Şimdi Ara

The Secret World (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
17.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rochas Delores

aralda indirimi vardı 50 tlydi kaptım bende . acaba banada işler mi b2p ? daha aktif etmedim

Ayrıca betasında bulundum ve pvesi çok sevdiydim hikaye, ortam bazında

Bu tip MMOlarda, paralı üyelik varken oyunun ilk ayı bedava olur genelde. Daha tam geçmedilerse bile oynayabiliyor olman lazım şu an için.
  • Bende leveltr.comdan 39 liraya aldım cdkeyimi.Şuan b2p oyun geçti dün direk.Valla internette yorumlar çok olumlu oyunla ve yeni b2p sistemiyle ilgili.P2p para verilecek bir oyun değil şuan piyasada ama b2p kesinlikle almaya değer.Çok iyi bir quest sistemi var.Raid filanda eklemişler en son end game çok tatmin edici diyorlar.PVpside gayet yerinde.Dursun köşede zararı olmaz .
  • Aramızda oynayan var mı PvP'si keyifli ve bol ekşınlımı ? Gw2 artık sıktı gibi WoW'ada başlamak istemiyorum.
  • Ben yavaş yavaş oynamaya başladım varsa yeni başlayanlar birlikte takılabiliriz :)
  • Ben pek fazla oynamadığım için satmayı düşünüyorum hesabımı istedigim fiyat gayet uygun 25 tl dir. Hesabı e-mail ile birlikte vericem isteyenler iletişime geçebilir..
  • Evet arkadaşlar oyunun şu andaki hali nasıl yorumlarınızı alalım B2P modeli oyuna yaramış mı , oynamaya-para vermeye-zaman harcamaya değer mi ?
  • Oyunun uzun süre F2P planları yok diye bir haber duydum ama bilmiyorum. Çok kısa bir sürede B2P e geçti oyun. İnsan şüpheleniyor şimdi Gerçi F2P olsada gene limitler olucak poff. Aşırı derecede sıkıcı oluyor bu limitleri genelde
  • Ben Arcadia rp serverında oynuyorum.Nick Ursula "Eayn" Wynn.Sword/Fist kullanıyorum şuan.Faction Dragon.Valla b2p oyuna baya yaramış bence.Gayet iyi şuan.Oyuncu sayısıda aşırı tatmin edici.

Oyuna başlayacak ve ilerde arada girer pvpde yaparım diyenlere tavsiye Dragon veya Templar olun.Aşırı derece Illuminati var oyunda.Pvpde rahat edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepheth -- 18 Aralık 2012; 23:17:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

Ben Arcadia rp serverında oynuyorum.Nick Ursula "Eayn" Wynn.Sword/Fist kullanıyorum şuan.Faction Dragon.Valla b2p oyuna baya yaramış bence.Gayet iyi şuan.Oyuncu sayısıda aşırı tatmin edici.

Oyuna başlayacak ve ilerde arada girer pvpde yaparım diyenlere tavsiye Dragon veya Templar olun.Aşırı derece Illuminati var oyunda.Pvpde rahat edersiniz.

bende geldim o servera Myrwyn 'Leonthas' Waltz haberleşelim hocam.

valla bende b2p olduğunu bilmeden aldım ve şuan aktivite ettim inşallah kazık yemem
  • Ben uğraşamam dedim RP ile Deamon'da açtım, Dragon olarak. Dün gece ilk zindan olan Polaris'e girdim, gayet güzel yapmışlar. Hele son boss (bildiğiniz Cthulhu) ile saklanbaç oynuyorsunuz bir fazında ecel teri döktüm resmen.

2. haritaya geçince olayın boyutu biraz değişti. Cehennemin kapıları açıldı şimdi de. Buradaki zindan da Hell Rising diye geçiyor, nasılmış göreceğim bu gece :)
  • Oyun B2P olarak kalmayacaktır.Çünkü B2P oyun için fiyatı çok ucuz.Bence özel itemler edinebileceğimiz shop açacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Oyun B2P olarak kalmayacaktır.Çünkü B2P oyun için fiyatı çok ucuz.Bence özel itemler edinebileceğimiz shop açacaklar.

oyun şuan indirimde yarı yarıya o fiyat denk gelmiştir.
  • Ben de başlıyorum. yeni başlayan arkadaş varsa beraber takılalım. Oyun şu anda iniyor. 4gb falan kaldı.
  • Arkadaşlar serverların hepsi lokasyon olarak amerikadaymış galiba bi aslı var mıdır? Oynayan arkadaşların pingleri kaç arasında seyrediyor? Bi bilgi verebilir misiniz acaba? teşekkürller
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grrom

Arkadaşlar serverların hepsi lokasyon olarak amerikadaymış galiba bi aslı var mıdır? Oynayan arkadaşların pingleri kaç arasında seyrediyor? Bi bilgi verebilir misiniz acaba? teşekkürller

Pinge bakmadım (Gerçi nerden bakılıyor bilmiyorumda..) pek lag sorunu yok gibi.Arada çok kısa süreli spikelar giriyorda pek rahatsız etmiyor.
    Saygılar.
  • Oyuna open world pvp geliyor.Çok değişik bir sistem.Forumda açıklamışlar.Şimdilik genel anlamda yorumlar çok olumlu.Çok beğenildi..;

One of the more interesting ideas that we hope to implement soon is the idea of PvP events in the open world – a relic appears in a random playfield and the three factions must compete for a short amount of time to control it. Anyone who enters the area can be flagged for PvP and compete for the relic. It’s a little like a dynamic event, but encouraging competition rather than co-operation between the factions.
  • Oyunu oynayan türklerin birlikte oynadıkları bir guild varmı eğer böyle bir guild varsa 2 kişiyiz ve bir guilde üye olmak istiyoruz.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Oyunu oynayan türklerin birlikte oynadıkları bir guild varmı eğer böyle bir guild varsa 2 kişiyiz ve bir guilde üye olmak istiyoruz.

Teşekkürler.

Hangi serverda oynuyorsunuz ben tek başımayım canım sıkılıyor beraber takılalım?

Open world pvp olayı iyiymiş inş gelir.Bu arada oyunu çok beğendim özellikle görevler konusunda arkadaş bu kadar mı güzel kurgulanır o görevler bulmaca çözüyorsunuz resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orachi -- 23 Aralık 2012; 0:05:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orachi

quote:

Orijinalden alıntı: blackxtr

Oyunu oynayan türklerin birlikte oynadıkları bir guild varmı eğer böyle bir guild varsa 2 kişiyiz ve bir guilde üye olmak istiyoruz.

Teşekkürler.

Hangi serverda oynuyorsunuz ben tek başımayım canım sıkılıyor beraber takılalım?

Open world pvp olayı iyiymiş inş gelir.Bu arada oyunu çok beğendim özellikle görevler konusunda arkadaş bu kadar mı güzel kurgulanır o görevler bulmaca çözüyorsunuz resmen.

daemonda yeni dragon char açtım onla oynuyorum grim dede bir tamplerım var.

Görevler konusunda sonuna kadar katılıyorum sana mükemmeller.

• Daemonda oynayan yada başlamak isteyen olursa templar tarafında birlikte oynamak isterim nick im ''sonofjohn'' oynamak isteyenler istediği zaman özel mesaj atabilir ve çekinmeden arkadaş olarak ekleyebilir.

Eğer ''SonOfJohn'' online değilse, ''CrowHunter'' ile ulaşabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.