Şimdi Ara

The Rogue Prince of Persia Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Rogue Prince of Persia Türkçe Yama ve Kurulumu (Düzenlenmiş Makine Çevirisi)

Yama Bilgileri

Türkçe yama oyunun orijinal sürümü ile uyumludur.

Türkçe yama bütün platformlarda çalışır.

Türkçe Yama Düzenlenmiş makine(DeepL) çevirisidir.

Emeği Geçenler

VolkTyson

Kurulum

Aşağıda vermiş olduğumuz linkten indirdiğiniz Rar dosyasındaki Türkçe Yama exesini, oyunun kurulu olduğu ana dosya konumuna atarak, Türkçe yama exesini çalıştırın. Oyunun ana dosya konumunun seçili olduğunu kontrol ettikten sonra, hangi platformdan oynuyorsanız, o platformun yükle butonuna basarak yamayı yükleyebilirsiniz.

Yama Kaldırma

Yamayı kaldırmak için dosya konumundaki PrinceOfPersia_YamaKaldır.exe den yamayı kaldırabilirsiniz. 

NOT

NOT 1: Bizlere destek olmak, bizlerle daha hızlı iletişime geçebilmek, yama isteğinde bulunmak ve yamaların eski sürümlerine ulaşmak için Discord kanalımıza aşağıdaki linkten gelebilirsiniz.

NOT 2 : Windows defender veya virustotal'da karşınıza çıkan virüs uyarıları, setup programımızın bir lisansa sahip olmaması ve bu yüzden de virustotal'de bulunan antivirüs şirketlerinin ve defenderin altyapılarının bizim programı tanıyamayıp şüpheli program olarak etiketlemesinden kaynaklanıyor. Güvenmeyecek olanlar için ise programa herhangi bir şifreleme uygulamadık. Eğer isteyen yazılımcı olursa, kodları inceleyip herhangi bir risk teşkil edip etmediğini kontrol edebilir.

NOT 3: Türkçe yamayı yüklemeye çalışırken erişim reddedildi hatası alanların "Yönetici Olarak Başlatması" gerekiyor. Bunun nedeni ise var olan dosyayı değiştirmek için gerekli izine sahip olmamasıdır. Bu yüzden de yama dosyasını, var olan dosyanın üstüne yazmak için yönetici olarak başlatmanız gerekiyor.

NOT 4: Karşılaştığınız veya gördüğünüz hataları bizlere geri bildirebilirsiniz. Buradan veya discord üzerinden iletişime geçtiğiniz takdirde yama güncellenecektir.

LİNKLER

Türkçe Yama Link: https://www.mediafire.com/file/y2phja6e590l488/The+Rogue+Prince+Of+Persia+T%c3%bcrk%c3%a7e+Yama.rar/file

Discord Link: https://discord.com/invite/9zJe7ttAjS

Oyun İçi Görüntüler

Yönetim uyarınca gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

• Eline sağlık.

• Ethan-Winters kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar

• Teşekkür ederim:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emeğinize ve ellerinize sağlık üstat. Sağ olun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim arkadaşlar, iyi oyunlar The Rogue Prince of Persia Türkçe Yama 

• Dostum yama şuan çalışmıyor. Oyuna girdiğimde siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olur musun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrealtokk E kullanıcısına yanıt

Oyuna güncelleme gelmiş olabilir. Bakmadan bir şey diyemiyorum. Bayramdan sonra bakabilirim.

• :Çok sevinirim hocam bekliyorum :)

• Türkçe yama oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Tekrar indirip kurmanız gerekiyor. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz.

• yama çalışmıyor son sürüme güncelleyebilir misiniz siyah ekran'da kalıyor ve yüklenme ekranı var sadece

• chara9623 C kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkürler, kısa süre içerisinde bakmaya çalışırız.

• Türkçe yama oyunun son sürümüne güncellenmiştir. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Calypso çeviri olarak iyi oyunlar dileriz.

• Güncelleme şansınız varmı V0.7.0 da oyun açılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MegaDeLee M kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda güncelleriz

• türkçe yama ne zaman en son sürüme güncellenecektir? bir kaç aydır bekliyorum ve yeni güncelleme geldikten sonra bile bekledim ve gerçekten yamanın güncellenmesi lazım umarım güncellersiniz sevgilerle <3

• delusionchan D kullanıcısına yanıt

Yakın zamanda güncellemeye çalışırız.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Hocam ne zaman güncelleme gelir acaba .🙏

• ne zaman güncellenecek kaç haftadır beklemedeyim

• SinnerClown sitesi yamayı güncelledi .🙏

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.