3 gb..

• Evet aynısı olmalı.

Yukarıda arkadaşın dediği gibi PRoDJi Dual versiyonuydu, cidden bu kalitede izlemek gerekiyor böyle dizileri...
  • Part Two - Basilone

• dayılar emmiler nasıl dizi
  • İlk bölüm idare ederdi, ama diziden umutluyum, gittikçe daha iyi olacaktır. Band of Brothers'ında ilk bölümü sakin geçmişti.
  • YAYIN TARİHLERİ

Episode 1: Guadalcanal/Leckie
    Original Air Date—14 March 2010

Episode 2: Basilone
    Original Air Date—21 March 2010

Episode 3: Melbourne
    Original Air Date—28 March 2010

Episode 4: Gloucester/Pavuvu/Banika
    Original Air Date—4 April 2010

Episode 5: Peleliu Landing
    Original Air Date—11 April 2010

Episode 6: Peleliu Airfield
    Original Air Date—18 April 2010

Episode 7: Peleliu Hills
    Original Air Date—25 April 2010

Episode 8: Iwo Jima
    Original Air Date—2 May 2010

Episode 9: Okinawa
    Original Air Date—9 May 2010

Episode 10: Home
    Original Air Date—16 May 2010
  • Eğer olayları tarihde olduğu gibi yansıtma niyetindeyseler ilk bölüm güzeldi. Ben sevdim açıkcası ilk bölümü kötü diyemem. Yani olmayan bir olayı da öyle böbürlene böbürlene anlatamazlardı. İleride elbet güzel savaş sahneleri olacaktır bekleyip görmek lazım.
  • İlk bölümü orta bir bölümdü
    Ne iyi ne kötüydü.
    120 Milyon dolarlık bir projede fragmanlarda gördüğümüz gibi çok daha iyi sahneler olacaktır.
  • Şimdi izledim ilk bölümü.O kadar fazla numarası yoktu ilk bölümde.
    Band Of Brothers izlemediğim için karşılaştırma yapamayacağım onuda indiririm ileride.

En iyi sahne japonun el bombasıyla 2 amerikalıyı temizlediği sahneydi.
    Son kalan japona acıdım biraz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.