Şimdi Ara

The Secret World (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
17.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Daemondayım ama dragon tarafında, ismim de "Nailfist" bu aralar pek giremiyorum gerçi. Anca 2. haritaya geçip biraz ilerledim. Wolf'un görevlerini yapıyorum şu an.

Oyun gerek canavar ve mekan tasarımları, gerek de görev içeriği olarak bomba. Yeni haritadaki demonları, golemleri hep inceledim bir süre dayak yiyip Tek kötü tarafı dövüş mekaniği biraz monoton geliyor ama atmosfer bu açığı kapatıyor yeterlice.

Bir de buglar olmasa... Funcom tam gaz... Geçen gece yere düştükten sonra kalkamadım, elemana inme indi kaldım öyle yatar pozisyonda. Unstuck komutu da çalışmadı oyuna çıktım giremedim anca ertesi gün çözüldü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Ben de Daemondayım ama dragon tarafında, ismim de "Nailfist" bu aralar pek giremiyorum gerçi. Anca 2. haritaya geçip biraz ilerledim. Wolf'un görevlerini yapıyorum şu an.

Oyun gerek canavar ve mekan tasarımları, gerek de görev içeriği olarak bomba. Yeni haritadaki demonları, golemleri hep inceledim bir süre dayak yiyip Tek kötü tarafı dövüş mekaniği biraz monoton geliyor ama atmosfer bu açığı kapatıyor yeterlice.

Bir de buglar olmasa... Funcom tam gaz... Geçen gece yere düştükten sonra kalkamadım, elemana inme indi kaldım öyle yatar pozisyonda. Unstuck komutu da çalışmadı oyuna çıktım giremedim anca ertesi gün çözüldü...

hocam bunda trial deneme sansımız varmi?

• Bildiğim kadarıyla yok trial, belki bazı hafta sonları açabilirler 2-3 günlük ama şu an için yok. Steam de %25-50 gibi bir indirimli versiyonu var yılbaşına özel yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Bildiğim kadarıyla yok trial, belki bazı hafta sonları açabilirler 2-3 günlük ama şu an için yok. Steam de %25-50 gibi bir indirimli versiyonu var yılbaşına özel yanlış hatırlamıyorsam.

$22.49 USD 5 ocaga kadar gecerli diyor fiyat uygun. bu oyunda item shop tarzi birşey varmıdır ? gene girince para ödemek zorunda bırakıyormu yani (biri 1 2 sayfa önce acılır fln yazmısta)
  • Item shop var ama çoğunlukla kozmetik eşyalar, petler, aksesuarlar ve ekstra karakter slotu tarzında olaylar var.Ve kısa süreli boostlar var ama oyun içi güç dengelerini değiştiren bir olay yok. Shopa bakmadan oyunumuzu oynayabiliriz.
  • quote:

Item shop var ama çoğunlukla kozmetik eşyalar, petler, aksesuarlar ve ekstra karakter slotu tarzında olaylar var.Ve kısa süreli boostlar var ama oyun içi güç dengelerini değiştiren bir olay yok. Shopa bakmadan oyunumuzu oynayabiliriz.

Teşekkürler Alınmaya degermi hocam sence?
  • Supernatural/Fringe tarzı dizileri seviyorsanız çok hoşunuza gidecektir. yukarıda yazdığım gibi görevler, mekanlar, ve yaratık tasarımları çok çok iyi. Zindan tarzı yerler de çok zevkli.
    sırf bir kerelik bütün görevleri bitirip görmek için bile alınır bence. Combatı biraz yavan ve sıkıcı gelebilir ve PvP kısmı çok üstün değil bana göre. Yakın zamanda çok GW2 oynadığım için olabilir :) Bazı yerlerde buglar hala mevcut (Funcom alemeti farikası...)
    23 dolar da pek bir şey değil, aylık ödeme de yok.

İlk zindanın bir videosunu koyayım hem savaş sistemi hem de zindanlar hakkında bilgilendirici olsun diye;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Aralık 2012; 15:22:08 >

• Ben pve den cabuk sıkılırım pvp si zevkli olmayan oyunlarda cok sarmıyor beni ortam vs cok güzel olasada. Pvp si hakkında biraz daha detaylı yorum yapabilirmisiniz
  • PvP çok oynamadım, genel olarak bir haritadaki belli noktaları ele geçirmek üzerine kurulu. Ele geçirdiğimiz noktalara göre server çapında bonus kazanıyor bizim taraf. Haritalar oldukça büyük (en azından benim oynadıklarım) ve 10-12 arası nokta var ele geçiriliebilen.
    2 defa girdim savaşa birinde 2-3 kişiydi bizim takım, illumunati çok kalabalıktı ezdi geçti bizi. Diğer seferde hiç Dragon görmedim, 3 tane AFK İllumunati gördüm haritada (beleş kill )

