Şimdi Ara

The Shield (TV Series 2002–2008)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda izlediğim en kaliteli dizilerden biri, belki de birincisi. sadece michael chicklis 'in oyunculuğu için bile izlenebilir. senaryo harika , oyunculuklar harika, çekim teknikleri ve çatışma sahneleri mükemmel. gerçekçilik derseniz : aktüel kamera kullanımı sayesinde çatışma sırasında sokaktan geçen bir insan gibi olayları izliyorsunuz.

The Shield (TV Series 2002–2008)

• senaristi sons of anarchy nin senaristiymiş.
  • Nedir konusu.
  • Bittimi yani ?
  • The Shield, 2002 - 2008 yılları arasında FX televizyonunda 7 sezon boyunca yayınlanmış bir polisiye drama dizisidir.

Dizi hikayesi, yeri geldiğinde işini layığıyla yapan, yeri geldiğinde ise çıkarları uğruna suçlularla işbirliği yapan bir polis memuru olan Vic Mackey ve departmanı etrafında geçiyor. Vic, departmanın lideri ve en iyi polisidir. Vic'in bu denli başarılı olmasını sağlayan ise suçlularla çıkarları doğrultusunda işbirliği yapmasıdır. Vic yozlaşmış bir memur olmasına rağmen suçluları konuşturma ve operasyonlarda ki kişisel becerileriyle de diğer memurlardan çok daha üstün olduğunu gösteriyor. Vic Mackey'in yaptıkları departmanda hoş karşılanmasa da işlerin yolunda gitmesi sebebiyle bu pis olaylara burnunu sokmak isteyen pek yoktur.

The Shield, 2002 yılında başrol oyuncusu Michael Chiklis ile Emmy Ödülü kazanmıştır. Yine 2003 yılında aynı oyuncu ile Altın Küre ödülünü kazanmıştır. Aynı yıl The Shield dizisi Altın Küre ödüllerinde en iyi drama dizisi seçilmiştir. Bunlar dışında 3 kez Altın Küre, 4 kez de Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiştir.

• Şöyle diyelim, bu dizinin Türk versiyonu Karakol adlı dizidir. Karakol dizisi konusunu bu diziden almıştır.
  • İzlediğim en güzel dizilerden biridir, Vic Mackey büyük ihtimalle televizyon için yaratılmış en etkileyici karakterlerden biri, diziyi bitirdikten sonra OZ bitince içimde oluşan boşluğun bir benzeri oluşmuştu, tavsiye edilir.
  • niye çok izleyeni yok bu dizinin ?

3.sezonun yarısındayım çok iyi dizi

yerli dizilerden behzat ç ne ise the shield da yabancılar içinde odur benim için
  • bitirdim diziyi bugün....

ektiğini biçersin lafı bu dizinin teması

ronnie gardocki adamdır...1 kez olsun satmadı vic'i
  • Nasıldır tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.135

Nasıldır tavsiye eder misiniz?

Muhteşem bir dizidir.
  • Yakında başlıcam konusuna bakayım dedim yarım sayfa bile değil. Çoğu yerde yine en en iyi dizilerden biri olduğu yazılmış
  • öyle zaten ama milletin iyi dizi anlayışı çok farklı artık.Tabi bir şey de diyemiyoruz bu duruma.Onlar vampirli saçmasapan gençlik dizilerini izlemeye devam etsinler.Umarım kaliteden anlayan bir nesil yetişir de ilerde böyle diziler güme gitmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

öyle zaten ama milletin iyi dizi anlayışı çok farklı artık.Tabi bir şey de diyemiyoruz bu duruma.Onlar vampirli saçmasapan gençlik dizilerini izlemeye devam etsinler.Umarım kaliteden anlayan bir nesil yetişir de ilerde böyle diziler güme gitmez.

Hocam kötü haber vermek istemem ama herkes vampirci ve fantastikçi artık.
    Oyunculuklar ve senaryolar önemsenmiyor, yeni nesildenim oradan biliyorum.

Doctor Who ve walking Dead ve Supernatural dışında dizi izleyen 3-4 arkadaşım(çevrem geniştir) var en fazla.
  • Az önce ilk bölümü bitirdim gayet etkileyici oyunculuğuyla öne çıkıyor Mackey karakteri, Luther kadar bomba başlamasa da sonraki bölümlerin de iyi olacağını düşündürüyor, bakalım.

edit: diziyi izlemeyi kesmiş bulunmaktayım Mackey karakteri haricinde dizide beni çeken karakter olmadığı ve konuların çok sığ ve yüzeysel işlendiği için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 29 Eylül 2014; 13:21:51 >
  • sons of anarchy konusunda bahsedildigi icin basladim. ilk bolum cok iyiydi izlemeye devam etmeye karar verdim.
  • Hort.
    Bu diziden yeni haberim oldu, mağaradamıydım nedir. Süper güçlülerden zombilerden vampirlerden gına gelmişti. Bu gün başlıyorum indirmeye kpss biter bitmez siftahı yaparım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son hort benden olsun.Bugün başlıyorum bu diziye.The wire izleyip çok beğenmiş(10/9), braquo izlemiş ortalama üstüydü (10/7.5) diyen bir dizisever olarak bakalım bende nasıl bir etki bırakacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony John Soprano

Yakında başlıcam konusuna bakayım dedim yarım sayfa bile değil. Çoğu yerde yine en en iyi dizilerden biri olduğu yazılmış
    5 yıl sonra yeni izleyebildim ve bitirdim.

FX te HBO gibi dizilerinde aynı oyuncuları oynatıyor.

The Wire ile karşılaştırmak olmaz ama izlemek isteyenlere tavsiye ederim gerçekçi ve heyecanlı bir dizi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.