Şimdi Ara

The Secret World (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
17.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: choosertr

Trailer daveti olan var mi ??

denemek istiyorum.

göndrdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

quote:

Orijinalden alıntı: choosertr

Trailer daveti olan var mi ??

denemek istiyorum.

göndrdim

Teşekkürler
  • Oyun b2p olmuş sanırım... Guild Wars 2 hesabımı uygun bir secret world hesabıyla takas etmek istiyorum, isteyen pm atabilir.
  • http://www.gamekeysbuy.com/the-secret-world-cd-key-mmo-p-188.html
    The secret world account with 30days free only $15.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mark321

http://www.gamekeysbuy.com/the-secret-world-cd-key-mmo-p-188.html
    The secret world account with 30days free only $15.

Amazon, Steam gibi güvenilir yerlerde indirimdeyken bu tarz cd key satan yerlerde macera aramayı çok tavsiye etmiyorum, özellikle oyunu aktif ettikten aylar sonra bu tarz keyler yüzünden hesabı bloke olan birçok oyuncu oldu.
  • quote:

Any time a game company changes business models, we have to ask ourselves "Why?" In Funcom's case... this is the 2nd time with TSW. But, here's the short and sweet of the answer as to why:

quote:

Originally Posted by Funcom

Due to lower sales of The Secret World than expected, the Company initiated significant cost-cut measures. Amongst other factors, such as the development of a LEGO game, based on the Minifigures line, the goal of bringing the Company cash flow positive may not be achieved during 2013.
    Now, the reason why the above is true has to do with this figure:
    Earnings before Interest, Tax, Depreciation and Amortization (EBITDA) for 3Q 2012 were positive with 2,634 TUSD compared to -716 TUSD for 3Q 2011.

What they are saying here is that in this quarter, they made 2.6 million in revenues before taxes, interest etc. Their EAT (earnings after taxes) were negative. -$449,000 to be exact. This is a posted loss even after sweeping layoffs earlier in the year and they also admit to further declining revenues expected for the next quarter due to mounting interest bearing debt on the loans they are repaying (100% of their cash on hand is loan capital + interest bearing debt). What this means now, is they are completely broke and with only 17 million in the bank and 23 million in debt, their company's state of health is precarious (with quarterly future losses estimated at nearly 3 million per quarter).

Now, here's some news you might not have heard yet... as it's fairly recent. Funcom has recently signed on with ABG Sundal Collier and GP Bullhound (Investment bank & merger, and acquisition firm).

Why?

Funcom is up for sale. They are switching their price model with TSW in order to generate substantial (hopefully) revenues in the 4Q in order to make their company seem lucrative. The more revenue they can generate, the better price they can get from a merger or acquisition. They're basically fleecing their customers (again) because they are trying to actively offload their product with no intention of supporting it long-term under present conditions. They are now actively exploring options to be purchased or merged because, as the numbers above show, they are 100% financially insolvent. Without a merger or an acquisition, they will default on their loans before the mid to end of 2013.

So, again, like I have said before... buyer beware. This isn't doom and gloom or me having a bias here. The math does not lie. As always, don't believe me and go read it for yourself here:http://l3cdn.funcom.com/funcomportal...esentation.pdf

It may seem like a good deal... if you like the game, go for it. Just know that there is a very real chance that Funcom might not get bought out. If they don't, you won't be playing TSW for very much longer.

Kaynak
    http://forums.riftgame.com/rift-general-discussions/off-topic/344106-secret-world-gone-buy-2-play.html

Forumdan oynayan ne kadar var bilemiyorum ama başlamayı düşünen arkadaşlar belki bir okumak isteyebilirler.

• Warz ile takas etmek isteyen varsa bana özel mesaj atabilir
  • Server Daemon. 2kişiyiz. Templar ız. Yeni başladık sayılır. Kalıcıyız. Oyuna devam etmek isteyenler mesaj atabilir konuşalım görüşelim.
  • Pvp itemleri nerden alınıyo acaba yerlerini biiliyor musunuz? Biraz pvp tokeni topladım ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Pvp itemleri nerden alınıyo acaba yerlerini biiliyor musunuz? Biraz pvp tokeni topladım ama..