Uzun süredir oynayan birileri varsa daha detaylı ve oturaklı bilgi verebilir PvP hakkında.
  • oyunda guess key var galiba. o şekilde deneyebiliyorsunuz. PvPde işe yaklaşık 3 harita var. Bunlardan "Stonehedge" teamdeath match tarzında 3 faction ortayı ele geçirmeye çalışıyor. Diğer 2 sinde capture mmantığa dayalı . Ayrıca 1v1 yapabilceğiniz Fight Club mevcut.

Ek olarak önceki sayfalarda belirtildiği üzere open world pvp gelicek.

Daemon--> Peja
    Arcadia --> Leonthas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonthas -- 25 Aralık 2012; 16:09:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

oyunda guess key var galiba. o şekilde deneyebiliyorsunuz. PvPde işe yaklaşık 3 harita var. Bunlardan "Stonehedge" teamdeath match tarzında 3 faction ortayı ele geçirmeye çalışıyor. Diğer 2 sinde capture mmantığa dayalı . Ayrıca 1v1 yapabilceğiniz Fight Club mevcut.

Daemon--> Peja
    Arcadia --> Leonthas

@siberarmi eyw hocam.

@ Rochas Delores dostum su annual bi anlatabilirmisin nasil yapcaz fiyati suan uygun bi 10 15dk bakinip almak istiyorumda
  • Pvp yapmadım pek bilmiyorum ama diyeceğim şuki eğer bu oyunu beraber oynamak istersek kücük bir cabal kurabiliriz tabi önce faction ı belirlememiz gerekiyor ve serveri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Pvp yapmadım pek bilmiyorum ama diyeceğim şuki eğer bu oyunu beraber oynamak istersek kücük bir cabal kurabiliriz tabi önce faction ı belirlememiz gerekiyor ve serveri...

Türkce olarak hiç ırklar classlar falan vs hiçbir kaynak yokmudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Pvp yapmadım pek bilmiyorum ama diyeceğim şuki eğer bu oyunu beraber oynamak istersek kücük bir cabal kurabiliriz tabi önce faction ı belirlememiz gerekiyor ve serveri...

Türkce olarak hiç ırklar classlar falan vs hiçbir kaynak yokmudur ?

Class yada ırk yok tek ırk insan insanları birbirinden ayıran faction lar var bunlarda tampler, illuminati ve dragon düşmanlarsa zombi ler, cehennemden gelen zebaniler falan. daha ayrıntılı bilgi için aşşağıdaki linke tıklayın...

http://forum.donanimhaber.com/m_64203629/tm.htm

• quote:

quote:

oyunda guess key var galiba. o şekilde deneyebiliyorsunuz. PvPde işe yaklaşık 3 harita var. Bunlardan "Stonehedge" teamdeath match tarzında 3 faction ortayı ele geçirmeye çalışıyor. Diğer 2 sinde capture mmantığa dayalı . Ayrıca 1v1 yapabilceğiniz Fight Club mevcut.

Daemon--> Peja
    Arcadia --> Leonthas

@siberarmi eyw hocam.

@ Rochas Delores dostum su annual bi anlatabilirmisin nasil yapcaz fiyati suan uygun bi 10 15dk bakinip almak istiyorumda

1 günlük trial var. eğer indirirseniz göndereyim size .

• quote:

quote:

quote:

Daemon--> Peja
    Arcadia --> Leonthas

@siberarmi eyw hocam.

1 günlük trial var. eğer indirirseniz göndereyim size .

bu gece başlatirim indirmeyi teşekkurler

• Burdakilerin gazina gelerek oyunu indirmis bulunmaktayim En cok Tyrk hangi server ve hangi tarafta?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senātus

Burdakilerin gazina gelerek oyunu indirmis bulunmaktayim En cok Tyrk hangi server ve hangi tarafta?

cok türk varmı bilmiyom ama daemonda biz 3 kişiyiz şimdilik başlarsan, sonofjohn ve crowhunter benim charlar...
  • Dün oynadım beni pek sarmadı oyun.Bekledigimden farklı cıktı
  • Arkadaşlar Arcadia serverında oynayanlar ekleyebilirler 'Klmor'.Her ne kadar final dönemim olduğu için pek zaman ayıramasamda yardıma ihtiyacı olanlara yardım edebilirim.Veya QL10 üstü olup Elite dungeon yapmak isteyenler olursa takılabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.