Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasmayın , çok muhteşem bi dizi işte...

daha ilk bölümden ana-bacı savaş beklemiyorsunuzdur inş. ki kardesler takımının ilk serisindede öleydi
  • Neyini beğenmediniz acaba?

İlk bölümü izledim, 2.yi birazdan izleyeceğim.
  • dizi kaliteli fakat bu kalite sadece dönemin çok iyi yansıtılmasından geliyor senaryo birşey ifade etmiyor ama 200milyon harcamışlarsa ilerde düzelir diyorum ondan izlemeye devam
    3. bölümde Türklere laf ediyorlar deli oldum ya................................

• quote:

Orijinalden alıntı: sendika başkanı

kasmayın , çok muhteşem bi dizi işte...

daha ilk bölümden ana-bacı savaş beklemiyorsunuzdur inş. ki kardesler takımının ilk serisindede öleydi

Sen Kardeşler Takımını izlediğine eminmisin..?? Şu yazdığın mesaja bakarsak bence izlememişsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Biz iyi bir bölüm beklerken büyük ihtimalle dizi bitecek , Band Of Brothers çitayı yükseltti ama bu yapım gerçekten şu ana kadar kötü ,
    Imdb benim için bir anlam ifade etmiyor lakin bırakın puanı listelerinde olmayan kült yapımlar var...

bu band of brofhers 10 bölüm olarak yayınlanmış bir belgesel film değilmiydi? yoksa yeni bir dizimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

Biz iyi bir bölüm beklerken büyük ihtimalle dizi bitecek , Band Of Brothers çitayı yükseltti ama bu yapım gerçekten şu ana kadar kötü ,
    Imdb benim için bir anlam ifade etmiyor lakin bırakın puanı listelerinde olmayan kült yapımlar var...

bu band of brofhers 10 bölüm olarak yayınlanmış bir belgesel film değilmiydi? yoksa yeni bir dizimi ?

http://www.imdb.com/title/tt0185906/

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: sendika başkanı

kasmayın , çok muhteşem bi dizi işte...

Sen Kardeşler Takımını izlediğine eminmisin..?? Şu yazdığın mesaja bakarsak bence izlememişsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

dizi kaliteli fakat bu kalite sadece dönemin çok iyi yansıtılmasından geliyor senaryo birşey ifade etmiyor ama 200milyon harcamışlarsa ilerde düzelir diyorum ondan izlemeye devam
    3. bölümde Türklere laf ediyorlar deli oldum ya................................

Türklere ne diyorlar merak ettim?

• quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN
    Türklere ne diyorlar merak ettim?

Guadalcanal'dan dönen askerleri Melbourn'e götürülüyorlar, orda bir asker yunan bir kızla tanışıyor.Masada kızın ailesiyle yemek yerken asker aileye Melbourn'e nasıl geldiklerini soruyor...Sonrası altyazıda anlatıyor.

Kadın : Hayır, hayır, ben
    Kadın :eski kıtadan geliyorum.
    Kadın :İzmir.
    Asker :Türkler tarafından alınmıştı, değil mi?
    Kadın :Biliyor musun?
    Asker :Çok okurum.
    Kadın :Türkler 1922'de
    Kadın :girip yakıp yıktılar!
    Kadın :Her şey gitti!
    Kadın :Hayatta kaldıysan
    Kadın :annem ve benim gibi kaçardın.
    Kadın :Ama biz rıhtıma kadar gidebildik.
    Kadın :Sonra bir gemiye yüzdük.
    Kadın :Kaptan bizi gemisine aldı
    Kadın :ve Pire'ye kadar götürdü.
    Kadın :Hayatlarımızı kurtardı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lorenzo Von Matterhorn -- 30 Mart 2010; 0:24:10 >

• Son 3 bölüme göre bence tam bir hayal kırıklığı.
  • "Türkler 1922'de girip yakıp yıktılar!" dan başka bir şey denilmiyor aslında. Gereksiz abartılıyor bir Türk lafı geçti diye. Anlatılanların yalan olmadığını biliyor muyuz, sağlam temellere dayandırabilir miyiz? İlkokul Tarih kitaplarında İzmir'de Yunanları deniz döktük yazar sadece. Detay var mıdır, yürüyerek gittik, biz ilerledikçe onlar denize kendi iradeleriyle mi atladılar. Yoksa kaçtılar mı? Lütfen, biraz daha objektif bakın şu olaylara. Biz Yunanların arkasından nasıl konuşuyorsak, onlar da böyle konuşuyorlar doğal olarak. İzmir bizimdi veya onlarındı meselesi değil bu, o sahnede bir Türk olsaydı, Yunanlara söverdi, bu kadar basit yani. Sonuç olarak ne oldu; bunu izleyen milyonlar için Türkiye kötü bir yer olmaya devam etti. O kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: marantz

quote:

10 Bölüm kısmı doğru geri kalan bilgin yanlış.. BOB 10 bölümlük mini dizidir... Belgesel değildir... ABD nin 2.Dünya savaşına dahil olmasından sonra Normandiya çıkartmasından itibaren savaşın sonuna kadar 101.Hava İndirme Tümenine bağlı Easy Bölüğünün maceralarını anlatan bir Savaş Dizisidir...

