Şimdi Ara

The Secret World (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
17.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun paralı olacak sanırım pre-order felen gördüm ama yanlışda biliyor olabilir 19 haziran olarak geçiyor açılış suan betada.
  • Paralı olacak ne yazık ki, keşke b2p olsaydı GW2 gibi, bu oyunu p2p ile şansı az. Gerçi daha oyun çıkmadan hayat boyu üyelik alan tipler olmuş O_o FunCom'un neyine güvenmişler anlamadım.

Daha düzgün PVP de görmedik (Londra'da duello alanı var ama 1-2 kişi arasında ve buglı) düzgün zindan görmedik. Başlangıç mekanı güzel olabilir ama Age of Conan'da bu şekildeydi.
    Tortage mükemmele yakın yapılmıştı ama yeni haritalara geçince oyun çakılıyordu direkt. Hatta 60-80 arası adam gibi quest yoktu ilk zamanlar. Yamyamların olduğu bir mağarayı farmlayarak kastıydık.
  •  The Secret World

The Secret World : Çıkış Tarihi Degişti

The Secret World un yapımcısı olan Funcom un yapmış olduğu son açıklamaya göre oyunun çıkış tarihi değişti.Oyunun yeni çıkış tarihi 3 Temmuz olarak duyuruldu,bunun yanı sıra yapılacak olan 2 tane Beta testinin tarihleri belli oldu.

Üçüncü beta haftası 15 - 17 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek,bu beta kapsamında Ulluminati ve Dragon un yanı sıra Templar sınıfında deneme imkanı bulabilecekler.Evvelki beta testlerinde kapalı olan Svage Coast adlı bir bölgeye ve Hell Raised adında birde zindana girme deneyimini yaşayabileceklerdir.

Dördüncü ve son beta haftası ise 22 - 24 Haziran günleri arasında gerçekleştirilecek olup,bu yapılacak olan son beta, oyunun PVP ağırlıklı öğeleri üzerinde duracak ve oyuncu geribildirimlerini kontrol edecek.Funcom ayrıca,Eldora adlı büyük bir PVP haritasın da ise 100 lerce oyuncunun katılabileceği ve oyuncuların birbirleri ile açık alanda savaşa bilecekleri bir ortamda sunmayı vaad ediyor.

Bu yapılacak olana açık alan savaşlarının başarısını ne kadar sağlıklı olur bilinmez,ancak Funcom un bundan evvel çıkardığı Age of Conan oyununda ki Kale Kuşatması ( 48vs48 ) nın hali düşünüldüğünde,pekte iç açıcı gözükmemektedir.Şayet 48 vs 48 kişinin bulunduğu bir alanda lag spike lardan geçilmez iken, 100 lerce kişinin bulunduğu bir haritada durum bu combat nasıl olur demekten de kendimizi alamıyoruz.

Bekleyelim görelim Funcom bunca zaman neler yapmış,yada şöyle sormak lazım değişen ne dir Funcom !

• Bu hafta sonu betası iniyor. İkinci hafta betasında sıkılmıştım ya bitiremedim sıkıntıdan. Bunda sıkılmam umarım. Hoş oyun çıkınca alacağımıda sanmıyorum aylık para ödemek bana ters geliyor. GW2 gibi olsa almayı düşünürdüm.
  • Valla görevler, hikayeler ve zindanlar güzel ama combatı çok çok sönük.

GW2 varken kolay kolay bakılmayacak yüzüne.
  • Türkiyede alabileceğimiz bir yer var mıdır?
  • Bende bir kaç beta key var ama süreliydi sanırım istek olursa yarın sürelerine bakar veririmm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • combat tıpkı dc universe gibi :D
  • Bu haftasonu betaya katılmak için 3 tane keyim var. İsteyen 3 kişiye yollayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlackie

Bu haftasonu betaya katılmak için 3 tane keyim var. İsteyen 3 kişiye yollayabilirim.

Hocam, kaldıysa ben bir tane alabilir miyim :)
  • ilk betalardan birinde oynama imkanı buldum. oyunun gerçek dünya ile olan uyumu süper(kıyafetler,saçlar,silahlar,araçlar). bunun yanında boss dinamikleri vasat durumdaydı. questler, quest dinamikleri çok iyi. animasyonlar iyi.
  • Devil's Pact guildi ile birlikte oynamak isteyen arkadaşlar aranan vasıflara sahipler ise oyun içinden QQAlarma, Asabi, Nochagoth ile iletişime geçebilirler.

Server: Daemon
    Faction: Dragon

Not: Başka serverlardan oyuncularda guilde(Cabal) girebiliyorlar ama Fusang için aynı serverda olmak gerekiyor. Sizin tercihiniz hangi serverda olmak ama iyi bir eğlence için Daemon serverında olmanızı öneriyoruz. Server "FULL" gözüksede zorlayınca char açılabiliniyor.