Mensubu olduğun grubun ana karargahına git.(Seoul-London-Newyork) Orda satıcıların olduğu bir alan olması lazım.Ayrıca topladığın tokenler yanlış hatırlamıyorsam White token tarzı birşey olacak.Onların 100 tanesi 1 tane Black Token ediyor.Secret World forumundan alıntı ;

White tokens, you need 359,142 for a full set of end game 10.3 gear.

Thats;
    11,256 for talismans
    11,088 for 2x weapons
    37,422 for glyphs
    116,424 for talisman upgrades
    33,264 for weapon upgrades
    149,688 for glyph upgrades

Kısaca (Tabi rakamlar değişmediyse) saçma bir şekilde aşırı zaman harcamak gerekiyor PVP itemlerini alabilmek için.Günlük Nightmare runları ile daha hızlı item alınabilir.(Hem droplar hem bullionlar ile)

Ayrıca tekrar yaziyim ; oyunda yardıma ihtiyacı olan , sohbet etmek isteyen , dungeon-görev vs. yapmak-farmlamak isteyen olursa şu sıralar benimle iletişime geçebilir.Finallerim 2 gün sonra biteceği için her türlü yardımcı olmaya çalışırım.Gerçi forumdan topu topu 3-5 kişi oynuyor onlarda kendi hallerinde sanırım..

• Toplasan 10 kere anca girmişimdir stone hedge di galiba ortayı kapmaya çalıştığın harita. Girdiğim oyunlarda da hiç bir şey yapamamıştım zaten içeri girdiğimde ölmem 5 saniye sürüyodu. Ama 80 tane black token biriktirmişim 226 tane de white token
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

Toplasan 10 kere anca girmişimdir stone hedge di galiba ortayı kapmaya çalıştığın harita. Girdiğim oyunlarda da hiç bir şey yapamamıştım zaten içeri girdiğimde ölmem 5 saniye sürüyodu. Ama 80 tane black token biriktirmişim 226 tane de white token

Black tokenin biriktiğini bilmiyordum.Gerçi Fusang dışındakilere pek bakmaya zamanım olmadı belki direk black token de geliyordur oralarda.
  • Oyunu yeni aldım şuan yükleniyo Daemon serverındaki arkadaşlarla oynamak isterim.
  • Secret world ile diablo 3 takası yapmak isteyen olursa pm beklerim...
  • Bu oyunu uzun süre takip ettim ama aylık para ödeme bana uymuyordu. B2P olunca radarıma tekrar girdi geçen DnR dan 30 liraya aldım. Bu kadar saracağı aklıma gelmezdi. Senaryo içinde bir Longest Journey yatıyor gibi. MMO larda lore a bakardım ama ana senaryoyu pek sallamazdım ilk defa bu oyunla takip ediyorum sıkı sıkıya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Bu oyunu uzun süre takip ettim ama aylık para ödeme bana uymuyordu. B2P olunca radarıma tekrar girdi geçen DnR dan 30 liraya aldım. Bu kadar saracağı aklıma gelmezdi. Senaryo içinde bir Longest Journey yatıyor gibi. MMO larda lore a bakardım ama ana senaryoyu pek sallamazdım ilk defa bu oyunla takip ediyorum sıkı sıkıya.

Hangi serverdasın? Ben de aldım 2 hafta önce ama şu sıralar vaktim olmuyor oynamaya ve tek olduğum için sıkılıyorum oynarken yanına sığınacak birilerini arıyorum
  • Daemon da Dragon factionundayım doğrusu her factionda açtım denemek için ama ağırlıklı Dragonda oynuyorum. Daha Kingsmouth tayım biraz yetişmem lazım sana hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Daemon da Dragon factionundayım doğrusu her factionda açtım denemek için ama ağırlıklı Dragonda oynuyorum. Daha Kingsmouth tayım biraz yetişmem lazım sana hocam.

Ben de Dragonun ve Daemondaydım. (galiba...) Sadece Kingsmouth'u bitirmiştim zaten 2. haritanın başlarındayım. Hatırladığım gibi Daemondaysam haber veriririm sana.

Oyunun görevleri ve canavar/mekan tasarımları süper ötesi.Combatı da biraz zevkli olsaydı keşke...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Ocak 2013; 10:03:16 >
  • Arkadaşlar oyun elime bugün geçti d&r dan aldım benim bildiğim buy to playdi fakat hesabıma 30 günlük diyor :S ayrıca oyunu daha iyi anlamak acısından beraber oynamak ısterım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.