• ilk iki bölümü az önce hd izledim. bence gayet başarılı bir yapım olmuş.
  • Adamların kaç yıllık tarihi var müthiş bi şekilde yaşatıyorlar. Biz daha ermeni soykırımını ,olmamış birşeyi, anlatamıyoruz.
  • İzmir zaten Türkiye'nin bir parçasıydı. Aptallık değil de nedir? Ben bu saatten sonra bu diziyi izlemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esekherif

"Türkler 1922'de girip yakıp yıktılar!" dan başka bir şey denilmiyor aslında. Gereksiz abartılıyor bir Türk lafı geçti diye. Anlatılanların yalan olmadığını biliyor muyuz, sağlam temellere dayandırabilir miyiz? İlkokul Tarih kitaplarında İzmir'de Yunanları deniz döktük yazar sadece. Detay var mıdır, yürüyerek gittik, biz ilerledikçe onlar denize kendi iradeleriyle mi atladılar. Yoksa kaçtılar mı? Lütfen, biraz daha objektif bakın şu olaylara. Biz Yunanların arkasından nasıl konuşuyorsak, onlar da böyle konuşuyorlar doğal olarak. İzmir bizimdi veya onlarındı meselesi değil bu, o sahnede bir Türk olsaydı, Yunanlara söverdi, bu kadar basit yani. Sonuç olarak ne oldu; bunu izleyen milyonlar için Türkiye kötü bir yer olmaya devam etti. O kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum şahsen.

bu olay tam tersidir yunanlılar izmir e gelip türk halkını zalimce katletmiştir kadınlar çocuklar hamile kadınlar herkesi bunla ilgili bi çok rapor ve fotoğraf var en önemlisi tabi amiral bristol raporudur.diziyi izlemedim tam muhabbeti bilmiyorum ama "Anlatılanların yalan olmadığını biliyor muyuz, sağlam temellere dayandırabilir miyiz?"bu cümleden dolayı buraya bişiler yazma gereği duydum umarım yanlış bişey anlamazsın yazdıklarımdan.ayrıca binlerce yıllık bu şanlı tarihimizi anlatacak bir film yada başka bişey yapmadıysak bu bizim suçumuzdur yani...

• quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

İzmir zaten Türkiye'nin bir parçasıydı. Aptallık değil de nedir? Ben bu saatten sonra bu diziyi izlemiyorum.

İzmir 1.Dünya savaşında Osmanlı toprağıydı.. Fakat İzmir'de ki Rum nüfusu herzaman için Türk nüfusuyla aşağı yukarı aynı olmuştur savaştan önce... Daha sonra İzmir'in Yunanlılar tarafından işgalinden sonra Rum nüfusu daha da artmıştır... Dizide bahsedilen olay Büyük Taarruz sırasında Türk ordusunun İzmir'e girmesinden sonra Rum nüfusunun %90 ının şehri terketmesi olayıdır... Yani teknik olarak söylenende yanlış birşey yok... Bulgaristanda ki, Yunanistanda ki Türklerin İstanbul ve Anadolu'ya kaçmasıyla aynı şeyden bahsediyoruz....

• "Kadın :Türkler 1922'de
    Kadın :girip yakıp yıktılar!
    Kadın :Her şey gitti!"

Topraklar (İzmir) zaten bizimdi, dolayısıyla bizim girip yakıp yıkmamız mümkün değil.
    İkincisi biz İzmire girerken geri çekilen yunan ordusunun izmiri yaktığını herkes biliyor.
    Üçüncüsü kaçmaları normaldi, çünkü yunanlılar Ege'den topraklarımıza girerken yüzyıllarca huzur içinde yaşayabildikleri Osmanlı Halkını bir anda silip attılar. Komşularına, arkadaşlarına düşman oluverdiler yarını düşünmeden. Ben olsam bende korkar kaçardım.
    Dördüncüsü eşekherifin de söylediği gibi herkes olaylara kendi durduğu yerden bakar, gördüğü şekilde konuşur.

Bu konuşmanın da bizim İsraille olan ilişkilerimiz ve Steven Spielberg'ün yahudi asıllı Amerikalı olmasıyla ilgili olmadığını düşünmüyorum değil. (nasıl komplo teorisi ama )

Son olarak Donanma askerlerinin avustralya'daki gönül ilişkilerini vs. izlerken, Steven ve Tom paraları sayar. Daha dizi başlamadan kafamızda yarattığımız BoB tarzı büyük hayaller Pasifik adalarında kaybolup gider (gibi görünüyor ama hala umut var içimde).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 30 Mart 2010; 1:42:01 >

• arkadaşlar onu bunu bırakında 3. bölümdeki hatunlar huri gibi allah hiç hatun yüzü görmeyenlere sabır versin, acaba onlardan olsak ne olurdu? aklımızımı yitirirdik acaba

şaka maka yunanlı kız ve özellikle sarışın elemanın hatunu çok güzeldi helal olsun

gelelim esas konuya

yunanlılar konusu

yunanlı aile gayet samimi, yemekler içkiler misafir perverlik bunlar doğal eyvallah ama kızlarını düzeceğini bile bile buna nasıl göz yumuyorlar orasını anlamıyorum, işte biz böyle olmadığımız için orada kötü türkler olarak lanse ediliyoruz haksızmıyım?

hem dine bağlılar kilise tanrı ağızlarından düşümüyor ama eve erkek alıp birde buna seviniyorlar. kızlarının ilişkiye girmesi hoşlarına gidiyor bide elemana dertlerini döküyorlar herşeylerini paylaşıyorlar, kıscasıi kızlarını bile...

helal olsun diyorum şu genişliğe bak anlamadım gitti tabi bide dizide avusturalyalı muhafazakar aile var ama sonuçta ateşle barut yine yan yana geliyor..

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 30 Mart 2010; 2:57:44 >

• Abi fragmanını izledim düşen uçaklar kopan bacaklar mermiler havada uçuşuyo, efektler çook çok iyiydi. yani ilk 3 bölümde hiçbir savaş sahnesi olmadı sadece muhabbetmi ediyolar diyorsunuz??? İzleyeceğim bi diziyi bu yüzden izlemedim henüz
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.