Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 bölümü de indirdim izlemedim. yorumlar da baya kötü.
  • Az önce 2.bölümü izledim.1.bölüme göre daha iyiydi ama hala 200 milyon dolarlık birşey göremedim.
  • Bu bölümlerin tırt olması muhtemelen ilerideki bölümlerden Iwo Jima, Saipan ve Okinawa gibi daha dehşet savaşların olmasıdır diye tahmin ediyorum.
  • CNBC-e yakında başlıyor , indirmiyenlere duyrulur....
  • Güzel bir bölümdü, şahsen daha güzel olmasını bekliyordum.
  • Ne tırtı bölüm harikaydı özellikle sonlara doğru verdiler ateşi verdiler ateşi. Of o taramalı tüfek sahnesinde kendimden geçtim resmen. Peşpeşe gelip yığılmaları falan harika be. Özellikle kanlar vaaaay dedirtiyor insana.
  • quote:

Ne tırtı bölüm harikaydı özellikle sonlara doğru verdiler ateşi verdiler ateşi. Of o taramalı tüfek sahnesinde kendimden geçtim resmen. Peşpeşe gelip yığılmaları falan harika be. Özellikle kanlar vaaaay dedirtiyor insana.

BOB izlemedin heralde
  • 2 yi indirdim bu gece izliycem
  • Güzel bir diziye benziyor, bi aksilik olmaz ise bu hafta başlıcam
  • Belki beklentiler büyük olduğundan beğenilmiyor.
  • bob, spielberg, ww2 hayranı biri olarak

2. bolumu beğenmedim.. 1 bolum hani dedik ilk bolum falan ama o 2. boum nedir oyle ya sadece tarayarak bir tabur asker oldurulurmu ya inş ilerleyen bolumlerde adam gibi stratejik savaş sahneleri goruruz
  • 2. bölümü izledim fena değildi, en azından ilk bölüme göre daha güzeldi fakat Band of Brothers' taki gibi beklentiye girmemek lazım, ilk 2 bölümlük durum onu gösteriyor.
  • 2.Bölüm de bende maalesef pek olumlu bir etki bırakmadı. Bir film veya dizi izledikten sonra duygularımı iç dünyamı şöyle bir yoklarım. Bunda bölüm bitti. Sanki izledim mi izlemedim mi belli değil. Hiç bir kalıcı his bırakamamış. Saman gibi...
  • Ya şu altyazılar neden gözükmüyor divx player'da pc den kontrol edince gözüküyor?
  • Dizi daha yeni başladı. CNBC-e hemen ilgilenmiş. ve reklamlara da başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grrdn

2. bölümü izledim fena değildi, en azından ilk bölüme göre daha güzeldi fakat Band of Brothers' taki gibi beklentiye girmemek lazım, ilk 2 bölümlük durum onu gösteriyor.

Niye girmeyelim ki... Hatta BOB dan daha fazla beklentiye girmek hepimizin hakkı çünkü diziyi yapan ekip aynı ve dizinin bütçesi BOB'dan daha fazla...

@@@qRueL

Acilen BOB'ı izle o zaman... Makinalı tüfekle keklik gibi Japon avlamanın neresini beğendin çözemedim. Ne bir taktik ne bir strateji var sadece ateş ediyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

2.Bölüm de bende maalesef pek olumlu bir etki bırakmadı. Bir film veya dizi izledikten sonra duygularımı iç dünyamı şöyle bir yoklarım. Bunda bölüm bitti. Sanki izledim mi izlemedim mi belli değil. Hiç bir kalıcı his bırakamamış. Saman gibi...

Ben hala umutluyum.Böyle bir ekipten kötü bir yapım çıkmaz.İLeriki bölümler daha iyi olacaktır.
  • savaş sahneleri hem çok kısa sürdü hemde karanlık bir ortamda ayrıntıları seçemeyerek izledik,birebir savaş yansıtılıyor tamam kabul ama japonlarda bu kadar salak değildi,japonlarında üzerinde biraz durulması gerekli,silahları,techizatları,üniformaları vs daha 8 bölüm var sanırım 5-6-7-8.bölümlerde dananın kuyruğu kopacak bekleyelim.
  • Geçen gün iki bölümü birden izledim. Üstüne Pearl Harbour, üstüne İwo Jima'dan Mektuplar'ı... Sonra birkaç saat Pasifik Savaşları hakkında bilgi edindim.
    Japon askerleri resmen 1. Dünya Savaşı tarzında (toptan dal) bir tutum sergilemiş. Bu da söylediğiniz gibi "keklik avı"na dönüştürmüş olayı.
    Ya adamların samuraylığına falan saygımız var da "Tüfeng icad oldu, mertlik bozuldu" be kardeşim. Öyle meydan muharebesi gibi dalma.
    Tabi sonradan akılları başlarına gelecek kurnaz taktikler uygulayıp kendilerine göre sayıca çok üstün Yankilere ağır kayıplar verdirecekler. Ama biraz geç kalmış olacaklar.
    Japon donanmasının 2. Dünya Savaşında hiçbir gemisinde Radar olmadığını bu nedenle ABD uçak gemilerinden kalkan uçakların onları harab ettiğini biliyor muydunuz? İroniye bakın ki o zaman bir radarı yapamayan Japonlar şimdi teknoloji devi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 24 Mart 2010; 23:06:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kuşburnu

Belki beklentiler büyük olduğundan beğenilmiyor.

Yapılan reklamlar, diziye harcanan paranın miktarı, yapımcısı, yönetmeni, konusunu falan duyunca insanlar ister istemez bir beklenti içine giriyor. Çıkan 2 bölümün beklentileri karşıladığını söylemek zor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.