Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Savaş filmi beklerken softcore çıktı. Tom Hanks'in karısının yüzünden bir de yunan aileyi izlemiş olduk.Türklerden bide bahsedilmiş.Yahu pasifik savaşında bunların işi ne hiç aklıma gelmezdi.10 bölümlük mini bir dizide bunların işi ne.%100 eminim Tom Hanks yüzünden.Karısı yüzünden zaten amerikadaki bütün yunan etkinliklerine katılıyormuş.Başka bir izahı yok.
    Dizi ağır gidiyor son bölüm çok yavandı.
  • 2. bölüm sadece tarayarak bitti
    3. bolumde sadece sevişme üzerine kuruluymuş..

band of brothers nerde bu nerde ya.. umarım ileriki bolumleri bu yavanlıkta geçmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

arkadaşlar onu bunu bırakında 3. bölümdeki hatunlar huri gibi allah hiç hatun yüzü görmeyenlere sabır versin, acaba onlardan olsak ne olurdu? aklımızımı yitirirdik acaba

şaka maka yunanlı kız ve özellikle sarışın elemanın hatunu çok güzeldi helal olsun

gelelim esas konuya

yunanlılar konusu

yunanlı aile gayet samimi, yemekler içkiler misafir perverlik bunlar doğal eyvallah ama kızlarını düzeceğini bile bile buna nasıl göz yumuyorlar orasını anlamıyorum, işte biz böyle olmadığımız için orada kötü türkler olarak lanse ediliyoruz haksızmıyım?

hem dine bağlılar kilise tanrı ağızlarından düşümüyor ama eve erkek alıp birde buna seviniyorlar. kızlarının ilişkiye girmesi hoşlarına gidiyor bide elemana dertlerini döküyorlar herşeylerini paylaşıyorlar, kıscasıi kızlarını bile...

helal olsun diyorum şu genişliğe bak anlamadım gitti tabi bide dizide avusturalyalı muhafazakar aile var ama sonuçta ateşle barut yine yan yana geliyor..

edit : imla

tamamiyle katılmıyorum tanımadığın adam gelip evde senin kızını düzüp gitse bunları demessin ama

• dün aksam Band Of Brothers 3 bölümü izledim (hepsini iki keze izlemiştem zatende üçüncüye basladım) neyse carentan'ı aldıkları sahne ne muthıstı
  • 3.bölümü izledim.

Onları izmirden kovmuşuzda yakıp yıkmışızda ulan siz başta oraya nasıl gelip yerleştiniz bakalım.
    HBO'dan beklenen cinsellik bu bölümde geldi.
    3 bölüm oldu aksiyon ne ara başlayacak bilmiyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

3.bölümdeki tarihi rezaletten sonra yarısında kapatıp sildim.Bu dizi benim için bitmiştir.

Konu IMDB'de filmin sayfasına da taşınmış...

Ama orda bile adamlar hemen konuyu sözde Ermeni Soykırımı'na, işte Ermenileri katlettiniz'e falan getirmişler...

Dayanamayıp 2 çift laf da ben ettim, adamlar alakalı alakasız heryerde sistematik biçimde bu konuyu getiriyorlar Yunan'ı Ermeni'si birlik olarak...

Tom Hanks'in eşi Yunanlı imiş, sanırım Yunan lobisine yaranmak için böyle bir şey koydular diziye...

amaç "Barbar Türkler" profilini tekrardan canlandırıp,güçlendirmek...

ama Yunanlıların 1919 senesinde İzmir'de ne aradığını sorgulamaz bu Amerikalılar tabii ki

Tom Hanks'in esi Yunanlidir. Fakat asil ilginci Esi'nin annesi yunanli babasi Pomaktir. Esinin babasi bir cok dil biliyormus aralarinda Türkce'de varmis. Pomaklar bildiginiz gibi osmanli zamaninda müslümanlasmis slavlardir. Büyük ihtimal bu dizide yunanli ailenin yer almasi ve gecen dialoglar Tom Hanks'in esi yüzünden olmus olabilir. Wikipediya ya esinin biyografisine baktigimizda bu olay acikca belli oluyor ;

Wilson was born Margarita Ibrahimoff[1] in Los Angeles, California. Her father, a Muslim Bulgarian[2] who worked at a racetrack, was born in Greece; he later converted to Orthodoxy. Before immigrating to the U.S., he had lived in Bulgaria and Turkey;[3] her mother, Dorothy, was born and raised in an ethnic Greek village (Sotira) on the Albanian side of the border.[2][4] Wilson's family changed their surname from "Ibrahimoff" to "Wilson," which was a name of a local street in Southern California.

http://en.wikipedia.org/wiki/Rita_Wilson

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 31 Mart 2010; 14:30:39 >

• Bütçesi büyük ve beklentimin yüksek olduğu bir yapımdan vasat bir atmosfer görüyorum şuan en azından ilk üç bölüm öyleydi umarım fikirlerim değişir ilerki bölümlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 31 Mart 2010; 22:10:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

3.bölümü izledim.

