Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk iki bölümü bugün izledim ve bence dizi oldukça güzel gidiyor. BOB'a göre biraz sönük kaldığı doğru ama zaten BOB gibi bir yapımda bir daha çekilemez.
  • 2.Bölümü şimdi izledim.İlk bölüme göre daha güzeldi.Band of Brothers indirdim ama pacific'ten daha güzelse pacific bittikten sonra izlesem daha iyi olacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

2.Bölümü şimdi izledim.İlk bölüme göre daha güzeldi.Band of Brothers indirdim ama pacific'ten daha güzelse pacific bittikten sonra izlesem daha iyi olacak heralde

Band of Brothers bence savaş-tarihi-drama türünün Er Ryan'ı Kurtarmak gibi bilumum tüm filmler dahil hepsinden iyi, en sağlam yapımı

Bir savaş filminde ne arıyorsanız hepsi mevcut...

Bence ilk önce hemen Band of Brothers'a başla derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 25 Mart 2010; 21:48:49 >

• İkinci bölümü izledim.
    Adamın biri almış eline ağır makinalı tara babam tara Japonlarda bakıyor öyle bir el bombası atar adam oraya demi
    Boşuna dememişler ''Gerizekalı Japon Askeri''
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

İkinci bölümü izledim.
    Adamın biri almış eline ağır makinalı tara babam tara Japonlarda bakıyor öyle bir el bombası atar adam oraya demi
    Boşuna dememişler ''Gerizekalı Japon Askeri''

filmdede espirisini yapmıslar

mal mal makinelinin önüne geliyorlar diye
  • belki cocukca olcak ama film izlerken o ölenleri sonra canlı yani makyaşlı halini görünce içim bi garip oldu iyiki ölmemişler dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendika başkanı -- 26 Mart 2010; 13:03:58 >
  • quote:

2.Bölümü şimdi izledim.İlk bölüme göre daha güzeldi.Band of Brothers indirdim ama pacific'ten daha güzelse pacific bittikten sonra izlesem daha iyi olacak heralde

Band of brothers'ı 720p den aşağı izleme
  • İlk 2 bölümden sonra 3. bölüm için pek bir meraklı bekleyiş yok. Oysa ilk bölüm için baya bir mesaj atılıyordu konuya.
  • ben beğendim açıkçası, diziden çok bir film gibi çekilmiş ve müthiş bir ekip var

HBO nun sitesinde 10 bölüm görünüyor ben bişe anlamadım neden 2 part çevrilmiş daha onlar yayınlanmadımı ?

edit: alttakini şimdi gördüm

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

YAYIN TARİHLERİ

Episode 1: Guadalcanal/Leckie
    Original Air Date—14 March 2010

Episode 2: Basilone
    Original Air Date—21 March 2010

Episode 3: Melbourne
    Original Air Date—28 March 2010

Episode 4: Gloucester/Pavuvu/Banika
    Original Air Date—4 April 2010

Episode 5: Peleliu Landing
    Original Air Date—11 April 2010

Episode 6: Peleliu Airfield
    Original Air Date—18 April 2010

Episode 7: Peleliu Hills
    Original Air Date—25 April 2010

Episode 8: Iwo Jima
    Original Air Date—2 May 2010

Episode 9: Okinawa
    Original Air Date—9 May 2010

Episode 10: Home
    Original Air Date—16 May 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 29 Mart 2010; 3:08:04 >

• Şimdi anladım niye Pacific beğenilmedi adamlar haklı. BoB ilk 2 bölüm uçuk resmen.

Ama bu da kötü değil kesinlikle bunun ortamı cidden çok hoşuma gitti. Makyajlar on numara, mekanı iyi hazılamışlar insan savaşta gibi hissediyor kendini.
  • Yorumları bekliyorum. Yine beğenilmezse hiç indirmem.
  • İlk iki bölümdeki savaş eksikliğinden yakınıp, diziyi beğenmeyen arkadaşlara diyorum ki, 3.bölümde sadece bir kez silah sesi duyuluyor. Yine de dizinin hâlâ gerçekleri yansıttığını ve bir belgesel tadında izlemeniz gerektiğini öneririm. Hadi bakalım.
  • 3.bölüm çıkmıştır.
  • "The Pacific"
    Dizi Bölümü :1x3
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.29.03
    Çeviri Miktarı : %20
    Son Güncelleme :29-03-2010 11:49:01
    Durumu : Aktif
    Not:akşama doğru.
  • 3 dakika önce Güncellendi

"The Pacific"
    Dizi Bölümü :1x3
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.29.03
    Çeviri Miktarı : --------- %45
    Son Güncelleme :29-03-2010 12:54:54
    Durumu : Aktif
    Not:akşama doğru.
  • Muhteşem bir diziye benziyor biraz önce cnbc-e'de gördüm.İzlemem gerek
  • dizi zaten siyasi ideoloji ve gösel kalite için için çekilmiş, filmerde giremedikleri detaylara girmek için yapılmış konuyu bildiğimiz için beğenmiyorsunuz aslında yada lost gibi beyin fırtınaları yaratmasını bekliyorsunuz, ondan olabilir ama bencede görsellik A dan Z ye 10 numara özellikle makyaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 29 Mart 2010; 13:40:05 >
  • Herhalde pek beğenen olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 29 Mart 2010; 13:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeysteBirVidyo

quote:

Band of brothers'ı 720p den aşağı izleme

zamunda ağamızda 720'lik ViSiON sürümü sunuldu geçtiğimiz günlerde.

2. bölümde kendimi ilk kez savaş içerisinde hissettim. Taktikleri vs, resmen yaşadım. Özellikle sonu hoşuma gitti. Zevkle izlemeye devam edeceğiz.

• izleyen varmı 3. bolumu.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.