Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: s.cans

Part 4 ü buldum sanırsam indiriyorum eğer 4. bölümse torrenti verebilirim.yalnız torrent biraz yavaş.

dostum daha 4.bolum amerikada yayınlanmadı... yalandır o... indirme bosu bosuna...
  • yıllar once band of brothers'ı izlemiştim... 2001 yılıymıs... 9 yıl gecmiş walla...
    simdi pacific'i takip ederken tekrar band of brothers'ları bulayım dedim HD izliyim bide...
    ilk birkac bolumu izledim tekrar...

pacific ile band of brothers'in ilk 3 bolumlerini karsılastırırsanız... arada siyah ve beyaz kadar
    kalite farkı var bence... ...band of brothers'ı tek gecerim...
    ama umudum var pacific'ten 4. 5. bolumden sona bekleneni vericektir...
    birde band of brothers avrupada nazilerle haşır neşirdi... pacific'te ise japonlar vs.
    karizma farkı var... buda etkiliyo bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 2 Nisan 2010; 22:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

Valla ne diyeyim. Nasıl bir kuyruk acısı varsa bu yabancıların artık

Kıskançlık diyelim. Roma haricinde hiçbir imparatorluk 600 küsür sene neredeyse 3 kıtada hüküm sürmedi. Şimdiyse hazır basiretsiz bir yönetim varken ilk defa böylesine politik açıdan saldırıya geçtiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ReNoVaTiO]

quote:

Orijinalden alıntı: s.cans

Part 4 ü buldum sanırsam indiriyorum eğer 4. bölümse torrenti verebilirim.yalnız torrent biraz yavaş.

dostum daha 4.bolum amerikada yayınlanmadı... yalandır o... indirme bosu bosuna...

4 nısanda cıkıyor yenı bolum
  • anna torv "fringe dizisinden olivia" the pacific dizisinin 5. bölümünde olacakmış. (müstehcen sahnelerle birlikte)
  • quote:

anna torv "fringe dizisinden olivia" the pacific dizisinin 5. bölümünde olacakmış. (müstehcen sahnelerle birlikte)

dizi iyice Softcore yolunda ilerliyor o zaman...

arkadaş savaşın ortasında bile bu kadar sex varsa cidden Amerikalı olarak doğmak varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 3 Nisan 2010; 0:54:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

anna torv "fringe dizisinden olivia" the pacific dizisinin 5. bölümünde olacakmış. (müstehcen sahnelerle birlikte)

dizi iyice Softcore yolunda ilerliyor o zaman...

arkadaş savaşın ortasında bile bu kadar sex varsa cidden Amerikalı olarak doğmak varmış

valla spartacus gibi bir dizinin yanında bu sahneler öpüşmek hatta el ele tutuşmak gibi kalıyor

• O diziyi izlemedim, o yüzden birşey diyemeyeceğim
    keza daha The Pacific'in de 2. ve 3. bölümlerini izlemedim, başlıktaki yorumları takip ediyoruz şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

O diziyi izlemedim, o yüzden birşey diyemeyeceğim
    keza daha The Pacific'in de 2. ve 3. bölümlerini izlemedim, başlıktaki yorumları takip ediyoruz şimdilik

2. bölümde bir şey yok, ne varsa 3 te var, hele o kız

• Her bölüm " bu sefer beklediğimizi alıcaz" diyoruz. Bakalım Yarınki bölüm nasıl olacak. Ben ümitliyim
  • Pelelui adaları diyorum başkada bişey demiyorum
  • Bugün "Letters from iwo jima" adlı Amerikan yapımı (Yönetmeni: Clint Eastwood) seyrettim. Pasifik okyanusundaki adalarda meydana gelmiş bu savaşa Japonların gözünden bakmaya çalışmış bir yapım. Ben oldukça başarılı buldum.

The Pacific dizisinin yanında bu filmi de izlemenizi tavsiye ederim.
  • ya arkadaşlar pasific dizisiyle alakalı değil ama aranızda belki bilen vardır,aşağıdaki 1945A adlı yapım filmmi yoksa tv dizisimi sci-fi kanalı ibaresi koymuşlarda?

• Anlayabildiğim kadarıyla 5 dakikalık amatör bir çalışma. Tabii amatör dediğime bakma yapılan iş olarak bakıldığında çoğu profesyonel çalışmaya beş basar. 2000 dolardan aza maletmiş...

Yönetmenin web sayfası:
    http://www.ryannagata.com/
  • 4.bölüm raflardaki yerini aldı...

Altyazısına ise eşekherif öğleden sonra başlayacakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 5 Nisan 2010; 9:17:39 >
  • The.Pacific.Pt.IV.HDTV.XviD-NoTV
  • Listeye aldık bakalım bu bölüm güzel olsa.
  • seed düşük leech çok yüksek. 720p sürümü için. şu anda 150kbla mamundadan iniyor. ama altyazı yok. belki akşama çıkar

edit:torrent çok yavaş olduğu için parit premiumla indrmeye başladım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbuzik -- 5 Nisan 2010; 12:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Anlayabildiğim kadarıyla 5 dakikalık amatör bir çalışma. Tabii amatör dediğime bakma yapılan iş olarak bakıldığında çoğu profesyonel çalışmaya beş basar. 2000 dolardan aza maletmiş...

Yönetmenin web sayfası:
    http://www.ryannagata.com/

sağol

• Altyazıya yeni başlanmış
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.