Recruit için aranan kriterler:
    - 22 yaş üstü veya 22 yaş üstü olgunluk seviyesine ulaşmış bir oyuncu olmak
    - Daha önce Massive PvP Contente sahip bir oyunda Endgame görmüş olmak ve Massive PvP tecrübesini edinmiş olmak. (Örnek: AoC, Warhammer, Daoc)
    - Takım oyunu içinde uyumlu, grupla birlikte hareket edebilecek bir oyun anlayaşına sahip olmak
    - Online süresi haftada en az 30 saat olabilmek
    - Prime time da her gün en az 2 saat online olabilmek
    - Oyun içi ve Vent kurallarına uymak
    - Ventrilo kullanmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Catalan

Devil's Pact guildi ile birlikte oynamak isteyen arkadaşlar aranan vasıflara sahipler ise oyun içinden QQAlarma, Asabi, Nochagoth ile iletişime geçebilirler.

Server: Daemon
    Faction: Dragon

Not: Başka serverlardan oyuncularda guilde(Cabal) girebiliyorlar ama Fusang için aynı serverda olmak gerekiyor. Sizin tercihiniz hangi serverda olmak ama iyi bir eğlence için Daemon serverında olmanızı öneriyoruz. Server "FULL" gözüksede zorlayınca char açılabiliniyor.

Recruit için aranan kriterler:
    - 22 yaş üstü veya 22 yaş üstü olgunluk seviyesine ulaşmış bir oyuncu olmak
    - Daha önce Massive PvP Contente sahip bir oyunda Endgame görmüş olmak ve Massive PvP tecrübesini edinmiş olmak. (Örnek: AoC, Warhammer, Daoc)
    - Takım oyunu içinde uyumlu, grupla birlikte hareket edebilecek bir oyun anlayaşına sahip olmak
    - Online süresi haftada en az 30 saat olabilmek
    - Prime time da her gün en az 2 saat online olabilmek
    - Oyun içi ve Vent kurallarına uymak
    - Ventrilo kullanmak

ben bu cabal olayını cozemedım tmm farklı serverda olsak bıle gırebılıyoruz da dıyelım templerız gırebılıomuyuz bu devil's pact e? Ben daemon serverında templerım mesela gırebılırmıyım? tek takılmaktan sıkıldım ınstance yapmak ıstıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slnt -- 26 Temmuz 2012; 15:21:29 >

• Farklı serverlardan girilebiliyor ama farklı factionlardan girilemiyor.
  • NM Dungeon farmı için farklı factionlarda karakteri olan arkadaşlarda, guilde giremeselerde bizle birlikte oynayabilirler.

Vent Adresi: zh.guildvent.net
    Port: 8430
    Şifre: - (yok)
    Kanal: The Secret World

Arkadaş listenize çekinmeden ekleyebilirsiniz: QQAlarma, Asabi

Guilde girmek isteyen Dragon tarafındaki oyuncularda aynı şekilde iletişime geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catalan

NM Dungeon farmı için farklı factionlarda karakteri olan arkadaşlarda, guilde giremeselerde bizle birlikte oynayabilirler.

Vent Adresi: zh.guildvent.net
    Port: 8430
    Şifre: - (yok)
    Kanal: The Secret World

Arkadaş listenize çekinmeden ekleyebilirsiniz: QQAlarma, Asabi

Guilde girmek isteyen Dragon tarafındaki oyuncularda aynı şekilde iletişime geçebilirler.

Merhabalar ben İlluminati factionundayım acaba orda bildiğiniz bir türk guildi varmı?
  • Benim bildiğim yok ama oyunu bizlerle birlikte oynamak için illa guildde olman gerekmiyor. Ekle bizi arkadaş listene
  • Oyunun aylık ücret ödemesi kalkıyor arkadaşlar, fiyatı da 30 dolara düşmüş sitesinde. Görevleri ve zindanları çok hoş olan bir oyun. Bir süreliğine denemek için bile alınabilir.

http://www.gamespot.com/news/secret-world-drops-subscription-fee-6401451

Oynayanlar varsa burada son durumu nasıl söyleyebilirler mi, beta da muazzam buglar vardı ve çoğu ne yazık ki oyun çıktığında da devam ediyordu. Eğer rahatsız edici olaylar kalmadıysa bu aralar almayı düşünüyorum. Sırf ana görev zincirini bitirmek istiyorum.

• Bana göre oyun bir süre sonra F2P olur. Zaten artık P2P oyunlar pek revaçta değil. Bu anlamda oyun üyelik sisteminin B2P olması doğru bir ticari karar olas da, yakında F2P olacağı kanaatindeyim.
  • aralda indirimi vardı 50 tlydi kaptım bende . acaba banada işler mi b2p ? daha aktif etmedim

Ayrıca betasında bulundum ve pvesi çok sevdiydim hikaye, ortam bazında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 13 Aralık 2012; 4:04:20 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.