Şimdi Ara

The Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
5
Favori
12.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Katılıyorum hocam,yarıda bıraktım.

• The Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı

Oyun unutuldu 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt

Nerden buldunuz hocam?storeda hala yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Spottan aldım hocam oyun çıkalı bayağı zaman oldu ama store da yok şaka gibi 😐

platinlemeyi düşünüyorsanız oyunu güncellemeden oynayın hocam güncel versiyonunda 1 kupa buglı. bende dijital olduğu için mecbur yeni güncelleme bekliyorum

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    İlk boşlukta bitiricem hocam

Keşke almasaydın dostum 😑

• emretor23 kullanıcısına yanıt
    Neden o kadar mı kötü? 🤔

Bence evet.

• Oyunu bugün itibariyle bitirdim. Ben genelin aksine keyif alarak oynadım, tek sıkıntısı çok az oynanış elementi var, bir Supermassive oyunu için bile epey az oynanış kısımları. QTE eventleri yapmak çok kolay (ve diğer oyunlara oranla QTE sayısı çok az), diğer oynanışı belirleyen unsurları da tamamlaması bir o kadar kolay diğer Supermassive Games oyunlarına göre. Oyun çok kolay ve karakterleri öldürmek zor, bu da ister istemez oyundaki gerilim unsurunu sıfırlayan bir durum. Hikayesi bence fena değil, bir Until Dawn değil ama türü seviyorsanız açlığınızı kapatmanıza yardımcı olacak bir oyun olur. Türkçe olması da büyük bir avantaj oyunun, her ne kadar şu an ülkemizde dijital mağazada satılmasa da (sebebini hala anlayamadım) fırsat bulursanız şans verin derim arkadaşlar.

Puan verecek olsam 8/10 veririm kendi türü içinde değerlendirerek (Detroit'e 10/10 veririm öyle düşünün).

• inanılmaz derece sıkıcı ve ağır ilerleyen bir oyundu. bol bol kurgu ve senaryo hataları vardı. 9-10 saatlik süresi içinde hareketli ve heyecanlı geçen 30-40 dk. ya vardır ya yoktur.

hayatında ilk defa bu türü deneyimleyenlere biraz ilginç gelmiş olabilir ama bu oyun türünün en kötüsü olmuş.

tam bir zaman kaybı, until dawn'dan sonra tam bir hayal kırıklığı... rezalet.

2/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 17 Temmuz 2022; 19:54:23 >
  • Çeviridir :

Daha sert, daha hızlı QTE'ler için seçenek. Başarısız olmaktan korkma, güvenli oynayarak kaçırılan çok hikaye var

Orijinal İngilizce VO ile farklı dil altyazıları seçebilirsiniz.

The Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı
    The Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı2Ktwitter
    “Attention Hacketteers! #TheQuarry has been updated: 🔠 Option for harder, faster QTEs. Don't be afraid to fail, there's a lot of story missed by playing it safe 🗯 You can select different language subtitles with the original English VO”
    https://twitter.com/2K/status/1557056487645597696
  • Bizim store'a gelmedi mi hâlâ oyun?

• Geleli 2 hafta falan oldu hocam. Ama o kadar kötü yorum gördüm ki vazgeçtim almaktan :)

• Hocam bence almaktansa kiralayarak bir deneyebilirsin ;)

• The Quarry - Halloween Red Band Trailer | PS5 & PS4 Games

The Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazılıPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/en-us/games/the-quarry/ Watch #TheQuarry's NEW uncensored Red Band Trailer ...and treat yourself to something terrifying this Halloween. ☠ Claim The Quarry's '50s Throwback Character Outfits free for a limited time. If our calculations are correct, these '50s-themed character outfits are sure to knock your socks off! From 2K and Supermassive Games, The Quarry is AVAILABLE NOW! #ps5games #ps4games #ps4 #ps5 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=gBH5Zu9jwa0
  • +Hikaye ve gidişat fena değil.

+Oyunculuklar iyi.

Geri kalan herşey kötü.

Çok ama çok bayık bir oyundu.

Hatta oyun bile değildi.İnteraktif falan da hikaye.

Arada sırada çubuğu aşağı-yukarı indirdiğimiz bişeydi

Bana göre son 2 bölüm birazcık işin içindeydik.

Modlar da iyi gibi ama bir daha oynanacak şevki vermiyor.

Until Dawn'da daha fazla işin içindeydik.

Hatta bunun yanında Until Dawn başyapıt kalıyor .

• burocker86 kullanıcısına yanıt

Until Dawn Gerçekten Güzeldi ,Sony Olursa Bunların Başında Anca Sağlam 1 Şeyler OluyorThe Quarry | PS4 - PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazılı 

• Until Dawn‘ı da bitirmiş biri olarak bu oyunu da oynadım ve bitirdim. Ancak bana kalırsa vasatın üstü bir oyundu. Benim için 5,5/10 diyebilirim. Until Dawn bence daha iyi bir oyundu.
    Hikaye ağır başlıyor ve yine aynı şekilde ağır bir şekilde devam ediyor. Oyunun son yarım saatlik kısmında biraz daha hareketlilik gelse de genelde kurtarmıyor. Qte’lerin hepsi çok kolay olmuş. Yanlış bir zamanlama yapmanız imkansız. Oyunda gizem-gerilim-heyecan-merak duygusunu hiç hissedemeden oyun bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 12 Mart 2023; 15:3:46 >
  • Para verip aldığım en kötü oyundu. Para vermesem bırakırdım o derece çünkü inanılmaz sıkıcı bir oyun olmuş. Ben until dawn a hayran kalmıştım. Grafik olarak ta kimi yerde çok iyi kimi yerde çok kötü geldi bana. Garip bir oyun olmuş para verip alınmasını tavsiye etmem.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.