Ooo süper haber bu, finallerde yaklaşıyor ama yine sims çılgınlığı başlayacak galiba.
maxis yapmadı yani oyunu? çünkü ben de öyle bi ibare göremedim. ea black box ve redwood yapmış olarak görünüyor. maxis yapmadıysa bu oyunu rezalet olmuştur tahminimce. will wright yoksa ekibin içinde garanti ea biraz daha para kıralım teenage ler saldırsın biz köşe olalım diye çıkardı oyunu.
quote:
Orjinalden alıntı: vata
maxis yapmadı yani oyunu? çünkü ben de öyle bi ibare göremedim. ea black box ve redwood yapmış olarak görünüyor. maxis yapmadıysa bu oyunu rezalet olmuştur tahminimce. will wright yoksa ekibin içinde garanti ea biraz daha para kıralım teenage ler saldırsın biz köşe olalım diye çıkardı oyunu.
Oynamadan yorum yapmak pek doğru değil ama öyle duruyor
deneyen varmı ben daha yeni gördüm indiriyorum
Çığmış la.
TheSims2 döneminde 1 numara olan TheSims2TR.com 'un webmasterı olarak bende oynayacağım, fikirlerimi sunacağım.
oyun gerçekten çok güzel baya ayrıntı var
quote:
Orjinalden alıntı: Tayff
quote:
Orjinalden alıntı: kkratoss
grafikler rezalet
Dünyanın en çok satan oyunlarından biri.Top listlerde herzaman listenin tepesinde olan bir oyun.Crysis gibi grafik yapamazlar ya! Sonra kaç kişi oynayabilecek bu oyunu?Ayrıca grafiklerde gelişme var
haklısın çoğu pc nin kaldırması lazım da abartmamak lazım bence .ayrıca grafik olarak sim2 den bi farkını göremedim.oyun iniyor şuan bitince daha iyi yorum yapabilirim
Bu Oyuda grafik beklenmez heralde Tarzı başka bu oyunun zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: QuadroFX
Bu Oyuda grafik beklenmez heralde Tarzı başka bu oyunun zaten.
Yerinde sayması da iyi değil ama
Arkadaşlar ben şu the sims serisini sevemedim gitti.Eski oyununu denemiştim çok sıkıcı gelmişti demek ki bu oyun bana göre değilmiş.Ancak oynayan da bayağı fazla demekki herkesin zevki farklıymış.
alan yorum yapan yok mu ?
Haziran 2 de çıkacak deniliyordu eminmisiniz çıktığına?
quote:
Orjinalden alıntı: spike3001
bir erkeğin sims oynaması hiç hoş bir durum değil. yaşı küçükse o başka tabiki
saçma sapan bir yorum olmuş.
erkek adam ne oynar? "gta vice city mafia pack" mi oynar. yoksa counter strike : memati mode falan mı oynar? sims 1 çıktığı zaman ilk gün almıştım, hayatımda oynadığım en etkiliyici oyunlardan biriydi. dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ve yaratıcı birkaç oyunundan biri olarak bilinir sims. bunu ben değil, bütün popüler oyun yorumcuları söylüyor. kamışa su yürüyen her ergen erkek adam olup çıkıyor canım ülkemde. erkek adam sigara içer, erkek adam kurtlar vadisi izler.
erkek adam mafia gibi, counter strike gibi oyunlar oynar. silah olmayan oyun oynarsa erkek adam, erkekliğine zeval gelir.
Arkadaslar ben su an Almanya dayim ve burdaki buyuk bir alisveris merkezinde Sims 3 un orjinalini gordum. 15 euro fiyat etiketi vardi. Sizce alayim mi?
quote:
Orjinalden alıntı: tarikay93
Arkadaslar ben su an Almanya dayim ve burdaki buyuk bir alisveris merkezinde Sims 3 un orjinalini gordum. 15 euro fiyat etiketi vardi. Sizce alayim mi?
Orada baya ucuzmuş.Beğeniyorsan bu tip oyunları al tabi.
Arkadaşlar sinirlendiğim şey oyun 1-2 dilde çıkmıyor
Şimdi bu ülkelerin hepsinde EA sürüsüne oyun mu satıyor?Hadi Çince,Fransızca,Japonca,İspanyolca neyse.5 dilde çıksa anlarız.Tam 19 dil be kardeşim dile kolay.
Esasen orta derecede ingilizcem var + iyi derecede oyun ingilizcem var ama Sims biraz başka.Ağır bir dil kullanarak eşya tanıtımlarını hikayeleri yazıyorlar.Mecazi anlamlar çok içeriyor.
Her neyse ben şöyle 2-3 akşam oyunu keşfedip silerim.Ama 19 dilde çıkıp arasında olmaması beni dellendirdi.
Zaten Türkçe çıkmadığı için mi satmıyor satmadığı mı için mi Türkçe çıkmıyor o da ayrı bir konu.
EA baksın bakalım Steam Türkiye'ye ne kadar oyun satıyor.Bence hiç küçümsenecek rakamlar çıkmayacaktır.
Orjinal oyun ya online oynamak için alınır ya da online'ı yoksa oyunu anlayıp yaşamak için kendi dilindeyse alınır Crysis gibi.Yoksa niye alayım..
bu arada oyunun online desteğide olacakmış. (olmaması düşünülemezdi zaten)
@ecay söylediklerinde tamamen katılıyorum o kadar dil var Türkçe yok,
korsana devam o zaman kusura bakmasınlar
Bugun kuzenle aynı seyleri konusuyorduk, ecay'a bende katılıyorum Olayı tartışırkende biraz daha sakin olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >