Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kastore nickli çevirmenin alt yazısı çıktı.Ben eşekherifi beklicem.

http://www.turkcealtyazi.org/sub/251606/the-pacific.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

The Pacific - Part 3 "Melbourne" Promo

Dur hele yeğen. Bir izleyelim şu bölümü :) Az daha kassan 4 ve 5 i de eklicen

• quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

The Pacific - Part 3 "Melbourne" Promo

Dur hele yeğen. Bir izleyelim şu bölümü :) Az daha kassan 4 ve 5 i de eklicen

Cane® postları forum çapında ün yaptı adam vizyona girmeyen,fragmanı olmayan,başrolde kimin oynayacağı belli olmayan,iki üç sene sonra çıkıcak filmlerin konusunu açıyor.

• Dizi Bölümü :1x2
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.22.03
    Çeviri Miktarı : %99
    Son Güncelleme :22-03-2010 5:55:35
    Durumu : Aktif
    Not:1 küsür saat yaklaşık.

Bitmiş.
  • Çıktı.
  • İndirip hemen izleyekk.
  • Bu bölümde iyi olmazsa vazgeçicem artık
  • 1024 hız ile 720p indirmek işkence. Bu bölümü beğenmezsem ben de bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

1024 hız ile 720p indirmek işkence. Bu bölümü beğenmezsem ben de bırakırım.

Bölüm yarım kaldı Bende 1024 hızla 720p indirmeye çalışıyordum baktım olmuyor 350 mb lık sürümleri indirmeye başladım.Bir tek Lostu 720p indiriyorum.
  • 1024 olmaz zaten bu işler en üşük 2048 olması lazım , o bile yeri geldiğinde yetmeyebilir....
  • 4 kusur gb lik versiyonu var bir de 1080i
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Bu bölümde iyi olmazsa vazgeçicem artık

İlk bölüm itibariyle beni de sarmadı dostum. Eksik bişeyler var ama bu; efekt, harcanan para, kostüm vs.değil. Oradaki askerlerin ruh dünyasını yaşatmada başarısız gibi geldi bana. Yanında bir gecede onlarca arkadaşı ölmüş ilk defa çatışmaya girmiş bir askerin davranışları olamaz ertesi sabah gördüklerimiz.

Veya en basitinden korkudan sipere pısmış askere her taraftan mermilerin uçuştuğu bir ortamda önünden geçenler öyle uzun uzun bakmaz bakamaz.

Umarım anlatabilmişimdir.

• 200 Mlyon Dolar neyine harcamışlar bu dizinin ilk 2 bölüm itibari ile düşündüğüm tek şey bu oldu.
  • 2.bölümü izleyen arkadaşlar?

Genel görüş nasıl acaba? Herkesin yorumunu şahsen merak ediyorum...

Hani çok güzel,etkili bir bölümse dayanamayıp izleyeceğim
    eğer 1.bölümün havasında ise bölümleri biriktireceğim:)
  • İlk bölümden biraz daha iyiydi. Gerilimi yüksekti. Her bölüm bir diğerinden daha iyi olacak gibi.
  • Ben bu bölümüde hiç beğenmedim... 3-5 amerikan askeri ölüyor ama karşılığında yüzlerce Japon ölüyor... Japonlar gel beni öldür diye merminin önüne atlıyorlar sanki... Keklik gibi avlıyorlar hepsini... Hadi silahla vurmayı anladık yüzyüze teke tekte de yediler birsürü Japon'u... Adamlar 3 yaşında itibaren dövüş sporlarını öğrenmeye başlıyorlar, kılıç kullanıyorlar ama elin kıçı kırık 19 luk amerikalı bebesi 3-4 tane Japon'u teke tekte haklıyor... Yuh diyorum... Pearl Harbor demek ki amerikalılarda büyük bir kuyruk acısı yaratmış ve bunu dizilerle hafifletmeye çalışıyorlar...

Dizi ilk 2 bölüme bakılırsa BOB un yanından bile geçemez... Kötü bir bölümdü, umarım düzelir...
  • İlk bölüme göre aksiyon daha fazlaydı ama ben yine pek beğenmedim. Etkliyeci bir dizi değil.
  • 2.bölümü Hiç Beğenmedim dizi böyle gidese 200 milyon dolar çöpe gitmiş demektir.Almış birisi eline makinalıyı sürekli tarıyor başka birşey yok.Bence BOB un yanından bile geçemez.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.