Onları izmirden kovmuşuzda yakıp yıkmışızda ulan siz başta oraya nasıl gelip yerleştiniz bakalım.
    HBO'dan beklenen cinsellik bu bölümde geldi.
    3 bölüm oldu aksiyon ne ara başlayacak bilmiyorum ben

Hocam onlar bizden çok çok uzun zaman önce orda yaşıyorlardı... Yiğidi öldür ama hakkını da ver demiş atalarımız...

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bütçesi büyük ve beklentimin yüskek olduğu bir yapımdan vasat bir atmosfer görüyorum şuan en azından ilk üç bölüm öyleydi umarım fikirlerim değişir ilerki bölümlerde.

kesinlikle aynı duyguları hissediyoruz çıktıgı ilk gün zamundadan indirip izledim ve şuanda beklediğim atmosfer kesinlikle yok herkes diyor yok öyle savaş mı bekliyorsunuz bilnemne ytmam hadi gitgide açılsın zaten 10 bölümlük dizi 3 bölümü gitti hala vasat bir atmosfer var çok abartıyorsunuz yok muhteşem atmosfermişte bilnemneymişte 10 üzerinden 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 31 Mart 2010; 18:00:55 >
  • az önce Starda yunan olayıyla ilgili haber verdiler konu giderek büyüyor
  • Tabii ki büyüyecek. zira Türklerden dizide işgalci olarak sözediliyor. İzmir kimindi acaba? ve kim işgal etti? bu boşverilecek bir husus değil. Zira bu dizi dünya çapında izleniyor ve dünyaya da İzmir sanki Türkiye'nin bir parçası değilmiş de Türkler tarafından işgal edilmiş yakılıp yıkılmış izlenimi veriyor. Burada Türk ulusunun barbar konumuna getirildiğini de unutmamak gerek. Tabii bizler herşeyi daha iyi biliyoruz fakat bu günümüz global dünyasında bir anlam ifade etmez. Yakın zamanda Yunanlılar kalkıp da bugün nasıl sözde Ermeni Soykırımı belasıyla uğraşılıyorsa İzmir üzerinde hak iddia edip yasal süreçleri başlatıp, Türkiye'yi köşeye sıkıştırmayya kalkarlar.
  • Sıradan bir bölüm daha...Ana fikri sanki "Savaşma seviş..." üzerine kurulmuş gibiydi.

Yunanlı meselesine gelirsek, akılları varsa bizden önce kendileri protesto eder bu diziyi. Detaylarına fazla girmiyorum, marantz nikli arkadaş biraz değinmiş...
  • bugün star haber'dede yer aldı

amerika ermeni soykırımını onaylarken maddeler arasında İzmir'i Türklerin yaktığınıda kabul etmişler arkadaşlar. dizide olması çok normal.

Valla ne diyeyim. Nasıl bir kuyruk acısı varsa bu yabancıların artık
  • Band of brothers'ı ilk seyrettiğimde seyrettiğim onca savaş filminden daha büyük bir yapım olduğunu daha 1. bölümden anlamıştım. The pacific'in yapıldığının haberini gördüğümde havalara uçuyordum ilk 3 bölümü seyretmemle bu büyük bir hayal kırıklığına dönüştü. Beklentiler karşılanmadı! Tabiki ileriki bölümlerde ne olur bilemeyiz.

Yunanlı konusu ise;
    Arkadaşlar siz gerçek hayatta sözde soykırımlar kabul edilirken felan ne yapıyorsunuzki? Eğer tutarsız bir hükümet beceriksiz bir hükümet başta olursa ermeni soykırımı kabul edildiğinde amerikadaki elçini geri çekip daha sonra tükürdüğünü yalar biçimde amerikayı gezme planları yaparak! Elçiyi geriye yollamayı düşünen bir hükümet varken; siz amerikadaki yapılan bir filmi boykot etseniz protesto etseniz nolur? Haa Seyretmemelimiyiz? Bence yapıt olarak şuan seyredilcek bir şey yok ortada 200 bilmem kaç doların hakkını diğer bölümlerde düzgünce verirlerse bir yapıt olarak seyrederim. Yunanlı konusundada yorumlarım çok açık sen adamlar izmiri alırken yaktılar yıktılar demelerine sinirleniyorsun ama Türkiye devleti izmir'e gavur deyince sinirlenmiyorsun. Buda garip bu sözümde herkes için değildir. Sinirlenenler üstlerine lütfen alınmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 1 Nisan 2010; 17:02:04 >

• sabredin şu peleliu adalarına bir gelsinlerde

• şöyle bi sahne yokki dizide
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

şöyle bi sahne yokki dizide

Burda Winters ın askerleri tekme tokat ateşin üstüne göndermesine hastayım..

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

quote:

Orijinalden alıntı: LeanBack

şöyle bi sahne yokki dizide

Burda Winters ın askerleri tekme tokat ateşin üstüne göndermesine hastayım..

mal mal durmalarından iyidir

• Part 4 ü buldum sanırsam indiriyorum eğer 4. bölümse torrenti verebilirim.yalnız torrent biraz yavaş.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.